most olvasom amegadott linkeden, hogy van akit állandóan hívoggattak. Na ez külön érdekes dollog: a párom vhonnan máshonnan töltötte le a demót, és őt tényleg erőszakosan hívogatták, meg más volt a min.összeg is. Szerintem többen is foglalkoznak az Fx bank ag piacának kiközvetítésével, és ezek szerint van erőszakos banda is. Az enyém szerencsére nem az volt, ennél a brokicégnél semmi gond, 1 évre is meghosszabították a demószámláinkat, nem hívogatnak, segítőkészségesek, nem nyomulósak.
na ja, ezt a "nem egyértelműt" már hallottam. De az sajnos elégy egyértelműnek hangzik, amit írtál, vagyis 25% a nyert pozik után. Ha viszont nincsenek feltüntve a global bank igazolásán a pozik, akkor sumákolhatok? Ás ha azok nincsenek, akkor mi van feltüntetve: havi végegyenleg? És akkor a havi végegyenleg után adózok, nem? Eddig én igy számoltam a dologgal...
Ja. Az erre vonatkozó adótörvény nem igazán egyértelmű. A nyereséges pozik után 25% adó. Egyébként azt mondják, hogy GLOBAL bank által adott igazolás nem tartalmazza külön a nyereséges, és veszteséges pozikat.
most egyébként épp 200k van nyitva. Ha belegondolok, azért ha rossz periodust kapok el, nem ritka a 400k. nyitott se. De mondjuk most már a 8000 tőke se annyi, hanem már 12k.-ból gazdálkodhatom. Amig csak 8k volt, adddig tényleg nem állt módomban 300.000-es pozimennyiségben ülni...
és egyébként önadózásként, vagy hogy lehet ezt elintézni???? Gondolom nem automatikusan vonják. Mennyire szoktátok ezt bevallani?? Nincs rá vmi trükk, hogy kevesebb nyereség után adózzál? Mert ez a közel 50% egy horror, ezt nem nagyon akarom befizetni....Osztrák barátom pl. még soha egy fillér nyereségadót nem fizetett Ausztriában, azt mondja, ezt csak 10-100 millió Ft-os összegeknél tűnik fel náluk. És 6 éve soha senki nem szólt rá....
hogy????? ez az adózás minden fx rendszerre vonatkozik?? Mi az hogy nem állíthatóak szembe??? És akkor mekkora az adó rá? Mert nekem azt mondták, majd 50%!!!! Hát ezt innentől kezdve el is lehetne felejteni, azt képtelenség finanszírozni, hogy az összes nyert pozi után 50% elmegy, de a vesztes meg senkit nem érdekel. Ez elég hihetetlenül hangzik.....
én éppen náluk tervezek éles számlát nyitni. Én hónapokon át kereskedési stratégia kidolgozásával foglalkoztam, és mivel szerintem nagyon kedvezőek a feltételeik, ezért utána se kerestem más cégnek. Most látom először pl. a BPforex-et.
Azért a felvetéseid többségére még én is tudom a választ, egyáltalán nem olyan rossz ez a global fx szerintem. egyébként meg sz összesnek szinte ugyanaz a feltételrendszere, mert ugyanahhoz a piachoz enged hozzáférést.
Alább az argumentumaim a leveledben:
"Ha nem lenne akkor sem csodálkoznék. Vagyis azon csodálkozom, hogy van ügyfelük....:-)"
Miért??????
"Barátom éles számláját tredeltem mig nyaralt, igy személyes tapasztalaim vannak. Egyetlen probléma volt, ( azon kivül hogy a CPUmat a kereskedési rendszer lecsontozta), hogy a rendszer állando an Requote-olt, vagyis, nem akarta megadni azt az árat amit mutatott."
ezt sem igazán értem....Hogyhogy nem adta meg?
"Ha a Marketre nyomsz, akkor 3 pippel arrébb dob, ha DDL-re akkor nem kapsz árat. Nem is értem miért van Market és DDL?"
Persze, hogy odébb dob, mert a 3 pipes spread-et automatikusan beszámolja a pozidba, igy már egyből a nettó pozidat látod. A DDL-t nem használom soha, de nekem készségesen elmagyarázták annak idején mire jó, de már elfelejtettem.
"A Market nem piaci árat jelent?
Ha piacon a paradicsomra 250/kg van kiirva de te 315 -ért kapod csodákozol? Én igen."
Dehogynem a piaci árat jelent, de mint mondtam + SPREAD!!!!
"Ez a requote dolog rikán előfordulhat, ha 1-2xer, akkor nem is szolnék, de nekem állandóan ezt csinálta. Vagyis nem azt az árat kaptam amit mutatnak. Döntsd el magadnak hogy ez mit jelent."
Ez még mindig a spread hozzászámolására utal? Vagy arra, hogy a hirtelen ingások miatt nem tudta az adott áron teljesíteni? Vagy limiár beadásánál jelentkezett?
"Kezdőknek meg azért nem ajánlom, mert 100.000 a min kötés. Ha nincs tudásod, és tapasztalatod, akkor ez túl nagy pozi. Ne csináld, vagy ha csinálod mégis, akkor ne csodálkozzzzzzz utánna."
Nem gondolom, hogy tul nagy, persze ez az időperspektívádtól függ. Nekem 50.000 alatt a stratégiám értelmét veszti. Persze ekkora pozi valóban nem arra van, hogy napokig tartogasd, főleg nem kezdőként.
"Kimerem jelenteni ez a rendszer daytradre alkalmatlan."
Hát nem tudom mit értesz dt alatt, de sztem inkább ne jelentsd ki. Én napi átlag 10-20 poit veszek fel, igen jó nyereséggel. Szóval nem az. Sőt, a pozitartás napi ujraszámolása miatt én sose hagyok napon tul nyitva semmit.
Arcok, kinti netes forex ügyleteitek adózása ok ?
Mint nem tőzsdei ügyletek: nyereség, veszteség nem állatható szembe, tehát mégha szum mínuszban vagytok akkor is le kellene adóznotok a nyereséges ügyletek után...
Devizakereskedés Fehéren-Feketén
A Gbp-Jpy kitörés gyanús, csak épp egy catalist kellene a rallyhoz. Talán a GDP lesz az........
devizaTrader