A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Én meg már épp oda akartam átmenni, mert délelőtt a panaszomra azt mondta a K&H ügyntézője, hogy az új webes felületből kikapcsolták a terminal modult. Az nélkü viszont a felületük elég körülményesen (kb. egy mobil app szintjén) használható.
Szia! (Most írok ide először.) Ha van személyes kapcsolattartótok, a köz érdekében tegyétek meg, hogy jelezzétek, hogy a warrantok/certifikátok sajnálatosan egységes elnevezése nincs rendjén, ugyanis pl, az össze OTPTL warrantnak az a neve, hogy: OTP/EBS Wt open, és ez így nagyon nincs rendben! Ez ügyben én már többször írtam nekik, de válaszra sem méltattak. Sok reményt nem füzök a jelzéshez, de hátha eredményes lesz. Köszönöm!
Minden betűje igaz annak, amit itt most leírtál. Nekem azt kérte, hogy telepítsem újra a mobiltradert, ez meg is történt, de az oldwebtrader állandóan kidob és így használni sem tudom.
Használható a régi is még. Van náluk egy személyes kapcsolattartóm, neki már többször elmondtam, hogy a design egy csodálatos dolog, de nem ettől lesznek elégedettek az ügyfelek hanem a funkcionalitástól, könnyű testreszabhatóságtól, rendszergyorsaságtól, és mellé a korrekt áraktól. A legutolsó még nagyjából meg is van, a többit hagyjuk. Amíg ezt a cseh szart üzemeltetik nem is lesz változás, mert ez láthatóan nem fejleszthető és rég elavult. Mondtam nekik vegyenek példát a néhai Randomról vagy az Equitasról de olyan volt, mint ha atomfizikát akarnék nekik oktatni. Erste is így veszítette el az ügyfeleit amikor megvette a Randomot, nem értik az ügyfelek igényeit.
en is megirtam hogy biztos szep ez az uj felület, de nekem a regi sokkal funkconalisabb volt. Meg az utobbi 3 napban minden 10. kattintas utan kritikus hibaval összeomlik.
Téged. Már meg is kaptam a 40.000 Ft kereskedési díj kedvezményt. Köszi. Te még nem? . Cserébe nyithatnál a Gránit Banknál bankszámlát az ajánló kódommal: VXJKG Én kapok 20000-et meghívóként , te 60000-et szelfis számla nyitásnál. . A számlanyitás csak pár perc, kezdd el az alábbi linkre kattintva, ahol a feltételeket is megtalálod: https://scportal.granitbank.hu/onlineszamlanyitas/ajanlokod?referralCode=VXJKG vagy a számlanyitás során az ‘Ajánlókód’ mezőbe írd be ezt a kódot: VXJKG
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link