oké hogy belengették hogy duplzhat az rfolyama...de a piac nem harapott rá. sok mosta konkurencia,s nem lehet vele gyors pénzt keresni..100 Ft osztalék volt...oké hogy végre volt de vicc...stb csipegetni 2450 körül lehet ha lemegy oda
szórakoztam 3 részvénnyel egy ideje..oda vissza odavissza egy egy speka szarakodott velük egyet előre kettőt htra. 5 Ft előre 10 vissza..meguntam anno és vettem telekomot...na az iylen helybenjrós totyogos ideoda szarakodós dolgokra utaltam. illetve ha szépen lassan de mindig csak visszafele halad a részvény..
írta,m neked telekom otp richter..te meg hogy app opus spekra jo...Waberers engem most nem érdekel..lassu nekem... az otp fog indulnia vak is látja..Az opusba jokor szlltam be még egy adaggal..Appot szívem szerint naponta kibaxnm de mindig megtartom mert .._)) Az egyik szmlm csak telekom..A msik opus telekom , a harmadik llami nyomda, appennin otp...
Háát igen, jóindulatból írtam -erősen vegyétek a papírt! , és a 800 ft-on beragadt kollégának a certire a cserét javasoltam 3-hete.De ez 800 lesz 2025 nyarán már újból-
Mtelekom