Azt a nagy éket azt még nem tesztelte vissza, az pedig 300 alatt van jóval. Tehát bőven kétesélyes. Majd mutatja magát. Minden esetre én nem szeretem elb@szni a hétvégémet törpöléssel.
Nekem ugy tunik, hogy ezzel a 315-os eladasokkal azt akarjatok csinalni, amit a MULT HETEN KELLETT VOLNA. Milyen jo is lett volna am 315-on, a kitores maxjan eladni (megtargyaltuk korabban, hogy csak felszuras volt, es 313-on lehetett volna csak igazan eladni), es aztan lejjebb, 303-304 vagy akar 308-on visszavenni. Csakhat az a hajo mar elment. Ahogy az a hajo is, hogy majd "ugyis lesz 300 megint". A telekom megy felfele. Gondolom heti zaro 310 felkotessel a 200asra, es akkor a hetes charton szitakoto. A 315-os kiszallo azt jelenti, hogy te megcsak annyit sem nezel ki a telekombol a jovo heten, hogy az ujabb emelkedesi hullammal (ami egy uj csucsot ut, es mondjuk a 316-ot eleri...). EBRESZTO!!! A kovetkezo hullam 320-ig emeli, legalabb, ott van a 200 hetes atlag.
A fej-vallak engem is nyomaszt(ott), de a jobb vall tul kicsi (rovid ideig formalodott), es tul kozel is van a fejhez, raadasul az esesben ZERO forgalom volt.
Mtelekom