Köpködjetek, utáljatok (inflexio), mert nem vettem bele...kit érdekel...látom divatba jött hangoztatni ki mennyit bukik...az a baj, hogy ezt pont tőletek !!! hallani elég fura. Mert ezen eddig jócskán buktatok, ehhez semmi közöm, de így olyan, mint amikor a vécé húzza le a....
No hogy miért írok már megint... ne higítsatok már tovább. Dolgozzon az a pénz máshol, már elfeleződött. Most erre a cirkuszra még a spekszek sem ugrottak rá. Hogy leaglább pár forinttal felüldözzék... semmi. Van, ahol volt. Már csak ha piszok spekik meghajszolják simán beleveszek. De nem. Semmi.Ez nem beszédes? A jó cégeket is adják, Miben bíztok? Ne vegyetek már rá, ne higítsatok.
Ki van tömve a kisbüfi tábor ecóval, phyllel, synergonnal, rábával, humettel ...nagy zakónak lesztek kis gazdái, a java még hátravan....emelkedésben adni kell, nem pedig esésben rávenni.
Lehet anyázni, meg "jól kiszúrtál velünk"-özni...nem. Ti magatok szúrtatok ki magatokkal. Azonnal beleveszek, ha értelme van. Azonnal.Semmi értelme. Még mindig semi értelme.Ez az igazság. Ennek a topiknak a hsz-ei itt a vágyvezérelt gondolkodás episztolái.
nem a tényre mondtam, hanem, hogy ez valahol evidens. ilyen jelentések, stb. ha mindent figyelembe veszel, akkor a legsz...rabb inkább, hiszen bármely papír megindult volna ennyi jóra, nem pedig le
Törölt felhasználó2008. 06. 23. 22:21
Buxer, ha ezt komolyan írtad, akkor döbbbbbbenetes:
"Figyelitek, hogy az utobbi 10 nap relatíve legjobb papírja a PHYLAXIA?"
Hát jól tennéd Kedves sly! Mert buxi spekának és befektetőnek is egy kutyaütő! De fönöknek ritka gyenge, ott vágom át, ahol akarom! :o))))) De nyugdíj előtt beavatom a "dörgésbe"! :oP
Mondtam én, hogy nem kevés ember, nem kis örömére! :oP De a Te örömödet valamiért nem érzem őszintének buxi! :o)))) A spekánál majd besegítek! ;o)
De buxi, a 15:00 órát mindig figyelemmel fogom követni! Nagyokat fogok rajta röhögni, ha a rallyk 14:00-kor kezdődnek! :o)))))
Ja és még valami, csak Neked: Az átlagodat sosem hozod le arra a szintre, ahol az enyém van! :oP
Erősödő Phylaxia