Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:49

GENESIS  

Sziasztok!

Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))

Új név,új tervek,új remények...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Krumenaker 2007. 04. 27. 07:54
Előzmény: #1555  Törölt felhasználó
#1560
"Viszont most ugy gondolom, hogy középtávon magas hozam érhető el a részvénnyel, mivel több olyan környezetvédelmi támogatás vár a befektetőkre, ami magában is pénzt jelent. "

Csak olyanok kapnak támogatást, akik jó kapcsolatot ápolnak a Gyurcsány-Szilvássy-Bajnai tengellyel. Ne legyenek illúzióink, nincs Magyarországon független és szakmai alapokon álló pályáztatási rendszer.

Aki komolyan foglalkozik a Genesissel, komoly pénzt akar beletenni, próbáljon utána nézni Rényi úr (Genesis-vezér) politikai hovatartozásának.

Lehet, hogy gusztustalanul hangzik, amit ajánlok, de ha valaki gennyben turkálva kíván pénzt keresni, akkor ne fintorogjon.
Törölt felhasználó 2007. 04. 27. 07:43
Előzmény: #1558  Törölt felhasználó
#1559
A pályázati pénzek nem 2 év mulva jönnek, már le vannak osztva, csak a formalitást kell megtenni, és megnyerni a pályázatokat. Azzal pedig nem lesz gond szerintem...:)
Törölt felhasználó 2007. 04. 27. 07:41
Előzmény: #1556  Törölt felhasználó
#1558
Tecnikailag nehéz elemzni, de ha egy kicsit ráerőltetjük a dolgot. akkor 1250Ft- elérhető rövidtávon. Ugyan kicsit megtorpant, de egy pozitív jelzésertékű közgyűlés lökhet rajta valamit.
Törölt felhasználó 2007. 04. 27. 07:41
Előzmény: #1556  Törölt felhasználó
#1557
Gog123! Igazad van, itt mindenki azzal jön, hogy még messze van mire a termelés beindul. De EU-s forrásokból már a közeljövőben kaphatnak olyan összegű támogatást, hogy az egy speki papírnál rally-t indíthat el.
Törölt felhasználó 2007. 04. 27. 07:17
Előzmény: #1555  Törölt felhasználó
#1556
Gog123!
Örülök végre,hogy legalább valaki a papírral is foglalkozik.Remélem igazad lesz;mindenestetre én veled tartok:)
Törölt felhasználó 2007. 04. 27. 07:09
Előzmény: #1554  Törölt felhasználó
#1555
Üdv mindenkinek! Aki ismer, az tudhatja mennyire Econet FUN vagyok, viszont most eljött az ideje, hogy másik szegmensű részvényeket is kell nézegetni. Nem kell szétszedni ezt a topikot, van itt minden ami falfestéket nem bír el, de egyet tudni kell, hogy ez egy spekulativ részvény. Volt ez már 200Ft alatt évekig, és volt már 4000Ft felett évekig. Jelenleg poziciokat veszek fel benne, mert tudom, hogy egy ilyen illikvid és kiszívott piacon hamarosan emelkedő piaca lesz. Hozzá kell tenni, hogy 500Ft alatt, még megpiszkálni sem nyultam volna hozzá... Viszont most ugy gondolom, hogy középtávon magas hozam érhető el a részvénnyel, mivel több olyan környezetvédelmi támogatás vár a befektetőkre, ami magában is pénzt jelent.
Nem akarom fokozni a dolgokat., de valamit érzek benne, amit az Econetnél 60Ft környékén.
Törölt felhasználó 2007. 04. 27. 03:53
Előzmény: #1553  Törölt felhasználó
#1554
Kedves BB! Vagy épp K-mezon. Vagy tökmindegy.

Hadd legyek cserébe a Fotex totyikban írt baromságaidra én viszont őszinte most, parancsolj :

K-mezon nem létezik. Kitaláció. Egy skizofrén beteg ember agyszüleménye.
---------------------------------------------------------

Csak BB van, az is több kiadásban.
Ennek TÖBB bizonyítéka itt van feketén-fehéren.
Nem csak velem, másokkal is megtörtént, hogy BB-hez szóltak,K-mezon válaszolt.
Egy régebbi alkalommal még a nickedet is elfelejtetted kicserélni amikor külföldi Genesis rajongót játszottál el.

K-Mezon versus BB :
---------------------------------

A stílusotok, habitusotok, HELYESÍRÁSI HIBÁITOK, reakcióitok jellemzői mind azonosak.
Egy-két alkalommal még ugyanazokat a mondatokat is írtad az elején,amikor K-mezon felbukkant, aztán később jobban figyeltél, hogy karakterisztikusabb legyen az eltérés a két személyiséged közt.
Ez nem lenne baj, ha nem hatalmasodott volna el rajtad az őrület.
A másik személyiséged nő, ugyanakkor te férfi vagy (inkább fiú-mondjuk így)
Udvarolsz magadnak, emileket váltogattok, előadsz egy színházat arról, hogy mindketten léteztek. Mindketten roppant fanatikusak vagytok, és ennek egyik hozadéka a veszíteni nem tudás. Amióta leírtam, hogy mit gondolok a mesterkedéseidről, de legelsősorban , hogy beteg ember vagy, azóta jössz utánam és beszélsz zöldségeket össze-vissza.

Ez nagyon veszélyes, mert komolyan veszed ezt a színházat, itt már nem a Genesis PR a cél, hanem valami más, ami messze túlmutat ezen.

Nézd BB !
--------------------------------

Lépjünk túl azon, hogy beteg vagy, menjünk tovább. Lépjünk azon is túl, hogy fanatizmusoddal egy rakás embernek már kárt okoztál, nézzük meg valójában azt, hogy MIÉRT írogatsz te ennyit össze-vissza minden totyikba, miért is vagy ilyen "lelkes" pld. a devizával, miért is ragaszkodsz görcsösen egyetlen részvényhez, honnan ez a fene nagy optimizmus ?

Egyszerű a válasz . BB mint részvényes nem létezik. Kitaláció.

NINCS EGY ÁRVA PAPÍROD SEM. Innen ez a habitus. /max 1-200 000 ezer forintig, de szerintem inkább SEMMI/

Akinek van, mind FÉL. Nem a szó szoros értelmében, de aggódik. Ha mindennap nézi a tőzsdét és írogat ide, akkor bizony kicsit-nagyon mindegy, de aggódik. Minden értelmes normális ember, aki befektet egy olyan kockázati szintű dologba mint egy részvény, valamilyen mértékben aggódik.
Ha pedig elkezd zuhanni a befektetése, minden egyes szavából a féltés, aggodalom (düh, harag s.t.b.) köszön vissza.

Neked nincs mitől tartanod.
Nálad a SZAVAK SZINTJÉN létezik a tőzsdézés.

Egy biztos azonban, noha állandóan nyomod a PR-t a Genesis totyikban,hogy hol vettél, mennyit, mióta tartod, ezekről EGY ÁRVA SZÓT SEM MONDTÁL SOHA.

De lépjünk ezeken is túl, és menjünk tovább.

A PR totyikolásod sem jó.
Nem a céget magát, hanem az ágazatot de méginkább a "megújuló energiaforrások"-at reklámozod már mióta bőszen, ami egy céggel messze nem egyenértékű.

Értelemszerűen több okból : ( a teljesség igénye nélkül)

1, Egy cég bármikor válthat profilt, vagy épp bővítheti.
2, Egy ágazat nem egy cég. Attól, hogy minden autó benzinnel megy, a Mol még simán csődbe mehet. Az autók azután is benzinnel fognak menni, a cég meg tönkre.
3, Ennek a cégnek az elképzeléseken kívül a világon semmije nincs.
4, Nem valószínű, hogy semmi közöd a céghez, mivel soha az életben eszedbe nem jutott VALAMILYEN MÁS RÉSZVÉNNYEL AKÁR EGYETLEN FORINTOT IS KERESNI. Amikor minden szakadt, és a vak is láthatta, hogy X papírba érdemes belevenni, semmit nem csináltál. Ez egyértelműsíti számomra honnan jöttél, mi a célod, mit művelsz ebben a fórumban.

Menjünk tovább.

Azóta üldözöl a butaságaiddal, amióta azt tanácsoltam, hogy fordulj orvoshoz. A betegséged egyik legerősebb bizonyítéka számomra ez. Pontosan tudtam, ha igazam van, fanatikusan fogsz üldözni, minden hsz-emet elolvasol, és izzadva büdösen a géped klaviatúrája előtt a sötét szobádban erőlködsz majd azon, miként köss belém.
( Jó ez a lány karakter, az elején még nem volt túl jó, most már egészen élethűnek "látszik" - nagy baj ez sajnos)

Sajnos van bennem egy késztetés arra, hogy sok kis kezdőt megóvjak attól, hogy mindazokat a típushibákat elkövesse, melyeket én annak idején elkövettem.

Emiatt még 3-4 napja is motoszkált a fejemben, hogy néhány szót szólok hozzád mielőtt devizába fogsz és egy-két pillanat alatt leszel a huszonhárommiliiomodik lenullázódó.
(sorosgyuri és a többi játékos lelkesedése rádragadván - de inkább sorosgyuri butaságai és hogy ráhagytam mindent ez tetszik neked inkább abban a totyikban, ezért jársz oda "érdeklődni" mondván a PR totyikok fogjanak össze - amúgy halvány dunsztod sincs semmiről, ne vedd zokon őszinteségemet)

De aztán észheztértem. Hopp !

BB sosem fog devizázni, (legfeljebb PR totyikolásba és bősz jópofizásba kezd a többi amatőr lúzerrel) és eljópofizgatnak teadélutánra és ismerkedési estre véve a figurát, de hát kérem, ez itt egy TŐZSDEFÓRUM.

Itt - remélem jellemzően így van- a hsz-íróknak RÉSZVÉNYÜK VAN, és nap mint nap aggódnak, hogy mi lesz másnap.

De te BB más műfaj vagy .

Mi a francnak kezdenék veled érdemi egyeztetésbe a devizázásról , amikor a TŐSZDÉHEZ SINCS LÖVÉSED SEM, soha nem is buktál még, MERT SOSEM TŐZSDÉZTÉL. Aki tőzsdézik, bukik. Kötelező. Az elején többet. Ettől roppant szerény lesz és óvatos (egy idő után ).

Te még most is lelkesen beszélsz magáról a lelkesedésről is..

ROPPANT NAIVITÁS, ÉS GYERMEKI DOLOG

NINCS PAPÍROD, A VALÓSÁGBAN NEM FOGSZ SOHA DEVIZÁZNI, NINCS IS MIBŐL.
Ezért nem féltelek, devizázz nyugodtan , úgysem esik semmi bajod.

Számodra ez a történet nem erről szól.

A skizofréniádról, a személyiségeid akcióztatásáról (élőben nehezebb lenne) de itt kiélheted magad. EZ MAGA A BETEGSÉGED.

Meggyőződésem, hogy más egyéb fórumokon is más nicknevekkel más témákban előadsz különböző személyiségeket ugyancsak a fenti okok miatt.
-------------------------------------------------------

Hát így állok én veled "kicsikis BB" , mondanám hogy szeretlek én is, de nagyon pimasz vagy velem, noha a fiam lehetnél (két felnőtt gyermek édesapja vagyok) ha nem tudnád.

A tőzsdéről, vagyonról, vagyonkezelésről, más emberek iránti felelősségről, kockázatokról fogalmad sincs.
Nagyon fiatal vagy, kb 20-23-nak saccollak.
De lehet, hogy fiatalabb.
Viszont roppant pimasz az utóbbi időben, és ennek nem lesz túl jó vége, hidd el.

Arra FOREXRE akarsz menni játszani, ami ezerszer nehezebb mint egy tőzsde?

A világod, az értékrended olyan amilyen, nincs semmi közöm hozzá, de gondold már át, kivel pimaszkodsz! 21 évet tanultam összesen életemben.Ez kb. annyi, mint amennyit éltél eddig.Ma a devizapiacon 3624 USA dollárt realizáltam (többet, de ennyit írok ide, érde be ezzel). Kérésedre bármikor személyesen bemutatom, csak tüsszents. Tedd már helyre a dolgokat kisfiú-kislány.

Ha belegebedsz sem fogsz a Genesiseddel ennyit keresni akármeddig tartogatod is ezt a trágyát.

De csitt ! Felejtsük gyorsan ezt el, hiszen nincs egy fia papírod sem, nincs semmid a világon.

Csak az a nagy szád. Amelyik lineárisan nyílik , minél többen felülnek erre a Chartcenter által kihirdetett pilótajétékra.
-------------------------------------------------------------
Kedves BB !

Ezeket meg én gondolom, cserébe a Fotex totyikbeli kedves szavaidra.
Ennyi BB. Részemről felejtve vagy.
Leszel még szarban, de nem biztos, hogy én leszek az, aki egy ilyen embernek segít.

Csá kislány!
Törölt felhasználó 2007. 04. 27. 02:25
Előzmény: #1550  Törölt felhasználó
#1553
Na ez a topik is elszórakoztatott így utólag:
C< 64, puszika, és egy kis napenergia...
Törölt felhasználó 2007. 04. 27. 02:17
Előzmény: #1546  Törölt felhasználó
#1552
Szia Bull34, most látom, amit írtál. Semmi gond -:) Jó éjt!
KK
Törölt felhasználó 2007. 04. 27. 02:15
Előzmény: #1550  Törölt felhasználó
#1551
nyugika, nincs gond, gazdagodó, örülj, amig naív vagyok , mert "rendkívül racionális" oldalammal nem tudom mire mennél, észrevennéd-e egyáltalán, hogy folyt vmi, vagy csak olvasnád a hírekben -:))))
Nem kell kihozni senkiből a "vadállatot" vagy ha igen -:) Vicces...... Nem nehéz a (kis) pálya, úgyhogy ne fáradozz -:))))
Puszilgasd dlph-t. vagy akit akarsz, rejtam kívül...
Jó éjt!
KK
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 16:15
Előzmény: #1549  Törölt felhasználó
#1550
aranyos vagy drága csak naív.
Na puszika tőlem is.:-)
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 16:11
Előzmény: #1548  Törölt felhasználó
#1549
-:))))rendben, és?!
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 16:06
Előzmény: #1547  Törölt felhasználó
#1548
Így is van drága....nem tudom figyelted-e hogy hipp-hopp vége a kis támasznak.
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 16:00
Előzmény: #1544  Törölt felhasználó
#1547
gazdagodó, (mostmár mindig kiírom a neved a félreértéések elkerülése végett) elég fárasztó az is, hogy a hülyeségeidet ismételgessem, aztán a magyarázatán mulassak, de az meg pláne, hogy úgy látszik, hogy Te csak írsz ész nélkül és nem olvasol , vagy nem emlékszel netán, pont mint DLPH, így aztán előbb utóbb bármilyen logika mentén gondoldolom végig a folyamatot szükségszerűen eljő az a pillanat, amikor már csak a maga hülyeségét írogatja vki... S lőn?! -:)) Erre tényleg igaz: meneküljünk. Még reménykedem, hogy időben észbekapsz és figyelsz is. Ha így figyel a részvényekre is, még nagyobb a baj -:)))
BB, még írok, csak nehogy csókolozzatok a végén gazdagodóval, annyit nem érhet még a Genesis részvény -:))))

puszi
KK



Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 15:55
Előzmény: #1545  Törölt felhasználó
#1546
Kedves K-mezon!

Ok.
Sorry!:)
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 15:44
Előzmény: #1537  Törölt felhasználó
#1545
A tévedést is a gazdagodónak írtam, mivel FOLYTON-FOLYVÁST azt ecsetelte, hogy hulla a papír.... nem ismételgetem. -:)
KK
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 15:44
Előzmény: #1543  Törölt felhasználó
#1544
mezon lány?
te ezt honnan tudod?:-)
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 15:43
#1543
gazdagodó: Hát, tudod... én a lányokat szeretem.. Téged is szeretlek amúgy, de nemúgy, mint egy leányt! :-) Téged csak haverilag, befektetőtársként, fórumozóként!
:-))
kisbüfi: Igen, meg sem születtem, de már nyomtam a játékokat a C64-en! :-)) kb. 20 éve volt "trendi"nagyon a C64..
16 év-20 év= - 4 év. :-))

Tudod, úgy jöttem világra, hogy napszemüveg volt rajtam és joystick a kezemben! :-)))))) közben mondtam, harjá novoka, C64! :-))))))

Na mennem kell, üdv. mindenkinek!!
és..gazdagodónak nem küldök puszit!! :-))

BB
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 15:43
Előzmény: #1536  Törölt felhasználó
#1542
Bull34, kérlek, olvass kicsit visszább, mert jóval előtted már írtam, hogy minek károgni, így tudhatnád, hogy a gazdagadónak válaszoltam, jó is hogy szóbahoztad, mert azt elfelejtettem megírni neki, hogy a modern vállalati szerkezetet is "csak" emberek építik... -:)))
KK
Törölt felhasználó 2007. 04. 26. 15:21
Előzmény: #1539  Törölt felhasználó
#1541
olyan tizenhatra tipelnék-DDD

Topik gazda

adra
5 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek