Ezt te tetted nem én. Amúgy ez nem szépség kérdése hanem tény. Mindenki kitolta ma a gubát a számlákra csak ezek nem. Minden évben ezt csinálják. T+3-4 napot használják. Ki csinálja ezt?
Sziasztok! Érdekes, hogy a részvény árfolyama kb. a szerződés aláírásáig esett, azóta emelkedik. Kíváncsi vagyok, hogy ezen az áron a kétbak lehívja vagy lehívhatja-e az opciót. Mert az nem kis bukó lenne a cégnek és részvényesenek.
Olaj le... USA-Irás tárgyalások. Trump olcsó olajat szeretne, a novemberi választások miatt, meg is fog tenni azért mindent. Szerintem 80 dollár volna az optimális.
adminisztrátor
szerda, 09:59
Moderációs esemény történt "Balin2020" felhasználóval szemben. Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2026-09-28 09:59-ig
A moderátor indoklása: Személyeskedés
Egy másik ügyben is vita alakult ki a héten: a Naftohaz ukrán gáz- és olajipari vállalat memorandumot írt alá a Mollal kőolajtermékek magyarországi tárolásáról. Magyar Péter ugyancsak szeptember 21-én közölte: a Tisza-kormány alatt nem épül kőolajtározó az ukrán-magyar határ közelében. A külügyminisztérium arra is kitért, hogy az orosz fosszilis energiahordozók használóira kiszabott amerikai szankció alóli magyar mentesség egy évre szól, ezt amerikai oldalról kell meghosszabbítani, és jelenleg is ennek sikerességéért dolgoznak.
Magyarország nyitott az új regionális együttműködésekre, ugyanakkor minden esetben pontosan látni kívánja azok célját, működését és azt, milyen hozzáadott értéket jelentenek Magyarországnak
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.