A wave 3 pontosan wave 1 X 1.61-re jött ki, így amíg nem töri a 2766-ot addig él a hipotézis, hogy 5 hullámos emelkedésben vagyunk és az ideális korrekció lefutása (2840-2790-2766) után várható egy legalább wave1 méretű (180-200 pont) ötödik szakasz.
Nem is tudom melyik lenne jobb ez 2.900.- körüli árfolyam és innen elmélkedik az oszti-val növelt összegig. Viszont ha sikerül az akvizíció esetleg kisebb oszti-val , akkor tartósabban magasabban maradhat az ár , szelvény vágás után nem zuhan nagyon vissza.
Jön egy válság? Véleményem szerint iszonyatosan válság van most Magyarországon egy posvány mocsár amibe élünk!!! Én próbálok a középosztály hoz tartozni de én is visszafogtam a kiadásaim a költekezései a faszom fogja pörgetni ezt a geci gazdaságot… Majd ha nálam pörgetik a pénzt akkor majd én is költözök addig spórolok és keresek pénzt a tőzsdén leszarom az áruházakat az új ruhákat meg az ilyen dolgokat.. Vagy kimegyek Szlovákiába vásárolni
Haggyá lógva!Nem is a Makkmarcit haggyuk lógva!Én lennék a Zsolti eltiltanám a MOL ügyektől!Inkább adnánk neki lóvét,mennyen egyen egy STEAK-et,egy burgundival öblitse le,addig is csendbe van,utána meg mennyen dőjön le eggyet aludni!
Csak az a baj a kormány gerjeszti az inflációt rengeteg pénzt tolnak a rendszerbe(CSOK,adókedvezmény,állampapír kamatok) Sajnos megint jön a bizonytalanság,és menekülnek a befeketők...
Szerintem itt egy út lesz,olaj!Mármint nekem biztos!Olajra lépek innen,azt az életbe nem veszek többet MOL-t,van egy olyan érzésem!De hogy itatni se megyek oda a lovaimat,az is biztos!Mihelyt jön a hír,hogy avatkoznak tényleg,akkor lépek végleg!Na ez még faszán rímelt is!Így lesz!Az én lóvémon majd én is akkor oda avatkozok ahová én akarok,azt kész!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.