Mi a francnak kúthálózat nélkül finomító? ez párban jár. :) Van 3 finomítója a MOL-nak még több olajat finomít, mint amit kéne. Kéne olvasni a sorok között. :)
Azért vagyok a véleményekre kiváncsi, m ha Bulgáriában is lenne egy finomítója a MOL-nak az véleményem szerint egy egészen új megvilágításba helyezné egyrészt az ellátást idehaza, másrészt a bolgár piacon is az egyetlen finomító, nagy bevétel, árfolyamra is hatna…
Mai OV sajtótájékoztatón elhangzott egy kérdés, ha jól emlékszem, akkor a Bloomberg részéről, hogy felröppentek pletykák arról, hogy a MOL megvenné a Lukoil bulgáriai finomítóját. Orbán megerősítette, hogy a MOL is benne van a pakliban. Kiváncsi lennék a véleményetekre, mert ez egy nagy üzlet lenne, és komoly bevétel és lehetőség a MOL számára. Nem tudom a pontos számokat, de hasonló volumenű, mint a százhalombattai kapacitás. Jól tudom? Aki ért hozzá, jöhet a válasz:)
Én nem tudom mi lesz jövőre. Azt tudom, hogy 2 hónap alatt hozott 12%-ot. Ha a következő 1 évben hoz 5%-ot, akkor 14 hónapra lesz 17%.Nyilván le lett vágva, de én most szinte ott vagyok ahol vettem. Az osztiból meg vettem DH-t 760 körül. Én a kevésnek is tudok örülni. De ez már itt OFF.
:) az is lehet, kiderül egy fél éven belül :) 2580 alatt STOP van és elkönyvelem a bukót a tréd adatai: beszálló 2670 R/R 4,26 ideje 3-6 hónap max bukta: 91000ft targeten kifutás: 375000ft (és ide csak a stopot tervezem betenni, mert szerintem ennek nem itt lesz a vége) ...pár hónap múlva visszanézzük
Jó,ha Neked az a cél amit leirtál,azt 1000% megvalósitod itt is!Az évi 10% od meglesz,és nyugodtan alhatsz!Ajánlom figyelmedbe a Dunahouse papírt is,ha ilyen veszek osztira,és nyugodtan akarok aludni közbe a cél!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.