T napon ami E-7 nap zárás után amennyivel rendelkezel annyi után
kapsz. 07.19
T+1napon ami E-6 nap már el is adhatod, ez a
szelvényvágás napja. 07.20
T+2 vagy E-5 nap a
megfeleltetés napja. Technikai dolog ,(ekkor kerül a nevedre)ne
foglalkozz vele, úgy sem érted mi ez! :) 07.21.
T+7 vagy E
nap , ezen a napon kezdik utalni a pénzt. 07.28
Csak a
munkanapok számítanak, amikor nyitva a BÉT. szombat, vasárnap,
ünnepnap kiesik.
Certi, warrant és
egyéb dolgokra osztalék nem jár!!!!
Nem, egyszer sem cáfolta. Vissza néztem, egészen az egy mondatos hozzászólásodig, tudod amiből kiemelték az egy mondatot. Ha megtette volna, már idézed.
Zárszó: cáfolta több kijelentéssel. Ami Csányit illeti undorító szemét dolog felemlegetni mikor nem jól emlékeztem és azonnal elnézést kértem. Na ez ami neked és még páraknak nem sajátja. Lenne mit tanulni. Még annyit, hogy az adott szituációban két fél OTP/MOL viszonylatban vitázott. Gondoltam megírom a helyes és korrekt összehasonlítási alapot. Soha korábban nem foglalkoztam OTP-vel. Nektek ez nem számít, beismerés helyett sértegettek és támadtok. Ezért tart itt a topik, mert szarságból csináltok dafke, ego kérdést. Annyit kellett volna mondani, igen igaz darabszám alapján....., de máskor OTP a nyerő. Ennyi és rendben lettünk volna.
Figyelj, tényleg engedjük el a témát, megértette szerintem mindenki. Csütörtökön volt véleményed a darabszámról, pénteken már nem. Egyik napon a mol volt jobb, a másikon pedig nem. Le sem kell írnom melyik melyik. Szerintem érthető. Az is világos hogy nem akarsz versenyt kreálni, de azért előtte leírtad, hogy a mol nyert. Ez is tök alap. Mikor cáfolta Egyik hogy a darbszám nem fontos? Sajnos ezzel ugyanúgy lukra futottál, mint a Csányi féle részvény eladással. De jól hangzott, kétségtelen.
Nem, szerintem nem kell aggódni! Mert bizonyos szinteket állépve egy árfolyam már biztos, hogy leellenőrzi az adott csúcsot. Mármint amik előtte lévő hónapokban, években fel lettek állítva. Itt a 3050-en kellett aggódni! A 3170-es szint környéke már fix! Ott kell nézni majd mi lesz! Van e extra erő vagy egy darabig megfogja!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.