Magas lehet az elkeseredettség faktor! Hozna ő mást hírt is, csak nem talál mást, vagy azok nem az ő általa elképzelt irányt erősítik. Nehéz most a shortosok éltete!
Most sikerült elolvasnod MINIFERI? Vagy esetleg Gaben megszólítást szeretnéd? Két hetes cikk, látva az elmúlt két hét árazását a nagy vevőket ez egyáltalán nem érdekli. Erste? Nagyon nem kedveli a Molt és még az sem zavarja Pletsert, hogy alig jönnek be a feltételezései. Covid óta figyelem, ennél még én is jobb teljesítményt nyújtanék. Nagyon piszkálhatja a csőrüket egy erős Mol. Már tisztáztuk, hogy a cikk tele van tárgyi tévedésekkel is. Erről ennyit.
Miért kell ez? Miért így irkáltok? Kicsit több tisztelettel legyünk már egymás iránt... Véleményeket cseréljünk ,de ne legyen már ez a hangnem. Semmi szakmai, csak a trollkodás... Ez a fórum is a nulla szint alá esik. Semmi de semmi értelme....
Ezt szeretem egy gyengébb napot követ/het/ egy jó. Sok ember bizonyította nézi a tőzsde világát de semmit nem lát belőle... Már temetői hangulat volt itt👀😂
Egyértelmű volt az emelkedés és a trend is! Felesleges volt azokkal vitatkozni, akik csak beszélték a lebeszélő hülyeséget. Belefárad az ember, elszívja az energiát! Majd a tények beszélnek!
A kóklerséget én arra a zöld ABC-re értettem, amivel azt próbáltad szemléltetni, hogy jóval lejjebbre, 2900 alá tart az árfolyam. A fibószintet én én nem kritizáltam.
Köszönöm fórumtársak! Lám megdőlt a mítosz az egyszemélyes szurkolótáborral kapcsolatban! :) Persze ezt csak az ellentábor szeretné igazán, ahogy azt is, hogy csak essen a MOL!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.