ritkán szoktam írni és akkor is csak árfolyam adatokat, meg lelkes beszólásokat :-), de most úgy érzem, írnom kell!
nekem nagyon fáj, hogy az olyan kaliberek, mint:
BALIN2020
FARKASFU
MACIBEAR
_MACIKA_
STEVE52
(és itt most elnézést kérek azoktól, akiket most nem soroltam fel, pedig lehetne hosszú a lista)
az elmúlt napokban hetekben csúnyán egymásnak estetek (MACIBEAR nem veszett össze senkivel, viszont eltűnt) :-(
TI vagytok (sok más kollégával együtt) ezeknek a fórumoknak a motorjai
elemzéseitekkel és gondolataitokkal aktívan tanítjátok és segítitek a tőzsdéző társaságot (fórum tagokat)
nagyon jó lenne, ha vissza tudnátok bontani a kialakult vitákat és újra tudnátok egymás mellett fórumozni
köszönöm hogy elolvastátok amit írtam és jó spekit mindenkinek
nekem nagyon fáj, hogy az olyan kaliberek, mint:
BALIN2020
FARKASFU
MACIBEAR
_MACIKA_
STEVE52
(és itt most elnézést kérek azoktól, akiket most nem soroltam fel, pedig lehetne hosszú a lista)
az elmúlt napokban hetekben csúnyán egymásnak estetek (MACIBEAR nem veszett össze senkivel, viszont eltűnt) :-(
TI vagytok (sok más kollégával együtt) ezeknek a fórumoknak a motorjai
elemzéseitekkel és gondolataitokkal aktívan tanítjátok és segítitek a tőzsdéző társaságot (fórum tagokat)
nagyon jó lenne, ha vissza tudnátok bontani a kialakult vitákat és újra tudnátok egymás mellett fórumozni
köszönöm hogy elolvastátok amit írtam és jó spekit mindenkinek
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.