Szép lenne, szurkolok neked, hogy igazad legyen! Én is erősnek tartom a MOL-t, csak sajnos nagyon sok benne a fék és kiszámíthatatlanság és bármelyik nap egy újabb adót varhatnak a nyakába :( Jelenleg szépen megyünk és itt most az eredmény a lényeg!
ahoz képest amit reggel írtál .......ez is egy tapasztalat
Törölt felhasználó2022. 11. 03. 11:26
érdekes, ha az otp emelkedne 3%-ot már rég keretekben foglalva írna a portfolio, Molról semmi csak az, hogy esnek a tőzsdék no kíváncsi vagyok figyelnek e minket
Kitartó vagy. Én már félek a BÉT-en mindentől, így nem tartok sokáig semmit max. egy hét (MOL, OTP). Bár most a MOL jelentés miatt, már múlt héten is vettem :)
A napos boili felső széle 2600 környékén várja, addig elmegy, szerintem. Igazán izgalmas 2700 áttörése lenne, akkor elszaladhat 3100-ig is! No, de ne rohanjunk ennyire előre! :)
Nehéz ezt megjósolni, valószínűleg csak az a néhány nagy szereplő tudja a forgatókönyvet akik holnap a kereskedés hangulatát befolyásolják majd. Valóban az a leggyakoribb, hogy a jó jelentés előtt az árazás előre szalad, majd a jelentés után beadják. Most viszont több olajos papírban is fordítva történt kint és nálunk sem előzte meg a jelentést egy komolyabb felfutás.
Szerintem joggal lehet reménykedni abban, hogy a jelentés segít majd világosabban látni a befektetőknek és segít kiárazni néhány bizonytalanságot. Igaz, nem a teljes negyedévben, de már érvényesült az extraprofit adó, a lecsökkent (de még így is magas) spread és megjelenik az ársapka szigorítás hatása is a számokban. Fontos lesz továbbá, sőt talán a nyers adatoknál is fontosabb a menedzsment értékelése és az eredményvárakozás esetleges módosítása vagy helybenhagyása.
A Random-ot én is szerettem, pláne a díjai miatt, meg a Randija is jó volt. Az Equitas-t korábban azért hagytam ott, mert drágítottak a díjakon. Viszont az Erste-nél még mindig jobb egy fokkal. Amit nem szerettem az Equ-nál az az, hogy az e-mail cím elérhetőségéhez nagyon ragaszkodnak, és ha nem ellenőrizhető az e-mail cím, mert épp a szolgáltató gyengélkedik és emiatt az e-mail cím nem elérhető, akkor megtagadják az üzletkötést. Panaszkodtam már nekik, hogy ez jogszabályellenes, mert korlátoznak az üzletkötési jogomban, de leszarták. Nekik ez benne van az ÁSZF-ben, és kész.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.