Pontosan! Sok a mai esés, de az utóbbi napokban annyit ment, hogy várható volt, sokan kiszállnak ekkora plusszal. 2800 - 3000 majdnem 10 % plusz az osztalék
Várd ki a végét (nem a mai napot) barátom. Én nem ajánlanám, hogy egy 0-24 ben üzemelő pénz gyárat shortolj. Láttam már karón varjút. Ezzel a papírral meg kell szenvedni a profitért. Az nem felemelő érzés, hogy 1 hét alatt OTP közel 10% up, MOL 0% ilyen brutál eredményre. Skandallum!!!!!
Mihez képest. Otpben az utóbbi hónapokban csak veszteni lehetett. Ahjoz képest az MOLban többször lehetett pluszban realizálni és aki 2800 - on vett az most is jól járt. És aki 2900 körül vett annak még egy max két hét, hogy 3100 körül szépen realizáljon.
Azért óvatosan, beadod a megbízásod és van aki már tudja, merre fáj jobban, ha megy az árfolyam...a bennfentes kereskedést meg úgy büntetik, hogy a tavalyi alapítvány bejelentés előtti vezető tisztségviselő részvényértékesítést már ki is vizsgálták...vagy inkább nem...vagy csak nem hozták nyilvánosságra az eredményt...
Köszönöm, benéztem. Most vettem észre. Hiába volt rajtam sisak ez a forróság rendesen megütött. Sorry, mindenkitől a téves infóért. Akkor az ING és az UNIcredit tulajdonrésszel együtt kb. 40% van külföldiek kezében és 30,5% a fideszes alapítványokban
A vonalkód tartalmazza a rendszámot, előre betették a rendszerükbe az ellenőrzést a napi egyszeri tankolásra. Egy ilyen kis módosítás nem igényelt sok időt nekik. A mődosítás installálása se egy nagy kunszt központi alapú rendszereknél.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.