Ha nem lesz bejelentés, sőt, ha szándékosan húzzák még a döntést, amíg az alapítványi mutyi le nem zárul, akkor itt zutty lesz hamarosan... a bizalom még jobban meg fog inogni.
oké rendben! azért érdekes volt amit mondott, mert arról sem tudtunk,hogy múlt héten volt igazgatósági ülés.... és a cégnél is várták a bejelentést , de még nincs döntés....sokan mára várták....sőt info még, hogy nem kell igazgatósági ülés a napok meghatározásához, egyszerűen csak bejelentik.....azért az alapítványi kérdésemre megfagyott a levegő.........szerintem meg jó lenne többen is hívnánk, érezzék a törődést...... minden vezető a nyugit szereti, ha csöndben vagyunk el is hiszi, hogy nyugi van........
engem nem izgat, majd fizetik amikor fizetik. de megkovetlek, mert valoban nem olvastam el a reggeli irasodat, elnezest. felesleges hivogatni oket egyebkent, majd akkor fiztnek, amikor fentrol azt mondjak - szomoru, de ez van
Lehet hogy vmi alap ügyködött oké, de a lengyelek 2% plusszban zártak, pkn orlen szintén +2%. Az egész tőzsdénk egy nagy kalap f@s. Asphalt reggel jól írta: "Ez van, amikor a politika belerondít a szabad piacba. Halott BÉT, nulla forgalmak." Ezekre a forgalmakra minek 8 óra kereskedési idő? Lefelezni. Hosszú évek óta Bét management nem tesz semmit, hogy kicsit pezsgőbb legyen a dolog. Tavaly volt 128 milliós nyereségük. Valószinüleg ez a havi 10 milliós nyereség a vicc kategóriájába tartozik a tőzsdék világában.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.