közel három hét srv nélküliség alatt ez kb. be is árazódott, csak az a kérdés, miért vitték jóval 2400 fölé január elején? Onnan közel 10% mínusz azért nem olyan kis pénz, ennél azért pontosabb számítást is lehetségesnek feltételeznék, nem?
volt egy equilor elemzés mely szerint a mol árfolyama jelenleg megfelelő értékeltségen forog,és a cég nem is akar jelenleg vásárolni, csak esetleges visszaesés esetén (egyébként az equilor intézi a mol srv-t) annak nincs értelme, hogy irreálisan magasra emeljék, aztán meg visszaesik
Sziasztok! Továbbra sem találtam megerősítést arra, hogy az éves gyorsjelentés előtt 30 napon belül már nem lehet srv (legalábbis jogforrást, mert cikket a tavalyi hasonló időszakra vonatkozóan a 4iG-vel kapcsolatban viszont igen). Elnézést mindenkitől, ha ezzel bárkit félrevezettem (amennyiben ez valóban téves infó). Jó lenne, valaki megerősítené vagy cáfolná, mert egyébként érdekelne az is, mivel magyarázható, hogy a cég január 12. óta nem vette magát, holott néhány napnál hosszabb szünetre október eleje óta nem volt példa, illetve az időarányosság sem mutat abnormalitást. Más: kapcsolódva az egyik témához, én szeretek dt-elni, anyagilag tartósan is pozitív az összkép, nagy átlagban tízből kettő-három sikertelen, igaz, utóbbiak fejben jobban megviselnek, mint amennyi jó érzés jön a jó ráérzésekből. Ráadásul tényleg kitartó figyelmet igényel, nem teheted meg, hogy tíz percre otthagyod a placcot nyitott pozícióval. A gyertyázás kevésbé jár impulzív izgalmakkal, de sokkal többet hoz a konyhára, ha valaki az indikátorokat okosan mérlegeli és meg meri húzni napokon átívelően is érzékeny tételekkel azokat a lépéseket, amelyekre nekem sokszor nincs bátorságom (pedig jobb arányban bizonyulnak helyesnek, mint a dt döntéseim). Amikor a gyertyák alapján nagy ritkán meg mertem hozni döntéseket, azok több heti dt hozamot termeltek.
Nem csoda, csak itt mindig azt mondják, hogy csak az SRV nélkül lejtmenet van/volna, ehhez képest említésre méltó, hogy anélkül is emelkedésbe fordult.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.