A mai napon szerinted merte ezt valaki shortolni? Most néztem vissza a mai napot. Nem rossz, a valamivel több mint 3 százalék pénteki zakóból majdnem 2 százalékot visszahozott. https://finviz.com/ USA több mint 1% pluszban jelenleg.
Van egy ötletem minden kisbüfi számára aki beragadt mindenki tegye be részvényeit 3500 eladásra, hogy a shortosok ne tudják kölcsön venni --én is betettem !!
Na, csak jó lett a nap, megérte a reggeli bővítés IS :D Kitartást, jön a 3k hamarosan, de előtte zsíros kis oszti, aki elkezdte temetni, az nem látja, mekkora potenciál van benne, főleg ezen az áron ;)
3000 köré is odaérhetne oszti fizetésig simán, de MOL-t ismerve addig még minimum 2-3 kanyar lenne benne..... PS: érik a marketing igazgatói állás:-))))
jó mondjuk én magasabbat szeretnék. igazából 2880 eladtam anno a mhéten de várnám a 3000 feletti szinteket. 2970-2700 majdnem 10% esés. illene min kioldalazni , felfele ha lehet
jó mondjuk én magasabbat szeretnék. igazából 2880 eladtam anno a mhéten de várnám a 3000 feletti szinteket. 2970-2700 majdnem 10% esés. illene min kioldalazni , felfele ha lehet
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.