Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 10:54

Gyurcsány bocsánatot kért  

Ugrás a cikkhez
A kormányülés előtt Gyurcsány Ferenc néhány szóban hangsúlyozta, hogy ő és a kormány is kitart a konvergencia program mellett, a szükséges lépéseket megteszik a deficit lefaragására. Ezen túl a miniszterelnök sajnálatát fejezte ki a balatonőszödi beszéd stílusa miatt.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=74124
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 22:45
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
Nem tudom mirol megy itt a rege ? gyurcsany egyaltalan nem kert bocsanatot. Valmit ott hablatyolt, valami rem inteligensen, hogy a talpnyaloi meg ne ertsek. Nem volt ott bocsanat keres, mar ahogy a topik cim is idezi? vagy mizezi? Nehogymar bocsanatot kerjen olyan miatt amit eleg buszken valva vallott. Ennyire hulyenek ne nezzetek.Persze, lehet ,megint probalt atverni egy tucatnyi "gondolkodot" es bele kezdett a hablatyba, de bocsanat keres....ne is varjatok.A kereszten biztosan bocsanatot kerne, de addig ne varjatok az alkalomra.
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 22:36
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
kanyisz!

Ezt elkúrtad! Elkúrtátok! Nem kicsit, nagyon pajti!
Mert hijába ismétlem reggel, éjjel meg este magamnak, akkor sem tudom az agyamba bevenni, hogy lehet ebben a kúrva országban azt szeretni, aki tönkretett és végletesen romba döntött fontosnak hitt dolgokat.
Menő volt? Mi az hogy, nagyon is!
Mert mostmár a 6 éves gyerek is úgy fog panaszkodni anyukájának otthon, hogy anya én ezt a kurva óvónénit nem szeretem, mert állandóan elpakoltatja a játékokat velem.
Böszme miniszterelnök nemigaz országában végülis mindent lehet elvtárs!
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 22:36
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
Az eszkalálódásban én is részt vállalok. :) Ha pedig a ballib nyer, akkor húzok az országból. Nem kevés adótól fog elesni az állam, de inkább oda viszem, ahol nem kurváznak le.
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 22:32
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
A brutál vereség lehet, de...
Az események pillanatnyi állása szerint Kőbányán a Fideszes polgármester jelölt 2 szvazatot vesztett (enyém és nejem), pedig már 2003-ban (amikor a szocik tönkre tették a gyerek suliját) eldöntöttük, hogy legközelebb ha még egyszer indúl a régire szavazunk, és elindúlt.
Dehát ilyen körülmények között ezt nem tehetjük meg.

Fel fogom jelenteni OV-t, hogy akadályoz a szabad polgármester választásban.:o)
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 22:24
Gentle!
Szövegértésből karó. Ismétlésre itéllek.:o)
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 22:21
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
Bogár101!
Persze, ez világos.
Én tartom a fenntartásaimat a helyzet eszkalálódását illetően, ha nagyarányú jobboldali győzelem lesz.
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 22:13
Az se jobb nekünk. A szocik arra hajtanak, hogy a Fidesz nyerje a választást. Ezek után pedig brutálisan megvonják a forrásokat az önkormányzatoktól, hogy a tehetetlenség miatt jól kicsinálják őket 2010-ig ill. a 2010-es választásokon. Ezek a fiúk tudják a dolgukat.
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 22:07
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
kanyisz, conquistator!

Adjátok meg a címeteket, küldöm a mentőt, intézem a helyeteket a zárt osztályon, mert a szimptómáitok skrizofréniára utalnak.

Srácok!
Brutál vereséget fogtok szenvedni vasárnap.
Megsemmisítő vereséget.
Legyetek nagyfiúk, én jobboldaliként még azt sem kívánom, hogy hazug pártotok takarodjon most, csak legalább egy épkézláb embert tegyetek oda a kormányfői posztra, akinek lehet tekintélye és esélye a helyzet konszolodálására. Egy közröhej tárgyát képező emberrel nulla esélyetek van.

Fogjátok már fel, nincs esélyetek másképp!
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 21:59
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
Igen, igen! :))
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 21:55
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
Ebben a kurva országban bárkit le lehet fasisztázni Új Pétert épp úgy mint Orbán Viktort. Elkúrtuk ezt nagyon, mert az elmúlt 1.5, 4 ,16... évben folymatosan azt hazudtuk magunkról, hogy értelmiségiek vagyunk. Azt hazudtuk, hogy demokraták vagyunk. Pedig lósz@rt ez böszmeség. Mi még sose gondolkodtunk el azon, hogy mit is mond a másik fél, hát hogy lehetnénk mi akkor értelmiség ebben a kurva országban. Hogy lehetnénk mi demokraták ha mindannyiunkat csak a saját elkúrt ideológiánk érdekel. Egy nagy sz@rt nekünk 89-ben nem az volt a bajunk, hogy diktatúra van b@meg, pusztán az, hogy nem a mi kib@... ideológiánk, és kurva pártunk vezeti ezt a kurva országot. Mert ha már hazudnak nekünk ebben a kurva országban, akkor legalább az hazudjon nekem b@meg akit én szeretek.
Nahát ezért szeretem én ezt a kurva országot.
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 20:46
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
A fasiszta Népszabadság cikkírója Új Péter a trambuliról vizelőként mutatja be GYF-et. Azaz nemcsak hogy hazudik, de még ezt bűnnek sem tartja, sőt az úszkálók fejére vizel, azaz felsőbbrendűnek vallja magát, akinek bármikor bármit meg lehet tenni. És ebben a beszédben a hazugság a legkevesebb, a tétlenség és dilettantizmus sem életveszélyes. Hanem az, ahogy ez az ember a hatalom imádatáról, a függőségről beszél, hogy mennyire élvezi ezt az állapotot, és ezért, hogy ezt az állapotot megtartsa semmitől sem riad vissza.
Szóval firkálhatsz konki bármit, a bűn az nem relativizálható. mindenkinek magában kell elszámolnia, és nem Hitlerhez, meg Sztálinhoz, meg Polpothoz kell a saját emberségünket mérni, hanem az abszoluthoz.
És ezért életveszélyes GYF, akinek a maga szenvedélyén kívül semmi és senkisem fontos, és mi mind kis tetű játékszerek vagyunk az ő kielégülésében...
pampa 2006. 09. 27. 20:39
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
Én nem hazudok, ez csak a Miniszterelnök kiváltsága....
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 20:25
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
Fetu!

Nyugodj meg, nem érdekli a maszopos rablókat, hogy Magyarország egyik vezető embere közröhej tárgya lett.

Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 20:22
Előzmény: #46  pampa
Remélem nem hazudsz! :))
pampa 2006. 09. 27. 20:19
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
De minden jó az MSZP-és Gyurcsány által ....
Ez így teljes..
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 20:15
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
Conquistator, jó a szöveg. Mondjuk azt nem ártott volna odaírni, hogy az Index cikke (hacseknem te vagy a cikkíró)
link
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 20:06
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
Ezt hívják Orbán-fóbiának. :))
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 20:05
Előzmény: #42  pampa
Igazából MINDEN ROSSZ Orbán MIATT VAN, kár is folytatni. :))
pampa 2006. 09. 27. 19:59
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
Nem ,nem ,Orbán gusztustalan hazugságai miatt maradnak el a Marslakók látogatásai Magyarországon.
Hamarosan ezt is leközli a pártatlan média.....
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 19:52
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
Asszem megyek pelenkát cserélni. Nemsokára visszajövök. :)

Topik gazda

bogar101a
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek