Topiknyitó: Knight Tyris 2006. 09. 18. 23:10

Ostromállapot az MTV székháza előtt  

Áttörték!!!!!!!!!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
saru 2006. 09. 19. 10:38
Előzmény: #239  BuySell
nem tudom miért kell hülyének nézni embereket!, akkor az Eurosporton "Kürdősőportokat" is nézhettek volna ezek az emberek!, nem?
BuySell 2006. 09. 19. 10:35
Előzmény: #236  Knight Tyris
A B-középet mivel fogod meg? szerinted ezeket tényleg érdekli hogy ki van kormányon és hogy mekkora az államháztartási hiány? azt se tudják mi az.
adam 2006. 09. 19. 10:30
Előzmény: #236  Knight Tyris
Erre nincs mentség ezek csak a balhéért mentek ki.Ha néztétek voltak akik megakarták állitani őket,de kevesen voltak és gyengék.
saru 2006. 09. 19. 10:30
Előzmény: #233  Törölt felhasználó
Komeda_ !

Szerintem Te is mögöttük állsz, meg az egész ország, mert itt a valóságban szerintem a véleménynyilvánítás szabadságáról, valamint a teljesen korrupt elitről van szó, csak ezt nem így kommunikálják, hanem tíz-húsz huligán rendbontásaként !
Knight Tyris 2006. 09. 19. 10:28
Előzmény: #225  Törölt felhasználó
Mondjuk azért tényleg vissza kéne nézni az események kiidulópontjára.

Egy-két személy a tömegből -békésen!!!!- be akarta vinni a petíciót, hogy felolvassák az MTV-ben. Erre a rendőrök elfogták őket és letartóztatták, mert közelebb mentek.

Na ekkor megindult az ostrom, és ezen bedühödött a tömeg.
Addig normális állapotok uralkodtak.

Meg lehetett volna fogni a tömeget még az elején, csak egy kicsit engedni kellett volna.
Mért nem lehetett legalább átvenni a petíciót?

-----------
A gyújtogatásra tényleg semmi szükség nem volt, de este azt mondták, az autók is MTV-s felszerelések, tv-s kocsik voltak.
adam 2006. 09. 19. 10:27
Előzmény: #234  Törölt felhasználó
Az "összecsapás" egy neve elhallgatását kérő résztvevője szerint az újpesti futballszurkolók az este nyolc órakor véget érő Sopron-Újpest focimeccset követően egyenesen a Szabadság tér felé vették az irányt, ahol az ősellenség, a Fradi szurkolóival és más fiatalokkal kiegészülve "adtak hangot nemtetszésüknek".
Az említett résztvevő kérdésünkre elmondta, hogy a küzdelem tetőfokán - a vízágyús autó megjelenésekor - megközelítőleg egyenlő számban voltak a rendőrök és a "kemény mag", a rendőröknek azonban "semmi esélyük nem volt", a tüntetők két rohamban pár perc alatt visszaszorították őket.
Az ostrom résztvevőit ismerve egyáltalán nem lenne meglepő, ha az esetet akár nagyobb erőket mozgósítva újabb összecsapások követnék - tette hozzá a NAPI Online névtelenséget kérő forrása.
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 10:25
Előzmény: #228  Törölt felhasználó
Oké klausz. Primitív bunkó vagyok. Most majd kifogom menni a Kossuth térre és ha megláttok egy olyan személyt, aki a közvagyont rongálja azt primitív módon elfogom verni mint a szart. Teljesen mindegy, hogy melyik oldal fizetett bérence. Remélem te is ott leszel és rongálsz. És akkor majd ott mond nekem hogy primitív bunkó. Utána viseld a következményeit.
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 10:24
Előzmény: #226  saru
Petőfiék mögött egy ország állt,azért ez egy nagy különbség .
Jól néznénk ki,ha bárki felolvashatna TVben,amikor kedve szottyan.A tüntetőknek fel kellett volna mérniük józan ésszel,hogy egyelőre nem áll mögöttük tömeg.Így viszont mindemki ellenük fordul a barbár cselekedetük miatt.
Ha majd százezrek lesznek az utcán,akkor lesz majd súlyuk.
BuySell 2006. 09. 19. 10:23
Előzmény: #230  saru
A fidesz ezt elk**ta!
Az nagyon vissza fog csapni rájuk, megvan az aduász a kormány kezében. Vissza lehet játszani hogy az Orbán lázadásra buzdítja az embereket, nagy baklövés
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 10:23
Előzmény: #222  Törölt felhasználó
Alex!

Ne sarkítsd már le az egész 10 ezres tüntetést 20-30 ultraradikális fiatalra. Nyilván, hogy mi, jobboldaliak sem értünk egyet a módszerükkel. Egyébként meg enyhén szólva is közröhej, hogy tisztelt baloldali szavazótársak úgy tesznek, mintha nem tudnák, hogy mi vezetett idáig.

Az a manipuláció, amely most is folyik a közvélemény befolyásolására, kezdve a hanganyag szándékos kiszivárogtatásától, a tegnapi rendőri " központilag elrendelt " tétlenségig, enyhén szólva is mélységesen megdöbbentő, és felháborító.

De ahogy nem értettétek eddig sem az emberek elkeseredettségét, most sem értitek, hogy miről van szó, és szándékosan provokálja a kormányzat tovább Mo. lakosságát.
saru 2006. 09. 19. 10:21
Előzmény: #229  Törölt felhasználó
úgy bizony!, kezükben a médiákkal is!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 10:19
Előzmény: #225  Törölt felhasználó
Tökéletesen igazad van!
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 10:18
alex67 te vagy "primitív bunkó "!

Nem látod,hogy ezek a külföldi nagytőke helytartói?!

MILLIÁRDOKAT SIKKASZTÓK ÍTÉLKEZNEK
ALAMIZSNÁT KÉREGETŐK FELETT!?
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 10:16
Megint tévedsz!
Nem ezeket az embereket akarja senki miniszterelnöknek!
Ezek azok, akik radikálisan azt akarják (nem szeretnék), hogy ne gyurcsány legyen a miniszterelnök.
Sokkal többen akarják ezt, de sokak más, okosabb utat választanak, illetve vannak akik nem is merik kimondani ezirányú vágyukat.
(Persze attól még nem helyes valakit brutális erőszakkal kimozdítani helyéről, hogy hazugsággal került oda!)

2) Igazad van! A tavasszal megválasztott MSZP-SZDSZ kormány saját bevallása szerint is kizárólag a hazugságainak köszönheti győzelmét.
Ezzel megsértette az MSZP és az SZDSZ azokat, akik döntésüket az általuk elmondottakra építve hozták meg, hiszen korlátozták, befolyásolták a szabad akaratukat.
És természetesen a feltüzelők, azaz aki elmondták ezt a feltüzelő beszédet és akik nyilvánosságra hozták azt (valamelyik jelenlevő, vagy titkos szolga) legalább olyan böüntatést érdemel, mint azok, akik rongáltak.

De van egy hatalmas tévedésed is! A nyolcvanas évek előtt sem volt sok kommunista ebben az országban, de rengetegen voltak azok, akik akkor a kommunizmus ideológiájával, saját egyéni hasznukra, tönkretették az országot. Ezek egy része, illetve neveltjeik, ma is köztünk vannak és hatalmuk is nagyobb, mint gondolnád!!!
saru 2006. 09. 19. 10:15
Előzmény: #223  saru
egyébként Petőfiék ugyanezzel kezdték 48-ban, a nép nevében lefoglalták a Landerer nyomdát és kinyomatták a 13 pontot és a nemzeti dalt, én a két esemény között igenis látok nagyfokú hasonlóságot !
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 10:13
Arra a kérdésre, ki a felelős a történtekért, Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy nagyon sok felelős van. A legközvetlenebbül véleménye szerint a rendbontók és a rendzavarók felelősek, akiket azonban szigorúan meg kell különböztetni a véleményüket demokratikusan kifejező emberektől. Mint mondta, messzebbről nézve van felelőssége azoknak is, akik az elmúlt hetekben azt mondták, radikálisan kell a helyzetet megoldani, "neki kell menni" a kormánynak.

-- Ez a baj.. Már megint mosakszik, és nem alkukész. Ugyanúgy a hatalom megtartása a cél, ahogy a másik oldalon annak megszerzése...

Tudjátok, nem csak az a szomorú, ami történt! Vandálok mindenhol vannak.. De hogy a két vezető párt már megint csak a saját poziját félti. Nem változott itt semmi.
tokos. 2006. 09. 19. 10:10
"Most néztem meg a közvetítéseket. Nevetséges. Magyar himnuszt énekelnek azok, akik magyar épületet rombolnak és magyar közvagyont gyújtanak fel és törnek össze. "

Akik a hatalomért tönkreteszik az országot, milliárdos károkat okozva, azok mennyivel jobbak? Melyik okozott nagyobb kárt?

Mondjuk részben igazad van, nem ártatlan emberek autóit kellett volna tönkretenni, mehettek volna Gyurcsány háza elé is, ostromolhatták volna egész éjszaka.
Ne félj, azt biztosan megvédték volna a rendőrök, nem úgy, mint a MTV székházát.
saru 2006. 09. 19. 10:02
Előzmény: #219  Törölt felhasználó
Gondolkodjunk: a tüntetők a véleménynyilvánítást jelképező MTV székházánál petícióval jelentek meg, ezt azért meg lehetne érteni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 10:02
Előzmény: #212  Törölt felhasználó
Most néztem meg a közvetítéseket. Nevetséges. Magyar himnuszt énekelnek azok, akik magyar épületet rombolnak és magyar közvagyont gyújtanak fel és törnek össze. Siralmas és szánalmas. És ezeket akarjátok Gyurcsány helyett?

Másik. Ebben az országban nem pár ezer fő él, akiknek a hőbörgését tegnap láttam, hanem 10 millió ember. És tavasszal törvényesen megválasztott kormányzat irányít, akiket a többség választott. A demokrácia arról is szól, hogy tiszteljük a többség akaratát. Este is ment a kommunistázás. Ezzel megsértették azon emberek millióit, akik ezt a kormányzatot választották. Ebből is látszik, hogy milyen primitív emberek voltak kint. A nyolcvanas évek elejétől nincs ebben az országban kommunista. Nem ártana eg kis intelligenciát felvenni.
Aki meg engem véleményem miatt szintén lekommunistáz, azt már most előre elküldöm melegebb éghajlatokra. Ha az én lakásom vagy autómat gyújtották volna föl, ott este én lelőttem volna az illetőt vagy illetőket mint a kutyát. Ezek a szarháziak mást nem érdemelnek. És azok sem akik feltűzelték ezeket a primitív bunkókat.
És majd a sírjuk felett lehetett volna énekelni a magyar szózatot.
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 10:02
Előzmény: #216  Törölt felhasználó
A rendőröktől is átálltak a tömeghez.

Topik gazda

Knight Tyris
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek