Topiknyitó: Knight Tyris 2006. 09. 18. 23:10

Ostromállapot az MTV székháza előtt  

Áttörték!!!!!!!!!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tokos. 2006. 09. 19. 09:58
Előzmény: #215  elemes
Végül is nem lenne butaság felülről, hiszen az átlag szoci szavazónak majd el lehet magyarázni, hogy ez a jobboldal, azt akarjátok, hogy hatalomra kerüljenek? Ha nem, nyomás szavazni!

Végül s ez a pártíz milliós kár a székházban, meg a pár kocsi nem nagy pénz ahhoz képest a sokszáz milliárdhoz képest, ami kárt az elmúlt pár évben tettek a hatalomért...
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:58
Valószínűsítem,hogy a polgári körös szélsőségesek,vagy valami ilyesmi banda állhatott a támadás mögött.
Végülis nem szabad csodálkozni rajta.Gyurcsány kijelentése valóban sokkoló lehetett nekik meg ugye Orbán sem arról híres,hogy kerűlné az lázító szónoklatokat..Azért ez a pár emberes tüntetés még nem nevezhető komoly dolognak egyelőre.Csupán egy fradi meccs utáni tomboláshoz.Ahhoz azért nagyobb megmozdulás kell,hogy komolyan vegye a kormány a dolgot.
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:56
Előrebocsátom, hogy nem vagyok híve semmilyen erőszaknak, rombolásnak, így a tegnapinak sem. De belegondolt-e valaki abba, hogy a tegnap okozott kár tulajdonképpen semmi ahhoz a kárhoz (hiányhoz) képest, amit az MTV nap mint nap - korrupcióval, nepotizmussal, hozzánemértéssel - újratermel. Mennyi is a magyar állami televízió idei hiánya? Amit persze mi fizetünk az adóinkból, hogy néhány száz ember a tévében luxuskörülmények közt élhessen és hirdethesse a szoclib kormány nagyszerűségét - természetesen a sajtószabdság nevében.
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:53
Előzmény: #203  Törölt felhasználó
"Hogy meg nem basza az anyját a sok büdös gyökér bunkó paraszt semmiházi szutyok, aki tegnap pofátlanul felhasználva a politikát, kiélve pervez romboló hajlamát és az én adómból felépített és fentartott épületeken és eszközökön, majd ellopva őket értékesítéd céljából, hogy saját szórakozását ebből fedezni tudja."

Kemény beszéd AlLex!
Megértelek, hogy ennyire dühös vagy az MSZP előző 4 éve alatt ellopott ezermilliárdokért, de azért ezt finomabban is megfogalmazhattad volna.

Ugyanakkor ne feledd azt is, ha ezeket eltapossa valaki, az is kárt okoz, lásd a tegnapi eseményeket, amikor taposás taposást követett. Mi lett, mi lesz a vége? LEGYEN VÉGE!
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:52
Előzmény: #210  Törölt felhasználó
Pedrohsi!

Nem, nem túlzás ezt állítani.
Hagyni kell, hogy a rombolásról szóló képek kapjanak előteret. Ezt súlykolni az emberek fejébe. Csak bízni tudok abban, hogy az emberek nem hülyék, és átlátnak a szitán.

Egyébként meg szegény rendőrök is a végtelenségig ki vannak merülve. Sajnálom őket. Dübörgő gazdaságban, ugyanannyi vagy kevesebb bérért több szolgálat.
elemes
elemes 2006. 09. 19. 09:51
hali,

nem túlzás, ma reggel a BRFK szóvivó elismerte, hogy a rendőrök "taktikai okokból" (tehát parancsra) vonultak vissza kezdetben, és engedték be a fosztogatókat a TV épületébe.
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:50
Előzmény: #66  Törölt felhasználó
Off

\"Én kint voltam 7-tõl 9-ig a Parlament elõtt. Az egész Kossuth tér tele volt, a mellékutcákban is állt a tömeg. Nem tudok jól saccolni, de ez 20 ezres nagyságrend volt. \"

nézd,ha ez igaz akkor legalább fél millióan voltak,vagy még többen legalábbis a 2002 es választásokon ennyi embert mondtak a fideszsek akik oda mentek.

20 ezer vs 500 ezer :)))
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:49
Előzmény: #211  Törölt felhasználó
Padlóval volt egyenlő, de tettek azért, hogy 10%-ponttal nőjön!!!
És -mint gyurcsány be is "vallotta" szűk körében, mindent megtsz azért, hogy hatalomban maradjon!!!

Megtettek most is mindent, hogy rendteremtőként tetszeleghessenek és a fideszre kenhessenek minden rosszat...
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:47
A (z éppen 'hogyishívják') miniszter, mint irányító legfelsőbb, el is ismerte politikai felelősségét(!!! talán először 2002 óta) és le is mondott, de nem fogadta el a főhazug!
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:43
Előzmény: #205  Törölt felhasználó
Buxer!
A szocik támogatottsága a padlóval egyenlő, és inkább az elvtársak próbálják meg a soraikat zárni - sikertelenül.
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:43
Előzmény: #207  Törölt felhasználó
túlzás lenne azt állítani, hogy a rendőr bácsik felsőbb utasításra nézték végig a dolgot? úgy értem "legfelsőbb" utasításra
saru 2006. 09. 19. 09:40
Előzmény: #206  Törölt felhasználó
Egyszerűsitsük le a dolgokat, a TV székház előtt demontsrálók petícióját miért nem lehetett átvenni és valamelyik műsorban beolvasni, például Baló Gy. műsorában? és arról mindjárt mondjuk 30 percig- egy óráig vitatkozni?, hiszen a petíciókban foglaltakról folynak egész nap a parttalan viták a műsorokban és a kérdést ezéltal maga a nép tette volna fel, nem Jancsó M., vagy Konrág Gy., mindannyian tudjuk a tüntetőkkel együtt, hogy egyik legkomolyabb probléma, hogy nincs sajtószabadság !
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:38
alex67

Tegnap a közvetítés alatt a Hír Tv-ben egy gyökér rövidhajú 50-es nő (nemtomki) köszönetet mondott az "egyetemista" fiúknak a forradalmi helyzetért.

Ennyit erről.
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:35
Előzmény: #206  Törölt felhasználó
Én sem leszek most finom, dögöljön meg az összes barma, aki tegnap gyújtogatott és szétbarmolta az mtv székházát!!!

Hajnali 3-ig néztem a közvetítéseket, ez már több mint szánalmas, Magyarország 2006!! ???!!

Hja, és király volt az a sok rendőr "statiszta" is!!!

Nem értem, hogy mi a f*szra vártak??? Látszott az embereken, hogy amíg nem állítják őket le, addig rombolni fognak!

Természetesen tisztelet a többséghez tartozó, ésszel felvonuló és tüntető emberekenek!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:26
Előzmény: #205  Törölt felhasználó
Ami tegnap történt szánalmas. A beavatkozásképtelenség a rendőrség részéről. Ilyen teszetosza béna döntéshozók, akik láthatóan arra utasították a rohamosokat, hogy ne üssenek vissza, csak ha nagyon muszály. Ilyenkor miért nem lehet azt a pár (20-30) keménycsávót, akik ott elöl verekedtek kiemelni, jól péppé verni ala Jack Bauer, aztán a többi lúzer meg szépen hazaoson egy kis vízágyútól. Senkit nem láttam, hogy a keménymagból elvezettek volna. Bénák.
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:05
Szorosra zárják a polgárok a soraikat a csöcselék eltt
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 09:05
Egyetértek!
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 08:58
Előzmény: #200  Törölt felhasználó
Most egy kicsit primitív leszek bár nem szokásom.

Hogy meg nem basza az anyját a sok büdös gyökér bunkó paraszt semmiházi szutyok, aki tegnap pofátlanul felhasználva a politikát, kiélve pervez romboló hajlamát és az én adómból felépített és fentartott épületeken és eszközökön, majd ellopva őket értékesítéd céljából, hogy saját szórakozását ebből fedezni tudja.
És büdös gyökér mindazon személyek, akik ezeket a semmiháziakat- akik még szerintem életükben nem dolgoztak csak élősködnek társadalmunk nyakán - védik és biztatják.
Ezzel közvetlenül engem is károsítanak, mivel országunk hírnevét és gazdasági erejét gyengítik. Az ilyeneket el kell taposni mint egy pondrót.

A fent leírtak a saját véleményemet tükrözik, mindenféle politikai felhang nélkül. És ennek ellenkezőjéről senki se próbáljon meggyőzni, mert egy értelmes ember elítéli ezeket a szarházi romboló fiatalokat, akik ahelyett hogy dolgoznának lerombolják azt, amit apáink és nagyapáink verejtékével felépítettek.
elemes
elemes 2006. 09. 19. 08:50
Előzmény: #199  Törölt felhasználó
baker,

"Remélem az elkövetők példás büntetést kapnak. "

Gyurcsány az MSZP listavezetőjeként parlamenti mandátumot szerzett, így a képviselők mentelmi joga miatt gyakorlatilag lehetetlen büntetőeljárást indítani vele szemben.
Törölt felhasználó 2006. 09. 19. 08:48
Előzmény: #200  Törölt felhasználó
BRFK contra Fradi B-közép = 2:1

Topik gazda

Knight Tyris
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek