Egyébként Trump éppen most tart beszédet. Élőben lehet hallgatni. A lényeg az, hogy meg akarja vásárolni Grönlandot, hálátlanok a Dánok és a Grönlandiak és amúgy is mindenki hülye csak Ő nem.
Azért arra kíváncsi lennék,ha itt is beindulna egy rv realizálás, az ittlévő zöld mackósok mit mondanának? "Tartsad", mert funda? dax 1200 pontot esett 3 nap, kb. 2x akkora sebességgel, mint ahogy emelkedett. és látszólag repül, mint a nehéz kő Toldi Miklós kezéből. Érdekes világot élünk, ahol egy USA elnök "ingáztatja a tőzsdéket", fundamentumok nélkül rommá vernek mindent, csak mert elfingja magát, hogy "VÁM". A fiát beültette BTC shortba, valószínűleg úgy látta ő is,h "realizálni kell", nyerjen már rajta akkor, SHORT, aztán betolta a vámot a közösbe, térdre, lehet imádkozni. ha megelégeli,h "na jól van, eleget estünk", most már long, akkor meg Buy the DJ....
Sziasztok. Nagy részvény kedvelő vagyok. De úgy látom most a certiben komoly potenciál van. A TL116 feszes nekem, de mást vennék. Ki meddig várja most a bankpapírt? Az én meglátásom hogy 37-től mindenki vásárolni akarja majd és talán 36.700-800-ig mehet le. Utána viszont 38-ig jöhet vissza hír nélkül és nagyon kellenek az új pozitív hírek a felette lévő árfolyamokhoz.
Szerintem jól tetted, grat a profithoz! :) Részvénybe a certivel ellentétben bármikor vissza lehet szállni. Mibe fogod beforgatni? Én sok 106, 107-et eladtam, vettem helyette 110, 108-at, 5000-rel többet is mint volt. A realizált profitból meg vettem 2k nyomdát és valamennyi otp részvényt. Most kicsit az összes piros, de osztalékig szép hasznot várok tőlük.
Én ma vásároltam be 108-ból, hogy leakciózták. Amikor mindenki a 116-ért kapkodott, egy kevés 114-re lecsaptam. De egyetértek, nem adnám most el. Várjuk az emelkedő hullámot.
amit talán tennék ha sok certi van hogy adnék el belőle egy x mennyiséget. Bár ez ilyen fej vagy írás.... mert mint írtam.... nagyjából kezdünk normalizálódni, szóval kérdéses a dolog. Talán nem akar háborút trump az EU val :D ha kihátrál belőle akkor megyünk fel ismét.
én tartom, igaz nekem most nullán van, de certit nem igen adnék el se így se úgy mert visszavenni nem tudod. Amondó vagyok, kint már zöldülnek, mutatók hűltek, eloszlik a köd ismét mehetünk fel. 42k célár év vége és majd jönni fognak a magasabbak hamarosan.
OTP részvényesek ide!