A 200 napos mozgó megfogja (26000), de lehet, hogy kivárás lesz és oldalazni fog egy ideig. Én aggódom a háború és az orosz bank miatt. Na meg a különadók sem tesznek jót.
Várjuk a sarki fény szakértőit, akik értetlenül állnak az esés mögött. Hogyan képes esni, ha a funda meg a sorolhatnám, kis sanyi is fél gázzal a buyt nyomja.
Elmélkedtünk, hol lehet a vége. 28600> 29400? 4? Hol van az 5-ös? Az 5-ös csökkenés általában egyenértékű az 1-essel, vagyis 31000> 29450 +-, mondjuk 1500. Így nézve 29400 -1500 = 28000. Matematikailag 25100> 31000 = 6000 annak az 50%-a 3000, 25100+3000 = 28100. STIMM. Tehát gyakorlatilag csinálna egy szép komoly korrekciót. Aztán vagy megáll, vagy nem.
ezért írtam, hogy az MNB megváltozott, Matolcsy maradt volna, ma min. 480 euro lenne, és romba dőlne az ország így még mindig olcsóbb a játék, szerintem, azt már halkan jegyzem meg, hogy ezzel a árstoppal nagy butaságot csináltak, olyan 22-es csapdája eset, ha látta valaki azt a filmet, már réges rég szépen lassan csökkent volna az infláció, ha nincs, most már baszhatják, mi meg csengethetjük a drága kínai kamatot
a forint köszöni szépen jól van, az MNB hozzáállása megváltozott, választások jönnek, megmozdult a gazdaság (gdp) (igaz csak papíron), nem fognak hozzányúlni, ezt hagyják arra az esetre, ha a Fidesz győz jövőre
az Erste vezetőelemzői szerint se lesz bóvli. De mi történne, ha pl. az Erste elemzője 1 hónappal azt mondaná, hogy igen, számításai szerint bóvli jön. A saját bankjának kárt okozna abban a pillanatban. Hamarabb rúgnák ki, minthogy megérkezzen az első "betétes" az ügyfélszolgálatra. Amúgy 2008 után voltunk bóvli, most nincs pokol, akkor meg volt.
Októberben és valószínűleg marad a jelenlegi szint, nem fognak bóvliba vágni hiszen ilyen alapon Románia szintje alá kerülnénk amitől stabilabbak vagyunk, ezt mondta az ING Bank.
OTP részvényesek ide!