A papír kétség kívül túlvett (hetes chart). Ugyanakkor ajánlom mindenki figyelmébe hetesen a 2021. májusi helyzetet, amikor szintén 70 fölé ment az RSI, 15610 záróárral. Ezután még szépen elment a történelmi csúcsára novemberre, ami plusz 25% a túlvettségtől kezdve (19590). Szóval túlvettség ide vagy oda, szeritnem a 15 ezer egyáltalán nem irreális, mire az emelkedő csatorna tetejéhez elér (?), lehet 15600-16000 is. Meglátjuk - az RSI sem mindenható. (Költői kérdés: hol lenne ma a papír, ha putyin nem kezd háborúba?)
Biztos vagyok abban, hogy velem együtt mindannyian kisbüfik bemajréztok és nyomjátok azonnal a sel gombot majd, ha megindul a visszateszt. Szóval akinek most nagy az arca az inkább örüljön hogy így megindult és ne károgjon itt azoknak akik már kiszálltak, nekik úgy volt biztonságos. Mindenki maga dönt.
Grat :) Azért gondolt át még egyszer :) Minden hibátlan, minden tökéletes, és long,long, long kockázatkezelés nélkül .... Biztos nyerő lesz minden büfinek :)
A héten lesz ez lejjebb jóval, nekem sincs kétségem efelől. De nem vagyok benne biztos, hogy jobban járok, ha ki-be ugrálok. Nix ugru-bugri, mondá anno valaki :)
A mostani állapot gyakorlatilag az összes TF-en (hónapos kívételével) durván túlvett, jött is bele napon belüli korrekció. Simán átvitte az általam ellenállásnak vélt 13.600-630 környékét. Egyértelmű,
hogy kitört (és betört) abba a tartományba, ahonnan 15.550-ig szerintem elmehet majd. De nem napok alatt és soha nem pár jó nagy csavar nélkül. A külső környezet is egy idő után érezteti a hatását ha romlik, egyelőre szerintem mindentől függetlenül halad a papír. Szóval azért óvatosan. De nagyon szép ez a nap.
Érdekes DAX-esik, ellentétes a BUX-szal. Még holnap lehet 14K-az árfolyam, de innen már 1500 ft korrelció is lehetséges később. Magyon messze vannak a MA-20 ÉS A MA-50.
Most kellene tudni szerenynek maradni. Gratulalok akik hittek ebben. De azert rakjatok el a nyerot, mert kulonben megint lesz itt siras , anyazas, mint par honapja. Szep volt fiuk, nyertetek, csak egy kicsit szerenyebben es nem szemelyeskedni emberekkel. Ez tozsde .
Se OTP-ben, se Opusban egy szava nincs, lapít csendben. No de majd a korrekciónál azonnal itt lesz az öreg. Akkor lenne korrekt, ha ilyenkor is hangos lenne, lekezelő másokkal, de most biztos nyaralni van és nem látja, mi történik..
OTP részvényesek ide!