Ez pont beleillene a TL82 kiütésébe, ha ez hetek múlva lesz addigra feljöhet 10.200-300 közé a kiütési pontja. Ha viszont nem ütik ki, komoly beszálló lehet oda is.
Én szintről nem nyilatkozom. Számítok egy ilyenféle mozgásra, de gőzöm sincs hol fog akkor járni. Lesz ahol lesz. Majd megjátszom ha odaérünk. . De ha komolyan kérdezed - riogatás szándéka nélkül - 9300-ig le tudom neked vinni funda, TA alapon egyaránt. Hiszek-e benne, várom-e ott, fogadok-e rá? Nem. Még nem ... Esetleg, majd. Távoli kérdés ez még.
Ne csináld már! Átlovagoltál az új TL certibe? Kiolvadt az összes short pozícióm, a legrosszabakat el is adtam és vettem értük TL82-őt. A TL80-ból még nem merek átcuccolni.
Óvatosan fogalmazol, biztos azért mínuszolnak. Nem tekinthető pusztán "stílusnak" az egy nap tucatszámra beírt hisztérikus megjegyzés az árfolyam túlértékeltségéről és a gazdasági viszonyok erőteljes romlásáról, különösen miután nem igazolódnak be (S&P és DAX erőtlenség, stb.). A billentyűzet erről az oldaláról inkább kicsinyes manipulációnak látszik...esetleg, ha legalább utólag elnézést kérnének érte, hogy "kiénekelték a sajtot más szájából" nem tűnne így. Ezt most függetlenül az OTP és a MOL árfolyamától...
Igen, a rés aljáig nézhet vissza. Ez persze elméleti lehetőség, mert lehet kisebb is a korrekció ( pl. valamilyen jelenleg nem ismert esemény hatására) A továbbiakat meg majd meglátjuk, a korrekció lefutásának függvényében.
Igen, de inkább február végére, március elejére tenném az idejét. Ha lesz még egy lejtmenet. Beleférni belefér mind az elemzők által várt eredmény mind TA alapján. Egy mostani (két-három napon belül) 10 100 szerintem messze van. Hogy a piaci szereplők is így gondolják-e az már más kérdés.
OTP részvényesek ide!