Szerintem a shirtosok neha elfelejtkeznek arrol hogy vannak akik nem 5k-val hanem 500.000 illetve millio darabokkal shortoltak mostanaban. Nos, azt vmikor vissza kell venni… ez pedig varatlan napokat hozhat!
Daytrade..nem vagyok nagy szakértője (még :)), most tanulom kicsiben, a különböző indikátorokat és idősíkokat tesztelgetve. Emiatt a tapasztaltabbak simán hülyének is nézhetnek azért amit most leírok (építő jellegű kritikát örömmel fogadom) Ha nem túl mohó az ember, akkor viszonylag kis kockázattal profitot lehet realizálni. RC-nél a jutalék 0.2% pozíció nyitásnál, zárásnál fix 199 Ft. Ez az OTP-re vetítve azt jelenti, hogy (egyszerűség kedvéért 11.000 ft-os árfolyamot feltételezve) részvényenként 25 ft mozgás már profitot jelent. Nyitás után rögtön állítok is stop limitet 40-50-100-200 ft különbséggel, attól függően, hogy mekkora a forgalom, mennyire jelentősek a kilengések. Itt vannak a mai kötéseim, egyikkel sem leszek milliomos, de egyelőre még nem is ez a célom, hanem mint fentebb írtam, az indikátorok tanulása, tesztelése, köztük fennálló kapcsolatok értelmezése. http://keptarhely.eu/view.php?file=20220422v01xa3f3k.jpeg
OTP részvényesek ide!