1. Nem tudjuk, mi miatt esett.2. Holnapi nyomásra visszatérek a végén.3. JPMorgan 13-ra mondja a tetőt, 12-re nem kezd el mindenki vásárolni ész nélkül főleg úgy, hogy különösebb indok nélkül is sikerült 4-5%-ot csorogni lefelé.4. Szerintem is felhúzzák megint, de ugyanaz lesz vele, mint a felhúzott 12600-al.5. Volt ilyen nyilatkozata Csányi Úrnak, hogy a két piac nélkül is 16?6. Csányi Urat nagyon érdemes figyelni, veszi a saját részvényeit, hogy neki több, másnak kevesebb osztalék jusson, és hogy fentebb tartsa az árfolyamot és legyen forgalom. Te nem vásárolnál a saját boltodban?
2-es ponthoz:https://www.reuters.com/business/finance/swiss-freeze-more-than-6-billion-worth-sanctioned-russian-assets-2022-03-24/
Svájc 6 milliárd dollárt fagyaszt be. Mostani árfolyamon ez 2.045.160.000.000 forint.
Majd kiderül holnap, hogy volt-e ebben valamilyen magyar érdekeltség és mekkora mértékben.
Vagy inkább hétfőn, de holnap délig én biztos megvárnám, hogy ehhez mit szólnak majd a nagyok.
Egy tök logikus dolog, hogy mindenki elkezd eladni, akinek most ez a pénz hiányzik, mert inkább kiveszi, hogy ne fagyasszák be. Vagy kiveszi, hogy máshova tegye, mert eddig mondjuk az OTP nem elsődleges volt neki, ezért átcsoportosít stb.
De igen, lehet minden tök jó is, csak nem valószínű.
2-es ponthoz:https://www.reuters.com/business/finance/swiss-freeze-more-than-6-billion-worth-sanctioned-russian-assets-2022-03-24/
Svájc 6 milliárd dollárt fagyaszt be. Mostani árfolyamon ez 2.045.160.000.000 forint.
Majd kiderül holnap, hogy volt-e ebben valamilyen magyar érdekeltség és mekkora mértékben.
Vagy inkább hétfőn, de holnap délig én biztos megvárnám, hogy ehhez mit szólnak majd a nagyok.
Egy tök logikus dolog, hogy mindenki elkezd eladni, akinek most ez a pénz hiányzik, mert inkább kiveszi, hogy ne fagyasszák be. Vagy kiveszi, hogy máshova tegye, mert eddig mondjuk az OTP nem elsődleges volt neki, ezért átcsoportosít stb.
De igen, lehet minden tök jó is, csak nem valószínű.
OTP részvényesek ide!