Zaras elott most 100 ponttal feljebb van, mint ahol a tegnapi top volt, egyelore a fibo 38%-ig korrigalt vissza, szoval szerintem meeg nincs short trigger. A fibo 62%-os elso short belepesi szint 11520, a tegnapi 11410 -hez kepest ma 100 pontot valtozott. (Es lehet, ALT esetkent, hogy az a 11.200 alj egy korrekcios alj volt.) Ki kell varni. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200623v00s43sw6.jpeg
Törölt felhasználó2020. 06. 23. 16:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
Lehet, akkor kapok kb -0,5R-t, benne van a pakliban. Emiatt nem aggódom, nem lehet az ember 100%-os.
gyors mozgás - általában trend irányú lassú, csatornában mozgás - korrekció (korrekciós csatornában mozgás, mert sok csatorna van) 11.900 felett nyitottam a shortot, még reggel.
feltehetően azt hitte, hogy a világ még jobban össze fog omlani, aztán amikor benne vagy a spirálban, akkor nincs menekvés, égeted a pénzed, érettségije van nem ért semmihez, elpakolgat esténként, gondolom nappal is van valami munkája
Köszi! De én nem vagyok szakmabeli :) és hosszabb távra próbálok gondokodni (hetekben). Egyenlőre beállítottam egy riszatást rés közepére (11440). De remélem mostanában nem risztanak ,)
2% DAX nál nem értem mért is várod lefele. Zsuzsa esésben nyitotta a shortját az még oké. Értem én hogy neked az elemzéseid mást mondanak. Csak nem lesz a mai nap is olyan mint a múltheti péntek. Semmire lefele.
Igen ez igaz. Ez vitán felül áll. Ökölszabály, hogy ne kereskedj a piac ellenében. Node milyen TF-en merre megy a piac?! Mást mutathat 5 percesen, óráson, naposon, hetesen. Emiatt vannak szerintem a félreértések. Mivel egy napizó lehet longban addig egy trend kereskedő már shortol. Szóval amikor azt mondod, hogy ne kereskedjünk a piaccal szemben akkor melyik piacra gondolsz?
Nem vagyok "chart pattern", de ez akár egy bear flag is lehet. Nekem az ellenállás alatta a kérdőjel, azt kellene átvinni, hogy hitem legyen a bearben (ezen a tf-n). Ma nem akarják adni, holnap meg réssel nyitás lesz? https://www.tradingview.com/x/hV6ZZG08 Jó lenne egy megerősítés az elképzelésre, de nem akarják :(
OTP részvényesek ide!