De miért az egésszel? Long trendben van még, lehet játszani korrekcióra, de mivel nagy kockázatú, csak mini adaggal (teljes tőke 2-5 %-a). Lesz még kisebb kockázatú lehetőség, majd akkor kell a nagyobb adag, addig türelem.
A holnapi eredményt a többség 85-90Md közé várja, ehhez képest kéne komoly eltérésnek lennie, hogy hatása legyen, de nagy meglepetés nem valószínű, ki fog derülni. Szerintem két dolog vették, veszik ilyen tételben: egyrészt a nemzetközi környezet hirtelen fordult, az összeomlást elnapolták, emelkedés indult. Másrészt három lényeges technikai szintet átvitt az árfolyam, ami mind technikai alapú vételeket indukált: kitört a korábbi sávból, törte az eső ferde trendvonalat és átvitte a 200 napos mozgót. Sokan kereskedhetnek a 200 napos szerint, ők szerintem addig veszik, amíg nincs meg a mennyiség. Ha ők végeznek, jöhet a korrekció. Távolabbról nézve a shortos verzió (első esést korrigáljuk és B pont lesz most valahol 11750 alatt) mellett van longos is: az első 11750-ös csúcs (3) után Elliot szerinti (4) volt 9600 körül, most pedig egy újabb hullám jóval magasabb csúcsra (5) visz, (vagy csak duplacsúcsot csinál).
Egyre nagyobb a forgalom a t24-ben. Ez lehet attól hogy a t22-ből szerencsét próbálnak itt is, de lehet hogy egyre többen várják a fordulást, ami szerintem minél késöbb jön, annál nagyobb lesz.
Egyre nagyobb a forgalom a t24-ben. Ez lehet attól hogy a t22-ből szerencsét próbálnak itt is, de lehet hogy egyre többen várják a fordulást, ami szerintem minél késöbb jön, annál nagyobb lesz.
https://invst.ly/951rq Lehet készíteni egy ilyen számozást is. Ez alapján valóban jogos a 630-as várakozás. De ez nagyon nem szép. RSI sem támogatja. Meglátjuk ... Vettem én is short certit, de csak a brahi kedvéért ... Nem bízok benne, de lehet.
Egy alapnak mennyi időn belül kell jelentenie? Bocs a kérdésért, de még kezdő vagyok és a googleba eléggé eltérő infókat találtam csak ( 8 nap 5 nap stb). Vagy nem tudom hol kell keresni.
Illene már neki, az tuti. Azt nem értem igazából, aki ilyen 11100 környékén veszi, mi járhat a fejében? De jó vételt csináltam 1100-1200 pont megálló nélküli felmenet után? Vagy ennyi a kényszer-shortzáró vagy mi?
OTP részvényesek ide!