Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 11:13

dühöngő  

Ha már eleged a terápiás egymás megértésből, itt kiadhatod a dühödet. Boxkesztyűt fel, rajta!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:32
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
AKS,

irod: 'A reformban benne fioglaltatik a ktg-ek megnyirbálása.'
Biztos igy van, de az nem tunt fel, hogy most a koltsegeket alig vagjak?
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:32
Előzmény: #78  Törölt felhasználó
Köszi. Remélem Fletó is... :)
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:29
Előzmény: #76  Törölt felhasználó
gibi bajtárs,

maximálisan egyetértek!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:26
Előzmény: #75  Törölt felhasználó
malev,

tiszta szívvel tudatom veled, hogy semmi személyes érdek nem fűz a személyéhez... én hivatásos spekuláns vagyok és vannak érdekeltségeim baráti és családi vállakozásokban... minden egyes adó, minden egyes megszorítás engem ugyanúgy érint téged, vagy bárki mást...

az, hogy ilyen feltételezésekkel ki mersz állni és vádaskodni, az ostobaságra vall, rövidlátásra és tapasztalatlanságra... vagy nagyon fiatal vagy és tapasztalatlan, vagy idősebb, de rendkívül ostoba...

nincs szükségem rá, hogy neked bármit is bizonyítsak, vagy védjem magam veled szemben :))) pitiáner dobálózás, amit művelsz... :))) talán még szórakoztat is :)))
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:22
Előzmény: #64  Törölt felhasználó
Sokat kérnek tőlünk, leginkább is bizalmat. De az már nincs. Ezért helyre kell állítani. Ha nem tartja be a szabályt, aki hozta, mástól sem várható az el.

Ugyanis az én olvasatomban Fletó paradigmaváltást hirdetett meg, ez pedig csak úgy mehet végbe, hogy hiszünk benne.

Ahhoz pedig, hogy higgyek, el kell velem hitetni, hogy a rövidtávú sarcoláson túl van értelme az áldozathozatalnak - tekintsük azt befektetésnek a jövőbe.

De ennek két feltétele van:

1. Azok ügyelnek a legjobban, hogy betartsák saját szabályaikat, akik felállították azokat.

2. Folyamatosan látni lehessen, mi az a cél, amiért az áldozatot meg kell hozni.

Hát ez nagy munka, és ígérem, partner leszek benne, ha teljesülnek a fenti feltételek. DE CSAK AZUTÁN: nyilvános és teljeskörű vagyongyarapodási vizsgálatot minden képviselőnek!

Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:21
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
Labbancz !

Hadd fejtsem meg a titkot. Te abban bízol,hogy amíg ferkó ott van addig Neked is jó lesz. Ugye eltaláltam.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:20
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
Gentle,

nna az ilyen szituációkra szoktam én azt mondani: néha azért szép művészet a politika, csak ezt hajlamosak elfelejteni az urak! :)))))))))

ezt így kell csinálni :))))))))))))

elismerésem!
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:18
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
megbeszéltük gentle... :DDD
akármikor... :)
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:17
Előzmény: #63  Törölt felhasználó
Pont magukon alig spórolnak, épp nemrég volt az RTL-en a Házon kívül-ben, hogy megszűnik az ingyenes tömegközlekedés, ellenben emelkedik a bizottsági pótdíj.. Vajon hány képviselő járt eddig is BKV-val? És hány volt benne bizottságokban? Meg az is gáz, hogy az idei költségvetésben egyenként nézve az állam fenntartása a legnagyobb tétel, de nem kicsit nagyobb mint pl. az egésszégügy, hanem jóval. Nem tudom, ez a fejlettebb országokban is így lehet?
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:16
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
OK rendben, vendégem vagy.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:15
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
AKS !

Te egyetértesz azzal, hogy az utóbbi 4 évben illetve ferkó az utóbbi 2 évben közvetlenül még rakta is kupacot, hogy megnyerje a választást? Csak nem Te is érdekelt vagy ebben? Hidd el az ország nagyrésze ezt le...ja.
De az kifacsart logika, hogy azért tette 2 évig, hogy 4 évig tehesse az ellenkezőjét.
"Az a bűnös aki nem bűnös."
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:15
Előzmény: #68  Törölt felhasználó
hadd maradjon ez az én titkom egy fórumon... talán majd személyesen 1x ha meglátogatsz...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:13
Előzmény: #67  Törölt felhasználó
Gondoltam, hogy ezt veszed le belőle, viszont a konkrét kérdésemre nem válaszoltál.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:13
Előzmény: #66  Törölt felhasználó
ohhh, gentle... akkor benned is bízom... :DDD

GENTLE FOR PRESIDENT!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:11
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
Labbancz!
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi az az érv, ami alapján ennyire bízol fletóban? Szépen mosolyogni én is tudok, meg még félre is tudom csapni a fejemet, ha akarom.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:11
Hat nem tudom azert ha jol szetnezunk a parlamentbe tul sok uj arcot nem talalunk..szoval ott van mindenki aki az elmult 8-10 evben tehetett volna valamit ...szerintem le kellene cserelni az EGESZ bagazst es jol elszamoltatni hogy ugyebar vissza nem teritendo szolo tamogatas 150 millio meg a hasonlo dolgokat ..es utanna johet itt reform
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:10
persze,csak a vagyonbevallások nem vonatkoznak, a céges bevételekre meg a céges audi A8 ra.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:06
Itt azonban a lényeg nem is az intézkedéseken van, hiszen józan ésszel belátható, hogy valamit tenni kell. Persze ma szerencsés, akinek még maradt józan esze. Hétfőre azonban tanácsos lehiggadni, mert amilyen vérfürő itt hétfőn lesz, hát észnél kell majd lenni...

De hogy is van ez a hiány? Hová lett majd, 500 milliárd. Hogy az SZDSZ szavajárásával éljek: hol a lé? Nem ez az igazi kérdés? Tételesen számoljanak el róla, ez a minimum, ha továbbra is velünk akarják megfinaszíroztatni. És konkrét üzleti tervet (költségvetési törvényt) is szeretnék látni, hogy a tervezett sarcokat mire költik.

Rendben van, tegyünk rendet. De kezdjük azokon, akik meghirdették azt: a politikusokon. Pártállástól függetlenül. Nyilvános és tételes vagyongyarapodási eljárást MINDEN PARLAMENTI POLITIKUSNÁL hasonló feltételekkel, mint amilyet terveznek ránk szabni!

Én se pöfékelve osztom a dohányzásról leszoktató tanácsokat...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:04
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
Gentlemanus, jó arc vagy Te, senki se kekeckedik Veled ...meg azért neten keresztül vkit fenyegetni elég nehéz az anonimitás miatt :)
Bár minden "jobbos" ilyen volna!
Dehát a szarkupac attól még szarkupac, és az emberek csak arra emlékeznek, aki utoljára szart oda. A Labbancz-féle 4 év / 2 év problémával mélységesen egyetértve csak annyit mondanék: ha elkezdünk bűnösöket keresni, úgy járunk, mint Sztálin a Barbarossa kezdetekor: ultraSUXX.
Nem csupán nem igazságos GyF nyakába varrni az elmúlt 16 év s(z)arát, hanem még felesleges is. A múltba is kell tekinteni, de elsősorban tanulság levonása végett. Ez így nem mehet tovább, ezzel kampányolt a fityisz is. Most meg azzal, hogy de igen, folytassuk.

A reformban benne fioglaltatik a ktg-ek megnyirbálása. Csa csival 1etértek, hogy az eddigiek alapján nem épp a legmegfelelőbb helyeken vágtak bele a sebbe - de ha még + irányban változnak a dolgok, pl. napvilágra kerülnek a TB-reformok is, akkor még kijöhetünk jól a dologból. Ráadásul a TB rendbetétele nem olyan szimpla tétel és probléma, mint egy primitív adóemelés/ -bevezetés. Nem csoda, hogy azt még valszeg nem dolgozták ki. Nyugtával dícsérjük / fikázzuk a napot :)
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:02
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
á ennyire hülye én sem vagyok,de a short mehet bátran.20% levonás nélkül...

Topik gazda

gibi
5 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek