Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 11:13

dühöngő  

Ha már eleged a terápiás egymás megértésből, itt kiadhatod a dühödet. Boxkesztyűt fel, rajta!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 14:01
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
ok labbancz így teszek :-)szeptemberig meg adómentes short,addig kívánom legyen 10k-a buxi :-))
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:59
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
gentle,

akkor lezártuk...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:59
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
krisz,

kitartást :DDD elegánsan kell művelni ezt is :))) többet engedj, mint amennyit remélnek :))))) hosszútávon kifizetődő...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:58
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
labbancz!
Én még ígérni sem szoktam.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:57
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
szabesz,

ne feleljtsük el, hogy ezekből még nincs minden elfogadva és teljesen kidolgozva!!!

ma történt meg az első lépés: ezekre lenne szükség... természetes, hogy kicsit "durvábban" indítanak, így legalább van miből alkudni ... nem fognak mindent elfogadni... illetve van, amit kötelezően végre fogják hajtani...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:56
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
egyértelmű,de úgy sem fenékig tejfel :-))
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:54
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
krisztián,

csak okosban... közjegyzővel irass mindent... ;DDD
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:53
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
Szia labbanz!

Irod: 'legyél mindig nagyon előzékeny és udvarias mindenkivel, mert soha nem tudhatod, kivel sodort szembe az élet! Hasznodra lesz!'
Ez nagyon bolcsen hangzik, orulok, hogy olvashattam. Komolyan. Kosz.

Mas. Ha tenyleg ismered a rendszert, akkor bizonyara tudod, hogy mennyi lukon keresztul folyik el a penz. 100 milliardokat lehetne vagni ugy, hogy - a par erintett csokoson kivul - senki nem erezne semmit. De sejtesem szerint nem ezeket fogjak befoltozni.

Szoval nem vagyok egy szelsoseges pesszimista, de szerintem nem keves wishful thinking van abban, ahogy a kormany elorelatasarol irsz valahol lentebb.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:51
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
még nem pontosan értjük egymást
Az, hogy Ő elveszti vagy megnyeri a választásokat azt lesza....m. Illetve azt akarod mondani, hogy az ő magánérdeke fontosabb ?
Ha 2 évvel ezelőtt elkezd takarítani, akkor most kisebb lenne a piszok.
És végül milyen reformok?
Hol van itt az igazi kiadáscsökkentés?
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:49
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
ja, csak hülyegyerekeket kergetni(keresni )sem leányálom.úgy gondoltam azt a havi 10%-ot legálisan adózva is megkeresem dehát....
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:47
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
krisztián,

látod ez egy bölcs szakma :)))
a hitelezőké lesz a világ és mindig is az övék volt :DDD
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:45
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
gentle,

nincs szükségem ilyesmire...
én csak a véleményemet mondom el...
soha nem fenyegetőzöm gentle, max. megígérek valalmit...
ostobaság végletekben gondolkozni... ostobaság... :DDD
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:45
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
a gond az,hogy senki nem takarított itt szart eddig.a rakás meg már akkora lett,hogy több nem fér rá.megyek vissza uzsorásnak vazze'osz majd szopassák az édes anyjukat!
csa-csi
csa-csi 2006. 06. 10. 13:44
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
Egyetértek veled AKS, ami ugyan nem jelent semmit.
De még akkor is, ha bármilyen "ésszerűség" felfedezhető lenne abban amit ma a képembe hazudtak, el kell, hogy utasítsam! Nem vagyok ugyanis szelektív halló és nem vagyok még annyira szenilis, de legfőképpen nem vagyok az, aki letagadjom a múltamat, leginkább pedig a közelmúltat. A választások előtt azt hittem, hogy a két fél között az a különbség, hogy az egyik olcsó demagógiával akar megnyerni magának, a másik ésszel, határozott jövőképpel, olyan stratégiával, amibe a szegény ember nem gebed bele. Hát nem így lett. Semmi zsenialitás, ugyanazt csinálják, amit mások eddig. Onnan szedik be a pénzt, amit elb@sztak, ahol a legkisebb akadály nélkül ellenőrizhetők a jövedelmek: a bérből és fizetésből élőktől. A furfangosok, benfentesek, csatlósok, cimborák, "kiművelt emberfők" továbbra is lubickolhatnak, mint hal a vízben. A szakadék mélyül, a távolság a szegények és gazdagok között tovább szélesedik. Tényleg hányok...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:44
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
mondtam...

csak van egy apróság, amit elfelejtesz...
ha ezt 2 évvel ezelőtt kezdi el, akkor soha nem nyeri meg a választásokat... így elvesztett volna 4 évet a reformok végrehajtásából és TE is szagolnád a szart velünk együtt...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:43
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
Labbancz!

Még jó, hogy te ennyire benne vagy a rendszerben, meg ennyire tudsz mindent.
Akár talán fel is világosíthatnál bennünket elmaradottakat.

Remélem, hogy nem fenyegetni akartál burkoltan, mert azt nem viselném jól.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:41
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Labbancz,

Ezt Ferkónak mond. A szart már 2 éve nem takarította ki. Pedig sokan mondták neki, hogy ott van és bűzlik. Sőt még ő is rakott rá egy lapáttal.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:37
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
porbafingó voltam amikor Bokros volt,de annak lett értelme.talán azért érzékelem most tragikusabban,mert már megérzi a zsebem is.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:34
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
malev,

ha szőnyeg alá söpröd a szart, attól még ott van és bűzlik... majd jön valaki, aki összekeni a kezét vele, kitakarítja...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 13:33
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
na ez aztán tényleg "dühöngő" lett :-))

Topik gazda

gibi
5 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek