Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 11:13

dühöngő  

Ha már eleged a terápiás egymás megértésből, itt kiadhatod a dühödet. Boxkesztyűt fel, rajta!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kissherceg 2006. 06. 10. 12:56
Törölt hozzászólás
kissherceg 2006. 06. 10. 12:32
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 12:32
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
wazze, a szavak fitymaarcú 10%-át fizetitek egymásnak, bakker? tejbetök adózás nélkül parasztelképzelitek, he? bevétel van, oszt' a lék adó nincs, banyeg, APEH meg eltűri, assziszi(ferenc)tek? Na majd ad nektek a feri meg a pech, fizessetek adót, küldjétek el a seggbekúrt szavakat az adó6óságnak, hogy legyen miből összevágniuk a anális leveleket... kellenek nekik is a betűk, bakker.
a prostikat is így adóztatják.
különben meg totál felháborító, hogy a nyereségének csak a 3,5%-át adózza le az seggbekúrt Concorde, meg a tetű biztosítók is alig adóznak a brutális nyereségükből (miköüzben adja alájuk a lovat az állambá a 20%-os adóvisszatérítésekkel, amit ugyan az állampolgárok "szláján írnak jóvá", de a biztosítók bizniszét javítja)
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 12:29
És négy évig csak hányni?Mást nem tenni,addig pedig sarcolnak minket az elviselhetetlenségig?
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 12:28
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
őszintén???

4 évig, a következő politikai Oscar-díj kiosztóig... aztán mi lesz? jön egy kutyaütő brigád, akik annyit nem értenek az átszervezésekhez, megszorító intézkedésekhez, gazdasági folyamatokhoz, egy rosszul működő vállalat talpraállításához, amit Magyarországnak hívnak, hogy semennyire...

csak gondoljatok bele...

ezt az új kormány és főleg Gyurcsány Ferenc is tudja... 4 évük van igazán, hogy a talpraállítás útjára tegyék az országot és fel tudjanak mutatni komoly eredményeket... éppen ezért ilyen szigorúak ezek az intézkedések... ha te átszervezed a háztartásod gazdaságát, te is lemondasz dolgokról, szorosabbra húzod a nadrágszíjat ÉS minden befolyó, vagy lehetséges befolyó pénzre igényt tartasz... ezért adóztatnak most mindent!

rövid távon gondolkodók csak a holnapot látják, de a hosszab távon gondolkodók előre látnak pár évvel és beismerik ezen rendelkezések szükségességét!
SZVSZ!!!
csa-csi
csa-csi 2006. 06. 10. 12:25
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Ki is az a nép madmax? Ekkora semmitmondást? A tartalmat leszarom, a formát leszarom!
Hazudott és most is hazudik! Azt csinál, amit akar. Miért hinném el, hogy most mondja az igazat? Porhintés folyik. Mindenki a maga szintjén ezt teszi. Még emésztgetem a dolgokat, de tuti, hogy hányás lesz a vége :(
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 12:20
De a nép megsarcolása meddig mehet?
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 12:13
Előzmény: törölt hozzászólás
herceg,

felejtsd el a közgázt és amit tanulsz most egy kicsit és próbáld meg globálisan értelmezni az eseményeket...

én az utcán tanultam...
van egy diplomám, de bár ne lenne...
de legmélyebb tisztelettel viseltetetek irántatok, akik tanulnak... többet és többet...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 12:11
Hol a kormányprogram,és tényleg mi is zajlik itt a megsarcolásunkon kívűl?
kissherceg 2006. 06. 10. 12:11
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 12:10
Előzmény: #8  csa-csi
csa-csi,

ohhh, igen... milyen mesés is volna, ha a qrváimat természetben fizethetném ki...

egyszerűen gyönyörű lenne!!!!!

csak oda kellene adnom magam... :DDD
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 12:08
Előzmény: törölt hozzászólás
kissherceg,

nagyon kevesen értik meg, hogy mi zajlik jelenleg, pedig akik gazdasági fórumon "élnek" és elvileg gazdasággal, tőzsdével, cégekkel foglalkoznak, azoknak az lenne a minimum, hogy felfogják, mi a francot akar illetve csinál Gyurcsány Ferenc és vezérkara...
csa-csi
csa-csi 2006. 06. 10. 12:08
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
no-no kérem!
A dühöngés -mint szellemi termék- bizonyos mértékű jogdíjfizetési kötelezettséget ró e hely üzemeltetőire, ami átutalható közvetve, vagy közvetlen. Adott esetben -megegyezés alapján- természetben.
Van más ötlet? Nyitott vagyok...
kissherceg 2006. 06. 10. 12:02
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 11:55
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
legyen...

kezdjük... :)))

Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 11:43
OK a 10%. A projekt management díja szintén 10%, az meg engem illet. De ki a f* fizeti meg? Van egy javaslatom: engedjük egy egymásnak, és üzemeltessük felesbe.

De a megbeszélő szoba ennek csak a kiegészítője. Csak együtt működnek.
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 11:38
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
köszi :)))

a jogdíjat a szokásos 10%-ban állapítom meg... :))))))))

már voltam a "beszéljük meg" szobában, de nekem az túl "puhány"...
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 11:27
Tökjó vazze, én meg megcsináltam. De a copyright a Tiéd. Javaslom, látogasd meg a szoba párját is (beszéljünk róla) :)
Törölt felhasználó 2006. 06. 10. 11:17

Topik gazda

gibi
5 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek