na mi van tehen megijedt az arnyekatol??? :) lassan lehet adogatni a 2300-as regioba ha lemegy....persze ovatosan mert ha jön egy olaj superspike akkor elnaspangoljak :(
50% biztosan nem lesz, mert 1/3 + 1 részvénynél felvásárlási ajánlatot kell tennie. Szerintem a 33%-nál meg fog állni, de ahoz is még egy jó pár darabot kell vennie mert most van 23%.
Akko jó,mer te mondád,hogyha meg vagy győződve a magad igazárul tarcs ki mellette.
Ha te a marháid közt írzed jól magad,megírtem,hisz közíjük való vagy.:))Csak a tudásodra és a józan eszedre hallgass,bár tudom,h a nullárul indulsz :))))
Csak azt nem írtem,h ha ilyen jókat dufláztál az antival,fotoval,meg most a boci is ,akkor minek betonozol minden nap a megílhetísír ?
Ennyire kapzsi valál ? :))
Lindus!
Én sose hallgatok másra! +fontolom a dógokat, de nem a döntéseket én hozom. 3k nem sok. Decembertől kezdve 10-20k közötti mennyiségem volt Fotóból tökiáttéttel 1ütt. Szóval ha esetleg rosszra fordul a helyzet, akkor kivágom a kicsikéket oszt kísz!
Gabcsi,
nagyon restellem magam,h a fotit ajánlottam neked ! bocsi,én se tudom most mit csinájjak ,most is kiderült,h csak magára hallgasson az embör :(
na ja,mikor vettem a gazpromot 2.-szor,(mer először hozott egy 100-ast 3 nap alatt),akkor már sokat ment,és az omv esett,azt akartam venni,de a gazpromra beszélt rá,mondanom se kell,a z omv ment utána ,a gazi azóta esik
782
de délben akartam,akkor 755 volt,csak visszatartott a külföldi helyzet,pedig éreztem,h venni kell,persze a brokim most is lebeszélt,csak nem nagyon szokok ráhallgatni :)
ezír mondám,h a foti elszállhat a boci mellett,hiába az a rusnya állat nagyon lusta dög ám ,nem aszondom néha ugrik 1-et ,csak győzd kivárni :)
vettem fotot vissza mind ,jó drágán nem vok büszke :(
Borsodchem topik.