Ezt is emlegették a videóban, hogy az UniCreditnek sikerül kicsit átszervezni, csökkenteni orosz engedéllyel, náluk arabok szállnak be. . "ERSTE:" Csökkenti orosz kitettségét az UniCredit Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin engedélyezte az UniCredit számára, hogy átszervezze orosz leánybankját, valamint végrehajtsa a kapcsolódó részvénytranzakciókat. A döntés fontos lépés az olasz bankcsoport régóta tervezett oroszországi kivonulási stratégiájában. Az UniCredit terve szerint az orosz üzletágat két részre választják szét. Az újonnan létrehozott bank az UniCredit tulajdonában marad, míg a fennmaradó üzletágat egy, az Egyesült Arab Emírségekből származó magánbefektető vásárolja meg. A tranzakció lezárását 2027 első félévére tervezik."
Sajnos olaj tovabbra is emelkedik ezzel parhuzamosan pedig a bond yield is… nincs nagyforgalmu eses , csak csorgas szoval egyelore paniknak talan vege. Nem artana mar valami jo hir
Usa nyitást inkább várjuk meg mert most minden nagyon piros kint. Mennyi az a nagy forgalmu beszakadás neked? Pl. éppcsak 40 alá vagy inkább 39 vagy még lejjeb? Nem ugy értem hogy te ide várod, hanem hogy mekkora az a nagy beszakadás neked.
amúgy! jelzem forgalom 4 milliárd amiből 2 az első fél órában volt.... azóta visszavettünk .... értsd nagy forgalmú beszakadást nem várnék ami jó jel ugye.
Én is így érzem, de jó látni más szemével a dolgokat ezért kérdeztem Lou, mert nagy spillernek tartom. De most, hogy az OTP 40-ig korrekciózot nem igazán tudom a szabad tőkém, melyikbe tegyem. Mindkettőbe belelátok egy majd 20%-ot ha minden ok, 40 - 48, 2500-3000, de az OTP ezzel az orosz hírrel bizonytalanságot csinált maga körül egy ideg és valami bálna folyamatosan adja.
Mai CsP-től! Az OTP jól teljesítMindezek ellenére az OTP jól teljesít: az eurózóna részesedése a működésében a 2016-os 6%-ról mára 41%-ra nőtt, és a Luminor felvásárlásával tovább emelkedik. Év végéig megtörténik az oroszországi jelenlét felülvizsgálata. A bankcsoport tőkearányos megtérülése a 2016-os 15,4%-ról 21%-ra emelkedett, és elkötelezett a gazdasági felzárkózás, valamint a beruházások forrásainak biztosítása mellett. Ezt akkor tudja megtenni az OTP, ha sikerül fenntartania a teljesítményét. Erre egyébként nem lehet panasz:ma az OTP-részvény az egyik legmagasabban értékelt európai bankpapír, az OTP pedig az egyik legpozitívabb kilátásokkal rendelkező európai bank.
Mi meg estünk egy hétig mint a kő. Az évest visszavették, kva anyjukat, és mire orosz bank meg lumi? Egyik sem biztos. Majd ha eladják, vagy megveszik az a tuti. Az oroszoktól eddig jött a lové, meg jönni is fog, ha nem bartell lesz, nem fogják otthagyni. Annyi eszük nekik is van. Lumi meg ki tudja mikor lesz és milyen lesz? Lehet addigra vége lesz a háborúnak, bár szerintem még jó egy ideig elkinlódnak. Jó persze aláírom a korrekció már érett, most találtak hozzá indokot. Remélem azért visszabattyogunk oda ahonnan letolták és a célárak is maradnak!
Mennyi esélyt láttok arra, hogy most visszajön 40ig dupla aljat csinálni és onnan jön az igazi emelkedés? Vagy ha lemegy 40ig akkor már nem áll meg ott?
OTP moderált