Topiknyitó: simonzoli13 2026. 08. 05. 10:24

Akkocska  

Ez egy konstruktív, asszertív fórum, csak olyan írhat, akinek van papírja! Továbbá, ne legyen: postás, rendőr, biztonsági őr, stb!! Sok sikert kívánok!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
farkasfu
farkasfu csütörtök, 13:31
Előzmény: #38  Labanc
Ez előbb még a hetes charton hiányoltad a napos mozgókat! Elmondtam, hogy napos charton van jelentősége de csak lehet..!  Egyedül a 200 naposnak van némi súlya, de annak is csak akkor, ha nem szeli át folyton, mint a "hullámvasút"! 
A mozgók mindig késésben vannak és ha nem vetted volna észre, akkor én inkább előre jelzek a célárakkal és főleg azok előtt lévő szinteket! Ehhez nem kell nekem mozgóátlag, van jobb is, ami "előre mutat"! Ugyan így nincs, vagy ritkán jelezem a Bollingert, BB-t. Múltkor ezt hiányoltad. 
Ez is kevésbé fontos számomra, mert nyúlik mind a gatyagumi! Akkor meg minek, csak lefogják az online szerver működését! Ezért inkább a fibok felé hajlok, a mozgók úgysem érnek sokat!  Kezdőknek jó, ameddig nem haladnak tovább. 
Megnézem az indikátorokat is, és kikapcsolom, mert ha legközelebb behívom a chartot, akkor nem egyszer összeomlott a sok háttérszámítás miatt és dobhattam ki! Megsem nyílt többé az investen! 
A ... 800-s mozgó nem rád vonatkozott, "de láttam már ilyeneket a fórumon", hogy idézzem az előbbit!
 Van akinek az tetszik, értelmét nem látom, ennyi! 

Amúgy ha megnézed némelyik chartomon ott van a 200-s MA, de csak sokszor a chart közepén egy rövid szakaszt mutat belőle. Erről beszéltem az előbb. A sok háttérszámítás miatt, amit használok a charton, egyszerűen nem tudja feltüntetni. Azt szoktam csinálni, ha nagyon akarom mutatni, hogy le kell kicsinyíteni a chartot, hogy végig betöltse a 200-t, majd utána értékelhető nagyításba visszatenni!
 Ezzel az a probléma és időbe is telik, hogy hiába mentem el, legközelebb újból szórakozhatok vele! Amikor egy chartot folytatásként mutatom, akkor már nem ugyan az méretű képet lesz belőle. Apróság, de nehezebb nyomon követni nektek! 

Végezetül. 
Most én is hisztizzek, mint ahogy szoktad, hogy a klónok megint itt vannak pontozni? hmm
Ezért hagytam ott az AKKO topikot. Még egy kérdésre is 8-10 mínuszom volt! 
Ha egyszer fos az AKKO, akkor fos, nem tehetek róla! 
Azért ha jól látom, engem igazolt.... 
Szárnyal, csak lefelé a víz alá! Van ilyen madár....😃😃
simonzoli13 csütörtök, 12:57
Előzmény: #37  Bpali2
Zsimó? Régen nem hallottam hírét, biztosan klónozták azóta !
Labanc
Labanc csütörtök, 12:49
Előzmény: #32  farkasfu
400, 600 de főleg 800-as mozgót szinte senki nem szokott használni...
Kereskedési stratégiától függően használnak 20, 50 és 200 naposakat, illetve még szoktak 100 naposat. De ha bármilyen elemzést megnézel, 200 naposat gyakorlatilag mindig figyelik... ezért sem értem te miért nem tünteted fel, néhány kattintás, vizuális szennyezéssel sem jár, és igenis tudnak hasznosak lenni, remélem legalább ebben nem kell vitatkoznunk.
Természetesen a fentiek a napos idősíkú chartjaidra vonatkoznak.
Bpali2 csütörtök, 12:44
Majom Zsimo kitiltott …🤡
Bpali2 csütörtök, 12:43
 Tetszik hogy hasonlóan láttuk az Appot is meg Akkot is . Nekem jó megerősítés hogy nagyjából jó irányba kapirgálok..
Bpali2 csütörtök, 12:41
Előzmény: #31  Labanc
Ne üldözd el ..  vitatkozni lehet egy határig , de kellenek az értelmes emberek .. 👍
Bpali2 csütörtök, 12:40
Előzmény: #30  farkasfu
Nyugalom. Örülök hogy itt vagy újra . Lazán … Hagy kérdezzenek . Legfeljebb faxság a vàlasz szó szerint .. Egyetértek , nem ebbe tennék pénzt .
simonzoli13 csütörtök, 12:24
Előzmény: #32  farkasfu
Farkast elveszítettük! Ha jól értelmezem, akkor nem jelzi majd időben, hogy 500 körül leszállt a sebesvonatról...
farkasfu
farkasfu csütörtök, 11:44
Előzmény: #31  Labanc
Minden elemző jól tudja, hogy a mozgók, napos idősíkon relevánsak, vagyis csak lehetnek, esetleg... 😃👍 Teljesen felesleges feltenni, de főleg a 400, 600, 800-s mozgókat. Nem is értem.., de láttam már ilyeneket a fórumon. 
Pozit sem jól látod, de megszoktam tőled ezeket a hamis vádaskodásokat, rosszindulatú kommentjeidet, hazugságaidat!! Van pozim benne! 
Tudom hol kell majd dobni, ha szükséges...😃
Labanc
Labanc csütörtök, 11:12
Előzmény: #30  farkasfu
A chartod okés, leszámítva a mozgóátlagok hiányát, amit valamiért nem nézel.
A szövegből viszont elég egyértelműen látszik, hogy hol ülsz vagy éppen nem ülsz poziban...
farkasfu
farkasfu csütörtök, 10:17
Előzmény: #28  simonzoli13
Az az igazság, hogy nincs értelme ezzel a fossal foglalkozni egyelőre! 
Még júniusban tettem fel egy átfogó, persze hosszútávú elemzést, mert rövidtávon nincs értelme számolgatni! Ez még borulhat és az időfaktor már csúszik is! Mindig új aljak vannak és ilyenkor borul minden. Nem fárasztom magam vele!

Egy vázlatot feltettem most, amin figyelni szoktam!  Mi is van rajt, vagy mit mutat a ta..? 
Nem sok komment kell hozzá, mert egyértelmű! 
A korrekció kritikus szintre esett már a 228.6 alatti árfolyamnál! Ami aggasztó, hogy nem előszőr! 
Normál korrekció 264-nél lenne, de sávosan ez 228-ig lemehet! Nem gyakori, de előfordul! 
Itt túl mély már ahhoz, hogy intenzív emelkedés induljon erről a szintről! Ez lenne a 2. szakasz alja! Legalja...  

Ahogy mondtam, többször alá ment hetes idősikon nézve is! Itt akkor van baj, ha két egymást követő gyertya 228 alatt van! Na akkor kuka kategóriába kerül, egyelőre csak tetszhalott! A kuka fedele már sajnos nyitva! :)) 

Miért is! 
A charton is jól látszik, de be is dátumoztam alul, hogy a korrekció már tovább tart, mind az emelkedés ideje volt. 

Amire figyeljünk: 
A szürke korrekciós sáv felet éledezik, alatta meg kampec! Technikailag ennyi! 
Lehet itt delíriumban habogni minden féle szárnyalásról, de egyértelmű, hogy 2024 novemberétől, csak esik, esik az árfolyam! Ez tény! 

Akkor lehet vigyorogni, ha 264 felett lesz az árfolyam két hétig már, 2 gyertya egymás után!!!! (ezen a hetes charton és nem csak átlógnak!!!) 
Addig kár pénzt beleölni! 

https://ibb.co/album/w0CvVM
simonzoli13 csütörtök, 10:12
Nyiss egy szépet Akkocska!
simonzoli13 csütörtök, 08:58
Előzmény: #25  farkasfu
Szia farkasfu! Régen nem elemezted a akkor! Valami pozitívat nem látsz?
simonzoli13 csütörtök, 08:49
Előzmény: #23  gemes.bp
Itt mindenki hülye? 
Vica71 csütörtök, 08:35
Kedves Zoltán! Hajrá AKKO!
farkasfu
farkasfu csütörtök, 08:20
Nicsak, végre egy Akko topik aminek gazdája is van!!
Lesz szó a Szárnyas Akko cégről is??? 😲
Akko hajrá!
Bpali2 csütörtök, 08:07
Előzmény: #23  gemes.bp
Veled egyel többen .😳
gemes.bp csütörtök, 07:50
Az ilyen új topic nyitásból is tudható, hogy hülyéből kevesen vagytok!
simonzoli13 2026. 08. 05. 23:04
Előzmény: #21  simonzoli13
Adjátok el a sok papírt, majd én megveszem! 
simonzoli13 2026. 08. 05. 22:48
Néhány órát nem figyeltem és egyesek telesz.....az udvart! Ez egy igényes szoba, ide mindenki nem való!!! 

Topik gazda

simonzoli13
3 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek