Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Acosta kedd, 15:16
Előzmény: #3578  sityaki
Tại sao phải viết bằng tiếng Việt ở đây?
Angelo kedd, 15:02
Előzmény: #3576  sityaki

Nem kell foglalkozni a mínuszokkal egy életbukott nyugger kedvenc időtöltése csak, neki ez tudja adni a legnagyobb örömet.
Én őszintén sajnálom, hogy ennek a szerencsétlennek csak ennyi jutott az életben.
Meg értem azt is, hogy miért Orbán az Istene...
sityaki kedd, 14:51
Előzmény: #3577  sityaki
Tôi có tên trong danh bạ điện thoại Việt Nam không?
sityaki kedd, 14:47
Előzmény: #3575  sityaki
És lemínuszolják ugyannyian Magyarország dicséretét is? Érthetetlen.
sityaki kedd, 14:46
Előzmény: #3574  sityaki
. Jé, ennyi mínusz 2 másodpercen belül Krida dicsérete ellen 😀
Krida, téged ennyien nem szeretnek?. Ajaj...
sityaki kedd, 14:41
Előzmény: #3562  Cicamisi
Az országban minden a legjobban alakul, problémák nem halmozódtak fel sem a gazdaságban, sem a társadalom minden területén, teljesen természetes, hogy néhány buta fizetett, megtévesztett emberen kívül mindenki tökéletesen elégedett. Az meg igazán légbőlkapott fantazmagória, hogy lennének olyanok, akik csatlakoznának bármilyen bűnöző maffiavezér támogatásához. 
sityaki kedd, 14:35
Előzmény: #3570  krida
Legalább te "átlátod a legalapvetőbb összefüggéseket", ahogy vagy százszor írtad magadról... 😁
Angelo kedd, 14:20
Előzmény: #3572  krida
Gyűlölködés a ti pályátok, én csak a valóságot közlöm veletek. 
krida
krida kedd, 14:17
Előzmény: #3571  Angelo
Gyűlölködni mehetsz máshova is....
Angelo kedd, 14:14
Előzmény: #3570  krida

Vagy ti vagytok eltávolodva nagyon a valóságtól.
A valóság az, hogy a nép felébredt végre és április 12-én, megbuktatjuk minden idők leghazugabb, legkorruptabb és legaljasabb kormányát, elég volt belőletek!
A valóság az, hogy 10-15%-al vezet legalább a TISZA és a sok hazudozás és rengeteg milliárd elfüstölése mellet sem sikerült a tolvajkormánynak még csak megközelíteni sem a TISZA előnyét. 
Készüljetek a bukásra!
krida
krida kedd, 14:00
Előzmény: #3566  Angelo
Személyeskedésen túl nem nagyon tudtok érdemben reagálni semmire sem. Jól bemutatjátok: nem értitek, vagy nem akarjátok érteni a valóságot.
kenyeres2
kenyeres2 kedd, 13:58
Előzmény: #3568  Angelo
Angelo kedd, 13:56
Előzmény: #3567  kenyeres2

Ezt csak gazdád hazug propagandája állítja. 
Látod, hogy mennyire aljas és mi mindenre képes, hogy megtarthassa korrupt rendszerét?
A valóság az, hogy az oroszok bombázták szét, hogy minél nagyobb fájdalmuk legyen a téli nagy hidegek miatt az ukránoknak. 
kenyeres2
kenyeres2 kedd, 13:43
Előzmény: #3565  kenyeres2
Az ukránok felrobbantották az Északi áramlat gázvezetéket, ahonnan Európa kapta a földgázt és három hete zárva tartják a Barátság 2 kőolajvezetéket, ami miatt se Szlovákia, se Magyarország nem jut kőolajhoz! Ha ehhez hozzávesszük, hogy ők viszont tőlünk kapják a gáz és elektromos felhasználásuk 40-40%-át, akkor nem is értem, hogy miért nem vesszük fel ezt a kedves, barátságos országot soron kívül az EU-ba???
Angelo kedd, 13:39
Előzmény: #3564  Cicamisi

Látod mennyire buta vagy kandúrbandi!
A pénzt nem a gazdád fizette be amiből osztogat, hanem a magyar adófizetők és az ország hitelezői. 
A fidesz a te és a többi adófizető pénzét beszedi és ebből oszt vissza.
Annak örülsz, hogy átvertek ezzel a vissza osztással.
kenyeres2
kenyeres2 kedd, 13:29
Az ukránok felrobbantották az Északi áramlat gázvezetéket, ahonnan Európa kapta a földgázt és három hete zárva tartják a Barátság 2 kőolajvezetéket, ami miatt se Szlovákia, se Magyarország nem jut kőolajhoz! Ha ehhez hozzávesszük, hogy ők viszont tőlünk kapják a gáz és elektromos felhasználásuk 40-40%-át, akkor nem is értem, hogy miért nem vesszük fel ezt a kedves,
Cicamisi kedd, 13:28
Előzmény: #3563  Angelo
"Putyint tett sok pénzt tolvaj, korrupt, hazug gazdádba!"
Ez meg milyen mondat és mi vagyunk az agyhalottak?! Egyébként sem vagyok csizmáskandúr, és nincs gazdám legfeljebb ő az aki egyedül valami jót tett velem és a családommal!  Pár hónap azt megismered sokadszor a magyar valóvilágot.
Angelo kedd, 13:18
Előzmény: #3562  Cicamisi

Csizmás kandúr! (alias kandúrbandi)
Putyint tett sok pénzt tolvaj, korrupt, hazug gazdádba! Ezzel szorítja a tökeit a csutinak!
Cicamisi kedd, 12:47
Előzmény: #3561  Angelo
A fizetett libsi nyugati propaganda nagyon sok pénzt beletesz, hogy megtörje az egyetlen országot, pártot aki ki mer állni az állampolgárai akarata mellett. Miért nem kérdezik meg a nagy demokráciákban mit akarnak az emberek, ja mert már az nem is demokrácia hanem diktatúra? 
Te meg nézd meg a választások után mit akarnak a magyar emberek (nem az a pár felszólaló hanem a tömeg)!!! Ha nem a fidesz nyer nehogy kiderüljön, hogy nem a döglött halaktól bűzlik a Tisza!! 
Angelo kedd, 12:23
Előzmény: #3559  kenyeres2

Nézd meg, hogy mit gondolnak az emberek. 
https://www.youtube.com/watch?v=LUkHZhNFZi8

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek