Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
jofej 2025. 11. 17. 11:20
Előzmény: #199  Zozo12
Köszi a segítséget, megtaláltam. Bár nem értem, hogy miért azt mutatja, hogy a "beállítások" a "főoldalon" érhetők el, aztán a profilnál lehet megtalálni. De hát ez legyen a legkisebb gondunk, sajnos sok ennél komolyabb hiányossága van a rendszernek.
Zozo12 2025. 11. 17. 11:02
Előzmény: #198  jofej
Mikor a föoldalnal vagy a hazikonal ahol irod   akkor  bal felső sarok ott van egy kis kerek ikon a neved kezdö btúje ha jol tudom arra katintts es előjön :)
jofej 2025. 11. 17. 10:57
Kérdés azokhoz akik már próbálkoztak a Single használatával (kérdezném az Otp-is, de a segítség kérésnél nekem se kép, se hang). Szóval a belépéskor az első megjelenő oldal: főoldal > beállítások (a főoldal a kis ház ikon). Itt vannak lehetőségek: téma, nyelv, készletpárosítás, segítség, alkalmazás, demó. Azonban ezt az oldalt többet nem tudom elővarázsolni, mert ha a főoldal ikonra kattintok, ott már nem ezeket ajánlja fel. Itt engem főleg a készletpárosítás érdekelne, bár az sem világos, hogy ezt miért nem a részvények eladásakor, az adott tranzakciónál kell beállítani.
chuck_norris
chuck_norris 2025. 11. 17. 10:14
Az OTP-s ügyfelek kiesni látszanak a kereskedésből, most kell shortolni a BET-t.
Zsigmond 2025. 11. 17. 10:03
Előzmény: #191  Shaun

Nekem mára volt időpontom az otp fiókban.Röviden kiraktak mint macskát sz.egy cetlivel amire ráírták a sing sing telefonszámot.A otp csatolt folyószámlának a megszüntetéséről  nyomtattak egy lapot,az értékpapír számla felszámolásához ajánlották a befogadó banknál érdeklődjem.
Zsigmond 2025. 11. 17. 09:57
Előzmény: #193  chuck_norris
Igen sajnos ha nem a megszokott gépről szeretnél belépni.egy napra letiltja a kereskedési felületet.
Zsigmond 2025. 11. 17. 09:55
Előzmény: #192  Mississippi
Ezt megmagyaráznád röviden?Köszönöm.
chuck_norris
chuck_norris 2025. 11. 17. 09:54
Most komoly, hogy nem lehet kereskedni az OTP-nél?
Eddig akárhányszor beléptem az új felületre nem találtam hogyan megy. Direktbróker sem megy, ma nem vagyok azon a gépen ahol az OTP-m megy.
Ha ez így van, akkor tényleg el kell menni tőlük.
Ha megnézem a forgalmat, akkor az is eléggé alacsonynak tűnik, hiányoznak az OTP-nél kereskedők?
Mississippi
Mississippi 2025. 11. 17. 09:31
Előzmény: #190  Atafan
Olcsóbb a kereskedés. 
Shaun 2025. 11. 17. 09:20
Prôbâltam hivni, de felejtős.
Az otp nek belefér majd rengeteg ügyfêl elvesztése. Hát legyen.
Én nem tudok kereskedni az ûj felületen, és kész
Atafan 2025. 11. 17. 09:14
Előzmény: #185  Mississippi
Üdv. Én lejáró TBSZ-t tervezek elvinni otp -től, K&h értékpapírhoz terveztem az ERSTE miért jobb? 
Törölt felhasználó 2025. 11. 16. 22:16
Ha a singlemarketen a böngésző valamiért blokkolja a popupot és redirectet akkor csak annyit szól, hogy technikai hiba miatt nem lehet belépni ahelyett, hogy kiírná, hogy engedélyezd (ami 2 kattintás). Ez borzasztó igénytelen.
Toka 2025. 11. 16. 22:04
Előzmény: #187  Manufacere
Nekem sincs de én meg csak asztalin szinte...általában reggel meg ebédkor.
Manufacere 2025. 11. 16. 21:12
Leginkább azért van mindenem az otp-nél mert nekem kényelmi bank mivel 1 percre lakok a fióktó. Ha bármi gondom van akkor gyorsan el tudom intézni, komplexebb dolgot pedig a 20 km-re lévő nagy fiókban.Nekem eddig az előző applikáció teljesen tökéletes volt napi több tranzakcióval is. Az appot csak adás-vételre használtam párhuzamosan a portfolio realtime-al. Egész gyorsan lehetett vele pörögni.
Toka Úr én az asztali felületet szinte sosem használom. 99%-ban telefonról applikáción keresztül kerekesdem, mert nincs időm gép elé ülni. Ha esetleg valami információra szükségem van akkor is telefonon böngészőn keresztül lépek be a netes felületre. 
Toka 2025. 11. 16. 20:51
Előzmény: #184  Manufacere
Asztali verzio rendben van Manufacere Úr?
Mississippi
Mississippi 2025. 11. 16. 20:47
Előzmény: #184  Manufacere
Én már foglaltam is időpontot szerdára, mert nem találtam a menüben lehetőséget a lemondásra. Teljesen meglepődtem a díj levonáson, az internetes felületen egy fillért sem fizettem. Fapados, de ha keveset kell piszkálni akkor ingyenesen elmegy.
Az Erste olcsóbb, az IBKR felülete kurvajó.
Manufacere 2025. 11. 16. 20:40
Előzmény: #183  Mississippi
Még nem merültem bele annyira. Ma kb. 18 kor töltöttem le az alkalmazást. Egyébként én is nagyon hajlok az erste irányába, hogy váltok és minden otp-s dolgomtól megszabadulok. 
Mississippi
Mississippi 2025. 11. 16. 20:06
Előzmény: #182  Manufacere
Hogy lehet ettől a szartól megszabadulni? Csak személyesen?
Letöltöttem a Smartot és az első belépésnél levonták a havidíjat. :)
Csakhogy én ezért a szarért nem fogok fizetni. Eladtam mindent és pá.
Manufacere 2025. 11. 16. 18:48
1 pozitiv dolog azért van. Nem kell az sms-ben kapott kódot pötyögni, mert biometrikus azonosítással be tudok lépni az uj felületre. :)
mcbull 2025. 11. 16. 18:29
Előzmény: #180  TrendMan
Köszönöm szépen! Szerintem itt nálunk van a városban!

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek