Az már csak az én személyes véleményem, hogy a Nysa talán nem is igazán illeszkedne az app portfóliójába. De lehet tévedek és rosszul látom. De a hír itt van és ez jó!!! BÚÉK Nektek
Ja igen ez így nem jó. Én a Dekada oldalán a KONIN alatt nem ad ki semmit.Viszont a google-on megtaláltam. Az elvileg egy 5500 nm-es bevásárló központ. Tehát nálam az összes (13ingatlan) 74220 nm-re jön ki. Ebből kellene 2 olyan ingatlant levenni amivel kijön az 53 000 nm körüli terület. Ez nekem azt mutatja hogy a legnagyobb és a legkisebb nem játszik. (NYSA és a Brodnica)
Valamelyik kicsi nincs benne. Viszont akkor a nagynak benne kell lennie mindenképp. Nekem ez elég egyenlőre. Ezt vártuk már rég. Látszik a 11 leány miért kellett.Lehetett volna hamarabb ,de ez van. Ha megtörténik az adásvétel ,utána jöhet majd az eladósorban lévő ingatlanok értékesítése. Marad lóvé további beruházásokra és még jöhet is hozzá. Osztalék szerintem 2026-ban sem várható,bár ha valami kisebb összeget adnának (30-40 ft) akkor talán azok sem dobnák el a pappert akik osztalék miatt vették. Szép emelkedés jöhetne ,kisebb megállókkal. Én tartom a pakkomat és bízom a rv-ben.
Nem, van itt köztünk olyan, akinek majdnem annyi van, mint az OTP-nek, mégsem kérdezik meg, hogy mit szól ehhez az egészhez. Az avellino dönt el mindent.
A hír megjelenése után 2 órával ő már megmondta,hogy egy kalap szart vettek.A cég szakértőkkel,tanácsadokkal biztos,hogy teljes körűen körbejárta, mielőtt megvette.Biztos,hogy nem ma délelőtt talált rá,és délután még már meg is vette.Erre azért gondolom az OTP-nek is rá kellett bólintania,mint egyik Nagytilaj.Ők még aztán nem a pénzégető típushoz tartoznak.Úgyhogy nem gondolnám,hogy rossz helyen van a pénzünk.
Látom a shortos topikjában már megint tombol a Jocek. Szerintem a Te nyugalmadhoz is jobb ez a normális, farkasfu által felügyelt topik. Nem tudom, mit akar, de rendre hamis színben, negatívan akarja feltüntetni a részvényünket, és persze soha sincs igaza.
Ennek a rv. nek Amúgy is 1000 felet kéne lenni! A Dekada portfóliójának a piaci értéke kb 90-125 millió £ ha olcsón megszereznék már fialna jövő évben a pénz!
Úgy a fele mehetett el a meglévő pénznek, ha volt hitelfelvétel is. Az ingatlanok értékesítése után várok még egy hasonló volumenű vételt, ahogy voltak az 2023-ban is. Akkor meglenne a várt 180-200-as EPS.
Appeninn topik