Topiknyitó: farkasfu 2025. 06. 03. 20:17

Appeninn topik  

majd később..
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tomato88 2025. 10. 12. 21:09
Előzmény: #3173  farkasfu
Én is köszönöm a chartokat és a segítő szándékod!
Szerintem sokan vagyunk, akik olvasnak, de nem, vagy csak ritkán szólnak hozzá. Én azért nem szoktam, mert szakmailag még nem sokat tudok hozzátenni, főleg egy-két tapasztalt fórumozó mellett. Még csak kb. 4 éve kezdtem bele a tőzsdébe, de már így is sokat tanultam tőle(d)tek!
A visszajelzésekkel ne foglalkozz szerintem, ez magyar sajátosság. Olyan, mint a google értékelés. Ha van 99 elégedett ügyfeled és 1 elégedetlen, biztos, hogy az az egy fog hagyni egy negatív visszajelzést, a többi nem valószínű.
Hogy egy kérdéssel is terheljelek: melyik szakkönyvet ajánlanád a tőzsdei kereskedéssel, pszichológiával, chartokkal kapcsolatban leginkább egy kezdő számára?
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 12. 21:04
Előzmény: #3172  Gyuri60
Nem értetted meg úgy látom! 
Először is nem lehet mindenkit kitiltani, aki nem ért egyet velem! Másodszor a ~200 látógatóból, nem volt ~10, akinek tetszett, csak ~10, akinek nemtetszett! Mi lett a ~190 látógatóval, de ha lett volna legalább 10, akinek tetszett, vagy egyet ért vele, akkor nem tűnt volna fel,  a passzív hozzáállás.  Isten őriz, hogy sok lájkot nyomjanak. Egyszer az OTP-ben kaptam 90 felett, de lehet több is lett a vége. Nekem volt kínos már és jöttek is a kommentek, hogy erre a szarra? stb. hmm 
Úgy látom, hogy most mindenki ebbe az irányba tolja el a dolgot, ez nyilván egyszerűbb nektek. Nem ezért akarom abba hagyni a chartolást és kommentet/elemzést hozzá, csak megerősített a döntésemben, amikor mérlegeltem! A statisztika az statisztika. 
Fárasztó és nincs kedvem állandóan harcolni a trollokkal, hogy megvédjem a munkám! Nagyon sok munka van benne és ha nem védem, harcolok velük, az igazam miatt, akkor amit sokszor mondanak, azt el is hiszik az emberek. Mindegy, hogy igaz, vagy nem!! Amit meg elhisznek, azt el kell fogadni, mert öreg vagyok már hozzá, hogy elölről kezdjem. Inkább stop.. Hiába mondjátok, hogy ne foglalkozzak vele. Ez úgy nem mükszik, mert csak azt látják/látták, hogy állandóan le is volt pontozva a chart, tehát "őket igazolja/igazolta". Ezért volt már kevés chart linkelve, csak a szerveren lehetett megnézni, aki ismerte. 
tomi21 2025. 10. 12. 20:11
Egyet ertek stacstac kolégaval a charton en sem lattam hol lehet lajkolni igaz volt hogy en is megneztem a chartodat meg akkor is ha nem foglalkoutam az adott reszvennyel , csak azert hog, tanuljak belőle de en is köszönöm hog, tanulhatam es ha kerdeztem is mindeig meg is köszöntem nekem is fognak hianyozni föleg ezüst  commerz , es ne foglalkozz a karogokkal  mert azok csak irigyek hogy milyen jol ertesz hozza :) de azert sem tudtam lajkolni mert sokszor csak felteted a szervere es nem tudtunk hova lajkot rakni  hmmm
Wolfalfa74
Wolfalfa74 2025. 10. 12. 20:01
Előzmény: #3175  Gyuri60
Ha esik akkor veszek még! 
Gyuri60 2025. 10. 12. 19:55
Előzmény: #3174  Wolfalfa74
Szokása szerint beböfög valami hülyeséget félinformációkra Trump, amit már a kínai fél megválaszolt, hogy ők nem tesznek ellen fenyegetést, és csupán annyit közöltek, hogy nekik sincs korlátkan ritkaföldfémük, abból nekik is kell, felügyelik az exportot. Zrampfól már lassan megszokott a vámnal fenyegetés, amit visszavon.
Wolfalfa74
Wolfalfa74 2025. 10. 12. 19:50
Holnapi napra mit vártok? Nagy esés lesz a kínai vámok miatt? 
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 12. 19:42
Előzmény: #3169  stacstac
Köszi! 
Szerencsére nem lehet a szerveren jelzéseket adni és nem is hiányzik! Féltem hogy ebbe az irányba megy el majd a mondókám. Hagyjuk is ezt a témát! 
A nézettséget azért is szoktam követni, mert látom mennyi speka van egy adott részvénynél. Ez sok mindent elárul...
Árútőzsde ezüst, jó ha 20-30 összejön sokszor és mégis a legtöbb chartot tettem oda, pedig ott nem szokás a lájk sem szerencsére! 👍
App charton most csak 104 volt, de szokott az 300 is lenni...:))
Gyuri60 2025. 10. 12. 19:41
Előzmény: #3164  farkasfu
Kedves farkasfu!
Nem lehetne kitiltani legalább innét azokat, akik mindig mindenre mínuszt adnak? Erőszakosan akarnak érvényt szerezni a részvény árfolyamát letörő terveiknek? Tegyék ezt mondjuk a velük azonos érdeken lévő reál topikban Joceknél, vagy ahol akarják, de lehetne egy normális topik, a te általad felügyelt. Így is simán olvashatnák, de legalább pl. engem nem frusztrálnának. Az sem gond, ha engem is kitiltást, én akkor is örömmel és érdeklődéssel fogom olvasni posztjaidat, az egész topikok, ha nem lesznek itt a mindenre kerékkötők. Köszönöm bárhogy is döntesz!
szajbely 2025. 10. 12. 19:27
Előzmény: #3162  farkasfu
Köszönöm 
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 12. 19:00
Előzmény: #3168  hully-gully
Persze vagy 20x..:) Westen, a héten lesz 8 éves. 
Szétkaptam a k.víz tartályt kimostam, az elvezetőt kifújattam kompresszorral, vissza felé is fújtam nincs e eldugulva. Az érzékelőket és a kazánt nem szedtem szét, mert úgysincs hozzá alkatrészem és bevizsgálni sem tudom, h melyik a hibás. Tartalék fűtésem van, tartalék meleg víz is a konyhában, csak a fürdőben nincs. De lesz, hogy roh@djon meg. Most is lenne, ha beüzemelném a másik kazánt, a vegyest. hmm
Holnapig kibírom...

stacstac 2025. 10. 12. 17:58
kedves farkasfu!

nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de megértelek - kevés olyan ember van itt a fórumokon, mint TE

kevés olyan ember van itt a fórumokon, aki minden kérdésre igyekszik válaszolni

kevés olyan ember van itt a fórumokon, aki annak a kérdésére is igyekszik válaszolni, aki csak támad és nem érdemelné meg a választ

kevés olyan ember van itt a fórumokon, aki annyi tapasztalattal rendelkezik, mint TE

kevés olyan ember van itt a fórumokon, aki teljesen önzetlenül segít másoknak

kevés olyan ember van itt a fórumokon, aki ennyi ba**tatás után is újra és újra folytatja a tevékenységét

kevés olyan ember van itt a fórumokon, aki olyan rajzokat készít, amiknek a megvalósulási %-a 80% fölötti

kevés olyan ember van itt a fórumokon, aki úgy magyaráz egy rajzot, hogy még egy gyerek is értelmezni tudja a segítségével

kevés olyan ember van itt a fórumokon, aki ilyen régóta egy néven fut

kevés olyan ember van itt a fórumokon, aki a fenti dolgokkal összességében, egy személyben rendelkezik

viszont csak egy farkasfu van itt a fórumokon és a rajzaid nélkül ezek a fórumok jelentősen veszítenének a fontosságukból/színvonalukból

én egy dolgot átgondolnék a helyedben: nem elég pozitív visszajelzés az Neked, hogy ennyien megnézik a rajzaidat, amikor felteszed őket? - hiszen a megnézés az azt jelenti, hogy valaki értékesnek tartja a rajzot - ha a több-száz megnézést állítanád szembe a 6-10 negatív visszajelzéssel, akkor talán jobb képet kapnál arról, hogy milyen hatalmas elismeréssel gondolnak RÁD az emberek

csak a legintelligensebb és legbölcsebb ember lehet képes arra, hogy a meghozott döntésén változtasson, ha az téves alapadatokon nyugszik - mert tévedni emberi dolog, és én úgy érzem, hogy TE most tévedésben vagy - tudniillik sokkal több TÉGED elismerő és TÉGED nagyon fontosnak tartó fórumozó van itt, mint amennyi (6-10) ellenséges, rosszindulatú és mo**kolódó - kérlek bocsáss meg nekem azért, mert ilyen durva és szókimondó dolgot írtam most le, de ez nem ellened szól, hanem ÉRTED és az egész FÓRUMÉRT

minden eddigi rajzodat és hozzászólásodat nagyon köszönöm, hatalmas koponya vagy - és ha megengedsz egy személyes megjegyzést: nagyon emlékeztetsz a nagypapámra - nagyon sokat tanultam TŐLED

ui: én lehet, hogy félreértettelek, de a pinguchart-on lehet pozitív visszajelzést adni? mert én nem találtam sajnos - ha találtam volna, akkor minden rajzodnál lett volna egy plusz pozitív visszajelzésed...

jó spekit NEKED és bocs, hogyha sértő dolgot is írtam, egyáltalán nem volt szándékomban - minden tiszteletem a TIÉD
hully-gully
hully-gully 2025. 10. 12. 17:07
Kikapcsolni, és újra indítani próbáltad? 
hully-gully
hully-gully 2025. 10. 12. 17:05
Az a hibakód lángvesztést szokott jelezni, általában az égő és a gyújtóelektróda szennyeződését jelzi. Holnap ha jön a papagáj, áttisztitja és szépen fog működni. 
hully-gully
hully-gully 2025. 10. 12. 16:59
Milyen márkájú, típusú a cirkód? 
kockaveto1 2025. 10. 12. 16:29
Kedves farkasfu! Szomorúan olvasom, hogyan döntöttél. Bár nem volt igazán meglepetés, tekintve, hogy a pingvináriumot is megszüntetted , míg "szabadságoláson" voltál. Annak is nagyon örülök, hogy nem vártál ki, és ilyen hamar visszatértél a fórumra. Mindenesetre szeretném, ha tudnád, hogy igenis vannak, akik nagyon sokat tanultak tőled. Én pl. nagyon hálás vagyok, hogy saját, megalapozott döntéseket is tudok már hozni, nem csak megérzés alapján. Bár egy idő után lássuk be, az is hasonlóan jó arányban tud helyesnek bizonyulni. Na de a tudatosság nem mindegy! :) Még egyszer köszönöm az eddigieket. És bízom benne, időnként mégis csak kitör belőled majd a taníthatnék még.
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 12. 15:02
Előzmény: #3158  Counter
látod már kezdődik is amiről beszéltem! Jönnek a kérdések sorba, amire nincs igazán már kapacitásom és kedvem se. Már reggel akartam válaszolni, de mindig közbejön valami! Majd meglátom, nem lehet pár szóval lerendezni, főleg chart nélkül..
Most a 128-s hibakódot kergetem a cirkóban... 
Szerelő nem veszi fel a telt, amit lehetett megtettem, szifont kipucoltam, de semmi. 
Szerencsére holnapra ígérte egy hónappal ezelőtt a szokásos éves karbantartást, remélem meg is jelenik! Volt már hogy nem és akkor újabb egy hónapra ígérte...😈😈
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 12. 14:50
Előzmény: #3160  Fibonacchi
Pityú egy klón volt, írtam a minap róla, róluk!
Ne aggódj, van még belőle! :))
Már előre elnézést kérek, ha minden új felhasználót, vagy a többi klónot tiltom! 
farkasfu
farkasfu 2025. 10. 12. 14:11
Előzmény: #3159  szajbely
nem, az 40.5Huf
de nem kell foglalkozni vele, olvasd el figyelmesen
Gyuri60 2025. 10. 12. 12:00
Előzmény: #3160  Fibonacchi
Sajnos olyan, mint egy kommunista "hős" neki is, mint Ságvári Endrének, a mozgalmában már 32 neve volt, és ki tudja még mennyi hamis néven fog dezunformálni, ptovokálni.

Topik gazda

farkasfu
farkasfu
5 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek