😃 Hogy a
chartot nem tudod olvasni, az egy dolog, nem egyszerű, de a szöveget sem, az
már gond! Nem a te részvényeidről beszéltem, tudom, hogy neked nincs tíz milliód
részvényekre, ezt közölted már. Lenyugodva visszaolvasol, akkor láthatod, hogy
a te ajánlásod alapján vásárolt gazdádéról és a többiekéről, másokéról van szó, ami
már több tíz misi virtuális buktában van! Waterloo-ról: Látom jól
megjegyezted a nevet és vettél is appot, majd Geri "ékjére" meg is szabadultál, kb. ezen
a szinten, majd mégis belevettél a magasban, elemző létedre! Ugye így volt? A
Waterloo célárral sem tudsz megbirkózni, pedig el is mentetted a chartot, hát
nézd meg alaposan! Igaz kell hozzá ismerni az elméleti részét, hogy mi
mikortól és hogyan következik! A nagy korrekció be volt rajzolva, de
figyelmen kívül hagyod, mint a hozzá nem értők! Cirka 100 ponttal előbb fordult
korrekcióba az árfolyam, mint az elméleti terv szerint, de a tól-ig sávban! Ja
és persze egy fundás hír miatt!! Ezért neveztek engem szélhámosnak és csalónak! Na ezekből
és a reakcióidból, 100%-ban le lehet szűrni a nagy tapasztalatod és
jóindulatodat! Tanácsaid nyugodtan tarts meg a hívőidnek! Szarkeverő Bróker
Marcsi szerint, nagyon részletes az akko chartom!! Persze nem dicséret
volt részéről, de azt jelenti, hogy mindenre kitérő és nem érti! Az app Waterloo-nál, még az idővallum is
szerepelt, amire ilyen távon abszolút nem lehet garancia, de még megsem
közelítettük a tervezett idejét! Egy kezdőtől nem várható el, hogy megértse a
charton felvázoltak összefüggéseit, de egy ilyen rutinos szakértőtől, mint te,
azért elvárnám! Ja és lehet benne hiba részemről is és lehet át kell tervezni,
mert a funda is közbe szólhat idővel, de majd gyere vissza akkor, ha már tényleg
megbukott a dolog! Kb. 2-2.5 év múlva! Ha már belekezdtem, akkor az akko-ról is
pár szót és a nagyon részletezett Akko chartról! Nem véletlen a részletes
forma. Pont azért, hogy látható legyen, hol fordulhat a korrekció, meddig eshet
még. Azt meg nagyon csodálom, hogy a felfelé tervezett utat és célt, senki nem
veszi észre.
Tokanak sem tűnt fel, inkább fikázta, átírta, majd behelyettesítette
az appeninnre és oda másolta a topikba, amikor megjegyeztem, hogy ~280-ig nem csökkentem
a felső célárat! (~500 körül, 494, most) Annyira elvakultak vagytok az
irántam érzett gyűlölet miatt, hogy nem tűnik fel, pedig oda is van rajzolva a
felfelé út, ahogy említettem is ~280-ig sértetlen, addig nem kell újratervezni!! Ez a ti „Waterlootok”, csak
fogalmatok sincs róla! 🤣🤣 Mivel a korrekció még tart, nyilván az árfolyam csökkenő
része kerül előtérbe, ezt vázoltam elsődlegesnek. Te meg egyből kizártnak
tartod az alacsony rsi miatt ezt, ahogy írtad is!! Hát ebben is tévedsz. Lehetséges egy fordulás, felpattanás, de igazából már megvolt egyszer és mégis visszatér az alja felé!? Hmm Ez problémás lehet másodszorra, de
csak lehet..! Az rsi nem úgy mükszik, hogy kizárható a további csökkenése és
nem érheti el a 240-s szintet az árfolyam. Nem tudom, hogy eléri e, de meg
tudja tenni! Ugyanis a napon belüli leszúrásoknál, igen is lehetséges, mert az
rsi értéke a napi záróval függ össze a napos charton! Ilyen egyszerű. Leszúr,
visszapattan és már kint is a pingi a vízből, az rsi meg ugyan ott maradt, de le is tud kúszni! Szóval nem zárható ki a jelen szintről sem egy zakó! Na
akkor megvolt a válaszom, az akko elemzése és a tanfolyam is! Sok sikert!
szerintem kár ezen versengeni, ki a jobb. úgyis utólag dől el kinek az elgondolása jött be.(akkor meg már ki emlékszik rá, ugye) gyakran más időtávban is elemeztek, amúgy meg több szem többet lát.
mindezt egy max alig másfél éves tőzsdei tapasztalattal (saját megjegyzésed korábbról, hogy 2023-ban még sehol nem voltál) rendelkező fórumostól olvasni... irigylem az önbizalmad. de az érvényesüléshez ez kell az életben. Hajrá!
Atyaég, te hogy vagy képes ennyi hazugságot összehordani... halvány lila fogalmad sincs milyen részvényeim vannak és miről vezetek chartokat... de próbálod a saját érdekeid szerint feltünteni, hogy én tűnjek hülyének, te meg a nagy istencsászárnak, élén az appos waterlooddal, ami az év átverése... Írnék én is neked még esszéket, de nincs időm a hülyeségeidre, bocsika... a fanjaid ígyis-úgyis gond nélkül bekajálják, nem ébredetek még fel az első nagyobb pofontól...
én nem mentem utánad, hogy provokáljalak, de te? hmm Ebbe megint belezavarodtál, mivel nincs heti 1-1 hsz-od itt, hanem az volt az első, ha jól látom! hoppá..:)) Ja és jelezted is máshol, hogy azért tetted ide, idézlek: "meguntam az ottani nagy hangulatkeltéseket"! Szóval ne akard nekem már megmondani, hogy miért tetted ide az enyém után, amikor sosem írtál ide, csak a szakértői topikjaitokba! De semmi gond, tegyed ide szerintem is az elemzésed, de a hiteleset, ne egy dühből fakadó, ellentmondásosat! Vagy finom szólva, téves elképzelésedet! A provokációdat meg ismerem jól, mindig megkérdőjelezted a szakmaiságomat, annak ellenére, hogy szinte, "semmi" tapasztalatod nincs e téren. Remélem lesz még időd megszerezni a következő 50 évben! Kívánom és szeretném is! Akkor biztos másképpen látod majd!! Tudom most jössz azzal, hogy terelek, meg személyes, ezt kihagyhatod.....! Vedd azt figyelembe, hogy te vagy a club TA-s szakértője és rád hallgatva fektettek bele az akko, cig , vertkilál, stb. részvényekbe! Mivel én máshogy láttam ezeket a részvényeket, mint te és ti, ezért én vagyok a szélhámos, idióta, stb, a nagy buktátok ellenére! A gratuláció viszont megjár neked, szerintem is! 👍 Na megyek, kavarok egyet a pörköltön, kiprovokálom belőle az ízeket! Addig is, Szép Vasárnapot mindenkinek..
Csak a lebeszélésen kívül mást is halljatok ebben a topicban, berakom az én chartom... a szektások elintézték hogy mostanában csak magamnak rajzolgatok, de úgy rászálltak az akko-ra (ahelyett, hogy a saját papírjukkal foglalkozzanak, lenne is miért...), hogy gondoltam kivételt teszek... https://invst.ly/1ap0mn Szerintem meg egy duplaaljhoz közeledik, és valószínűtlennek tartom, hogy ilyen alacsony RSI mellett a 280-es támaszt is letörje. A kérdés bennem inkább az, hogy a pattanás után sikerül-e a csökkenő háromszögből is kilépne avagy sem, és akkor jöhetne akár egy triplaalj... Nekem az a sejtésem, hogy ezen a szinten már vannak akik bőszen vásárolgatnak, mégsem ennek a hangulatát keltik itt a fórumban..
Új mélyponton zárt, már fél éve nem volt ilyen! Halad a lépcsőn lefelé és már 50%-nál jár a korrekció! Ki lehet jelenteni, hogy a 0.382%-s szint elesett! Ráadásul a trendvonal alatt járunk! Van még némi esély, de ez már rég nem szárnyalás! folyt: https://ibb.co/wZ6f1Kts https://ibb.co/nNLhWjqV
Persze: Én sem vagyok hülye. Én annyit kértem tőlük, hogy hagyjanak téged békén dolgozni. Alapjában véve, ti akik érdekeltek vagytok a részvényben vitassátok meg a dolgokat szakmai alapon. A többi bandaháboruból meg klikkesedésből kimaradok. Ezért is van ez a topic, hogy aki szakmailag akar foglalkozni ezzel, az itt megteheti. Sajna moderátor már nincs.
Akko Nyrt