Topiknyitó: R00 2025. 04. 28. 17:12

Appeninn szekta (Pingvin Waterlooo2) Terv szerint!  

IDE!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Labanc
Labanc kedd, 18:25
Előzmény: #199  Labanc
Utolsó mondatot sikeresen elírtam, lehet is rajta csámcsogni...
Labanc
Labanc kedd, 18:22
Előzmény: #198  Toka
Már nagyon rég nem tett fel waterloo-s chartot, úgy néz ki több mint fél év után ha kimondatlanul is, de megfogadta a jótanácsunkat... mondjuk ezt megtehette volna hiszti, személyeskedés, hazugságok terjesztése és uszítás nélkül is... lehet akkor ma is itt lenne...
Szegény szekta meg továbbra is csak annyit tud, hogy minket utálni kell, de még mindig nem tudják megnevezni, hogy mi miatt... most tényleg az a baj, hogy kritikát mertünk megfogalmazni, és hogy nem láttuk előre, hogy ezen ő ennyire meg fog sértődni? Amit mi kapunk nap mint nap a szektától, az töredéke annak, mint ahogy mi beszéltünk a farkassal... csak vele ellentétben nekünk van hidegvérünk és nem hisztizünk...
Toka kedd, 17:28
Előzmény: #197  Toka
Friss csárt az app topikban, én is rajt vagyok, a vegén világhirű leszek.😇
Toka kedd, 17:25
Igen sok van az eladónak, meg kell venni tőle.Figyelni kell a csártot, rajta van a jövő.
tmike kedd, 13:57
Előzmény: #193  Bpali2
Pál! Nem gondolom hogy bárkinek is beszámolóval tartoznék,de megtisztelem itt a nagyerdeműt és leirom hogyan is vagyok én az Appal.  2023-ban kezdtem venni és egészen 2024 nyaráig gyűjtöttem kisebb nagyobb pakkokban. 2024 nyárára lett 50k-m. Ekkor a portfóliót 80%-a ebben volt. Többen írták, deverzifikáljak mert ez így nem jó. Még Gery is a clubból bár nem ilyen szépen jelezte. Mindegy egy darabig ellenálltam, de utána apránként 10k darabtól megszabadultam. Aztán ebből az összegből és még egy kicsiből itt ott mozogtam egész jól. Mol,4ig stb.  Még akkom is volt de az sajna nem jött be. Mindegy... most azt a 10k db-ot vettem vissza úgy hogy abból 4200-at tegnap vettem a többit savosan 780-tól 753-ig. Szóval ekkora balekságot csináltam. Most kB a tőkém 66%-a van az appban. 25%nyomda és a többi telko.  Nevethettek, gúnyolhattok az app fundaja akkor is jó.  Egyszer biztosan jó lesz szerintem. 620-as jelenleg az átlagom most. 
Bpali2 kedd, 12:56
Előzmény: #194  Bpali2
Közepes pakkal - szar iPhone-om ennyit ér ..pötyögni is gágyi . De legalább alma 😂
Bpali2 kedd, 12:55
Bírom mikor okostóno örül magának hogy jaj de jó emelkedtünk 30 Ft-ot de azt már nem látják ; hogy egy közepes Pállal nem lehet úgy kiszállni ; hogy ne verd szét . A ballonkabátos mindig naív volt ..
Bpali2 kedd, 12:51
Előzmény: #190  tmike
Ember de Te tényleg ennyire okos voltál , hogy ebben a hangulatban tegnap is ész nèlkül vetted ?? Mit félsz miről maradsz le ? Kamu felcsalogatásról 800 ig piti forgalommal ?? Tarts egy alap pakkot azt pihi casht meg befektet hetes jobb helyre is . Látod a gagyitól szabadulnak app opus delta ..Ha rally lesz be fogsz tudni lépni . De akinek esze volt félreállít már . Na mindegy majd alakul
Labanc
Labanc kedd, 12:49
Előzmény: #190  tmike
A komcsizós és popsizós hsz-ed után most jössz ezzel a tanulj meg szépen kommunikálni... Hangosan felnevettem 😅
Toka kedd, 12:46
Előzmény: #189  Bpali2
Elfogyott Tmike Úr pénze, beírta ma☝...egyszer volt olyan hogy annyit vett a ballonkabátos Úr, hogy az ures üvegeket is visszaváltotta, a cél érdekében...
tmike kedd, 12:45
Előzmény: #189  Bpali2
Pál! Tanulj meg írni, olvasni meg szépen kommunikálni.,mert ezek nem mennek. Az okoskodás az nagyon. Meg persze mindenki agyatlan rajtad kívül.  Hát persze te broker palcsi....
Bpali2 kedd, 12:38
Timike le Úr meg meg akarja venni az egész esést ..persze vegyétek 5 Ftonlént Opust meg 10 🤡..Pedig évekig tanulhatták hogy chart alapján hogy kellene kereskedni . . Mindegy reméljük a legjobbakat .. persze hogy Ff megunta . Nem 2 emberről szólt itt a történet , a sok agyatlanról is .. 
vaktyuk99
vaktyuk99 kedd, 09:39
Előzmény: #187  Toka
Elfoglalt. Ja. Halálra unják magukat a klubban, ezért van csesztetve ff. Igen, persze:) Itt is röpködnek a releváns APP elemzések. Szerintem már minden mindegy itt:)
Toka kedd, 09:35
Előzmény: #186  vaktyuk99
Ne haragudjon, de pont azzal vadol amit Ön csinal.Erre nincs idom, elfoglalt vagyok jelenleg, eleg a sajat clubbom fenntartasa....erőimet nem mindig tudom megosztani.A clubbal kell foglalkoznom-ezt varjak el az olvasók.Örülök hogy Ön is olvassa, majd a kedvéért lesznek modernebb zenék.
vaktyuk99
vaktyuk99 kedd, 09:18
Előzmény: #182  Toka
teljesen mindegy mi a téma, ti az összes topicot szétbasszintjátok ahol megjelentek:) hétvégén meg jönnek a mulatós linkek....amugy sincs itt farkasfu, így nincs iránymutatás,...."várjuk a billencset"
https://youtu.be/VamIeA10-HU?t=33
Jocek kedd, 09:15
Előzmény: #183  Labanc
Teszek én be chartokat elég ha véleményt írtok. Vagy szerintetek merre várgstó mire figyeljünk
Labanc
Labanc kedd, 09:14
Előzmény: #180  vaktyuk99
Ez app topik, beszéljünk inkább arról, hogy ezt is milyen remekül előrelátta a farkas...
(btw az Akko már nem fog sokáig csorogni)
Labanc
Labanc kedd, 09:13
Az a baj, hogy a farkas annyi hazugságot, valótlanságot állított rólam, hogy azt még hetekig fogom hallgatni papagájként a híveitől, ahogy azt most is láthatjuk... persze bizonyítékot egyik sem fog tudni felhozni, és amikor erre megpróbálom felhívni a figyelmet, csak a mínuszokat kapom... igazi szektás mentalitás...
Ez egyben megmagyarázza azt is, hogy miért nem teszek be chartokat a fórumra...
Toka kedd, 09:12
Előzmény: #181  vaktyuk99
Ez vaterlos app...akko-rol probaljunk meg ott irni.Itt a vaterlo a tema...bar lehetne a nyugat-római birodalom bukása is.
vaktyuk99
vaktyuk99 kedd, 09:09
Előzmény: #178  Toka
tőzsde a jövőt árazza, nem tudta? Nem látom a giga könyvkitépéseket. A horda ilyenkor hol van:) elégett a zseton?

Topik gazda

R00
3 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek