Te is unod már az állandó longot?
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?
Otp eredménye 20%kal elmarad előző negyedévesekétől. Mégis mire volt a 60% plusz 1évvel ezelőtti árjoz? A kutyus nagyon éhes volt, előre szaladt. Majd most visszamegy gazdihoz. Ingatlanpiac is ébredez. Akcióznak mindent, csak már nincs money!! És minek, ha 10milliót esett tavasz óta egy panel? Diliház
Nagyon el van tévedve a nép. Na nem baj. Majd jön a mire, meg niert, meg szemét shortosok. Közben rosszabb gyorsok, romlo kilátások, leallasok, begyűrűrő hatások. 2007es lufit fújtak. Már ma béke. Hol?
Jeremy Graham befektető legenda - 50%-OS ZUHANÁS KÖZELÍT: A LEGENDÁS BEFEKTETŐ, JEREMY GRANTHAM SZERINT A VALAHA VOLT LEGVESZÉLYESEBB PIACI CSÚCSON VAGYUNK ! https://www.youtube.com/watch?v=M-dnlf_8W5o
Hathor 2025. 02. 24. 00:48*Shortosok klubja* Te is unod már az állandó longot?Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod? Itt a helyed, shortosok egyesüljetek... ha már úgy is utálnak a longerek.. :) Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja. Ki miben lát fantáziát?
Még ezt sem tudid. Nem mi van lányok.. "Mi van csajok" Az van, hogy euro 362, dollár 307. Az egész fórum az 500as eurora es dollárra tett fel! Én végig mondtam megy le. Bux is zakózott mindig amikor ide beírtam. Aki nem hiszi, visszaolvassa. Amúgy nekem tök mindegy. Gyepes az egész világ, mit várnék mást. Vicc az egész fórum.
A közel-keleti konfliktus Európára gyakorolt hatásairól tartott sajtótájékoztatót Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, és most először megbecsülte, mekkora napi többletköltséget okoz az Európai Uniónak az iráni háború az energiaszámlán, még úgy is, hogy tagállamai nem vegyülnek a harcokba. A szám közlését nyilvánvalóan meghökkentésre szánta, és tényleg borzalmas összegről van szó. Foglaljuk össze: a konfliktus kezdete óta – 44 nappal ezelőtt – a fosszilis tüzelőanyagok importjára fordított kiadásunk több mint 22 milliárd euróval nőtt. 44 nap, 22 milliárd euró – egyetlen plusz energiamolekula nélkül. A többletköltség tehát kétnaponta egymilliárd euró. https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2026/04/irani-haboru-koltsege-von-der-leyen
*Shortosok klubja*
Esnie kéne már? Vagy esik is? Megjátszanád? Vagy megjátszod?
Itt a helyed, shortosok egyesüljetek...
ha már úgy is utálnak a longerek.. :)
Lehet index, részvény, árupiac.. vagy ami jól esik.. lényeg a lefeke várók klubja.
Ki miben lát fantáziát?