Neked mint befektetőnek igazából lényegtelenen hogy ma épp 752-760 közt mennyi az árfolyam . Lényeg hogy egy egyel kevésbé veszélyes sávban tanyázunk mint pár napja .. Gyűjtögetik de most a Bluekon van/ volt a hangsúly..
Ha vissza olvasnál, görgetnél régebbre, akár évekre is, akkor tudnád, de elmondom sokadszorra! A technikai elemzésben a számítások, előrejelzések, a jelen, (amikor készült az elemzés) állapot, adatok alapján történik! Amennyiben változás történne, pl. új alj lenne, akkor át kell számolni, ha pontos értékre törekszünk! Amennyiben a gyertya, trend csúcsát vesszük figyelembe, akkor az aljánál is a legalját a gyertya alsó részével számolunk! Mindegy, hogy hány darabbal szúrt fel. Én ezzel dolgozom, de lehetne záró, vagy nyitóval is, persze akkor más valakinek nem tetszene! Az 1080, a trend csúcsa. A fibo ott volt már előtte, mint egy ellenállási szint! Felszúrt oda..! hmm Tehát a következő fibot is onnan húzom és nem a gyertya teste tetejétől! Amúgy minden szintet sávosan kell értelmezni, nincsenek a vonalaknál betonfalak! Ne fogadj pontosan a vonalra, még ha sokszor ott fordul is az árfolyam! A 650 volt az alja és így van, ez nem fix! Bármi előfordulhat még, az is hogy új alj lesz, de erre ki is tértem, hogy akkor áll a dolog, ha nem lesz új alj! Volt egy fordulat és a jelenlegi aljból kiindulva vázoltam fel a folytatást! Igen kérdőjeles, de ez 850-nél is kérdőjeles lesz és ha ott várakozol 650alatt, akkor vagy bejön, vagy lemaradsz! Mindenhogyan kockázatos és kérdőjeles! A tőzsde ilyen! Mindig felvázolom és átszámolom a fordulóknál a célárakat, lefelé is! Remélem a legalsóra nem vagy kíváncsi ....:) Azt ne higgye senki, hogy egy évre előre, pontosan megmondom előre az értéket a pontos időpontban! Ezek kalkulációk, matek csak! Az elmúlt év végi célár is késett, kb. egy hónapot! Kaptam is érte bőven...:) Van amikor gyorsabb a trend, van hogy lassabb! Az időpont kalkulációban figyelembe kell venni az előző emelkedő trendet, annak korrekcióját és ezt előre kell vetíteni! Aztán figyelembe kell venni a leendő célárat és támaszt, vagy ellenállási szintjeit a korrekcióval, majd össze kell hozni egy közös nevezőre az időpont kalkulációval, ami megadja a hozzávetőleges időpont/szintet! Nem árt még az időjárás békát is figyelni az üvegbe... :)) Ez nem egy egyszerű saccolási művelet, sok tényezőből áll össze és az időpont meghatározás nagyon kényes dolog, mert sok buktatója van! Az elemzőházak nem is foglalkoznak vele, csak megadnak egy célárat, 1 éves időszakra! Aztán ha nem jön össze, akkor módosításokat nyögnek be! 90%-ban az ő céláruk, megegyezik az én pingvinemmel! Ja és gari nincs semmire és tévedhetetlen sem vagyok!! Ez olyan dolog, ha sokszor egyezik a terv és teljesülés, akkor az már némileg garancia, ha nem jönnek be a tervezett célok trendek, akkor szart se ér egy idő után és kutyát sem érdekli amit felvázolok! Annak ellenére, hogy a tőzsdei árfolyam mozgások nagy része kiszámíthatatlan az egyéb változások és külső befolyások miatt, igyekszem pontosan dolgozni és ha kell módosítom. Nem pozímhoz tervezem a chartokat, hanem charthoz, trendekhez a pozímat! Máskülönben bukta lenne.:) real: 754 folyt, chart: https://ibb.co/XxLwP4cz
én sem szó szerint értettem a sírást, de ha minden nap jön egy útmutató, hogy ettől eddig mehet, akkor meg fogják játszani és szétverik...! Ez nem csak ide az appra vonatkozik természetesen! ..én görgetek, de bele sem olvasok minden nap a topikokba! Amúgy volt ilyen napi előjelzés régen, csak nem szórták tele a fórumot vele, hanem a honlapon meg lehetett nézni! Főleg Bluek voltak napirenden! Gondolom ez egy reklám most, de az meg tiltva van a f. szabályzat szerint...:)
Hát azért sírni nem fogok,hamár az elmúlt egy hónapot átvészeltem sírás nélkül. Nem tudom kik játszanak meg itt 20-30 ft-okat,de aki ezt csinálja egészségére. Én nem ugrálok már másfél éve, ezután sem fogok. Tegnap felvilágosítottak hogy spekák nélkül nincs (vagy csak nehezen) emelkedés. De mégegyszer mondom elfogadom a többség akaratát.
Te fogsz legjobban sírni, ha ezeket az irányokat elkezdik naponta megjátszani a merészebb topiklakók! Egy program alapján készülnek sablonosan, lehet AI és teleszórja vele az egész fórumot! Egy nagy szeméthalmaz lesz rövidesen! Nincs értelme naponta elemezni ilyen szinten, amit produkál! Egy párat megnéztem, de nekem ennyi elég is volt! Akinek bejön és hasznos az kövesse!
Nyilván minden lehet :) Én személy szerint óvatosság párti vagyok, a tartósra beleülni bármelyik papírba vélemény, nem egy közel korrekció nélküli 60000 pontos BUX emelkedés után vagy idején megfontolt álláspont, de mindenki eldönti... sok sáv nem lett itt megtradelve, sem egyedi papírokban, sem BUX-ban, szóval észnél lenni lehet kifizetődőbb, ami nem azt jelenti nem lehet esetleg egy-egy jó kör... akár itt... Május van, erre is van egy mondás, nem kell világvégét elképzelni, de egy bizonytalanság a minimum...
Értelek! De gondoltam elfér a sok üres hsz között valami ami a rv-ről szól. De fejet hajtok a többség akarata előtt. Eszterkét 1 hónapig olvastuk mire offolva lett.
Engem nem zavar össze, mert én a tiedre figyelek. A kisebb elmozdulások nem igazán hatnak meg, a nagyobb kilengéseket meg előre nem lehet látni, ezért csak ülök és várok, majd amikor tetszeni fog a hozam akkor meg szép lassan, csöndben eladom. :)
nem sértésnek szánom, de ott a honlapja és megnézheted ott! Ebből a napi prognózisokból, még nagy gondok lesznek! Ez nem egy trédelésre való részvény! Teljesen feleslegesnek tartom! Zavart kelteni viszont nagyon jó! Teleszórja minden topikot egy sablonos elemzés szerint! Van ahol egyből törlik is a topikból!
Így van, éppen elég ha farkasfu elemzi, az hiteles, mindent magában foglal. Egyébként mi is tudunk ilyen támas-ellenállás szinteket találni ha megnézzük a chartot. Támasz: 716-720 Ellenállás: 768-770, ezt a szintet kell meghaladnunk, aztán mehetünk fel 830-832-ig.
Appeninn Holding Nyrt.