Értem, és köszönöm! De arra kérnék mindenkit,hogy nyomjon erre a kommentemre egy LIKE gombot, ha úgy érzi az elmúlt pár hétben azért vett nyugodt szívvel Appot,mert F. chartjai segítségére voltak, esetleg hitt a 17++ft célárban?
Kedves Eszter! "Bármilyen kijelentés, információ a beszélgető felek személyes véleményét tükrözi, ami nem minősül ajánlatnak, így nem alkalmas befektetési döntés meghozatalára." Forrás: https://www.youtube.com/@inwestmentors
Itt még mindig az a kérdés, hogy mennyire a magam cége lenne az! Emlékszel miért szállt ki Tiborcz? Nem a pénz kellett neki, hanem csak a nevéről szedjék le... Na de hagyjuk ezt, mert úgysem lehet követni!
Nem tűnt fel a Dr-szarvárynak, hogy a tervezett korrekció környékén vásárolt be! Az se tűnt fel, hogy a ta az nem funda? A stílusod nem tudod letagadni, hiába friss első regisztráció..:)
Gondolom a magas fizukat is megszavazták maguknak. Amúgy lesz még itt egy csavar a történetben. Pár nap múlva jön egy egy bejelenés, h mit vesznek... A forgalom kimagasló volt, eltervezett műsor ez az egész!
Szerényebben kérjen számon bárkin, bármit, amikor Ön döntött az Ön által beszerzett információk alapján. Senki nem mondta soha, hogy a Waterloo idén lesz. A chart király mindig leírta, hogy “gari nincs”! A tőzsde nem Önnek való műfaj! Nevetségessé teszi magát ezzel a számon kérősdivel! Én is “doktor” vagyok, de nem játszom ezzel a fejem…
Appeninn Holding Nyrt.