Szóba került az is, de egyértelmű volt, h részletekbe nem fognak belemenni, klasszikus szöveg jött, hogy nézelődnek - de valahol ez érthető, hogy nem teszik ki az ablakba, hogy mi a terv, hol állnak, főleg mennyiért :D
Jaj.Ugye ezt nem gondoltad komolyan? 1.) Ha lesz rendszerváltás, akkor is április végén lesz a közgyűlés 2.) Nagy eséllyel nem lesz rendszerváltás 3.) Ha az ellenzék győz, akkor az App-ot szerinted megbűntetik és ezért inkább előbbre hozzák a közgyűlést? Ne már!
Nekem is...Györgyike kb.egy halk bábu. Arra jó volt ez a bohó...,hogy egyértelmű legyen nekem/nekünk, hogy jd mozgatja a bábukat(menedzsment, törő, otp).
Köszi! Még annyi, hogy a nagy nagy hírhedt projekttársaságokról nem mondtak valamit? Mármint az egyik lengyel lesz vagy valami ilyesmi rémlik, a másik meg passz. Ezekre nem tértek ki? Ha jól értem 5 éves terv sincs, mint mondjuk egy Dunánál?
Szerinted érdekli őket? Azon nevettem anno meg most is, hogy majd megosszak a pénzüket veletek, főleg aki 200 Ft alatt vette...arra fizetnek 119 Ft osztalékot. :))))
Appeninn Holding Nyrt.