Topiknyitó: Static 2024. 04. 06. 10:59

Appeninn Holding Nyrt.  

Minden, ami appeninn. Felbeszélők, lebeszélők, szakértők, fundások, traderek, befektetők, spekulánsok, zöldfülűek, trollok!, csalódottak, elégedettek, részvényesek, ex-részvényesek, wannabe részvényesek hozzászólásait várom. Egyetlen kitétel: ne nyomd non-stop fullba a kretént.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
fiftififti szerda, 15:15
Előzmény: #8396  Tutidolog
Bizony hogy fontos lenne némi osztalék ,nagyon sokan számítanak rá és ezért szálltak be az elmúlt hónapokban! 
Csak akiket én  ismerek az oszti reményében vásároltak 800 körül, voltak akik 8-10 millából.
De viszont ha nem lesz valamennyi osztalék hanem beruházása fordítják, akkor nem hogy mint lentebb valaki írta "egy év alatt akkor is duplázódik az árfolyam", de még az 2017-es 1150ft körüli csúcsát sem fogja elérni ez évben, abban biztos vagyok!!
Beze
Beze szerda, 14:40
Lásd DH 
Tudom, tudom, túlértékelt volt amúgy is. De óriásit esett.
farkasfu
farkasfu szerda, 14:35
én nem vagyok ellene, csak próbálom a cég érdekeit is figyelembe venni.
 ... bár, ahogy már mondtam régebben is hogyha tulaj lennék, a választás előtti évben, kivenném a lóvét...
hmm
farkasfu
farkasfu szerda, 14:29
Előzmény: #8395  Pityu
az covid és háború hatása volt! 
Itt is jöhet egy új vírus, ami megeszi a maltert és kipotyog a tégla az irodákból! :))
Tutidolog
Tutidolog szerda, 14:29
Előzmény: #8394  farkasfu
Alapvetően igazad van, de a részvényesi bizalom megteremtése/erősítése érdekében fontos lenne, ha most is fizetnének valamennyi osztit. (~100 Ft szerintem egy arany középút lehetne, ahogy itt már sokan írták is)
Ha nem fizetnek most oszit és beruházásra megy a lóvé, az természetesen hosszú távon pozitív lesz az árfolyamra nézve, de rövid távon biztos jelentős esést okozna.
Pityu
Pityu szerda, 14:27
Előzmény: #8390  farkasfu
Nagyon köszönöm.
(Azért az sejthető, hogy ha a funda marad, vagy még jobb lesz, akkor csak nem ér véget az emelkedés a szokásos korrekció után.Bár az, OTP 20 000 közeli csúcsról lejött 7800 közelébe és onnét tart most itt 26000 felett.)
farkasfu
farkasfu szerda, 14:23
Előzmény: #8392  Tutidolog
ha most nem lesz oszti, akkor nagyobb beruházásra, ingatlan megszerzésére megy a lóvé és hozni is fog bőven! Kell várni akkor egy évet megint, de addigra duplázódik az árfolyam is.
 Ilyen kamat hol van??? :))
Gari nincs persze semmire..
Beze
Beze szerda, 14:22
Előzmény: #8388  Tutidolog
Valóban, 896-on állok nem kaptam még 
Tutidolog
Tutidolog szerda, 14:07
Előzmény: #8389  Colombo
Remélem, hogy inkább az előbbi jön, nem pedig az utóbbi :)
Mindenesetre bízok benne, hogy az App első SZIT-es évét követően nem teszik meg a részvényesekkel, hogy nem fizetnek osztalékot...
Colombo
Colombo szerda, 13:58
Előzmény: #8389  Colombo
Nekem a jogszabályban meghatározott elvárt osztalék tökéletesen megfelel.:))))
A létesítő okirata alapján, az ügyvezetés előterjesztésében, az éves rendes közgyűlésen legalább az elvárt osztaléknak megfelelő mértékű osztalék jóváhagyására tesz javaslatot, amelynek elfogadása esetén az osztalékot a számviteli beszámoló jóváhagyását követő 30 kereskedési napon belül ki kell fizetni, azzal, hogy abban az esetben, ha a szabályozott ingatlanbefektetési társaság szabad pénzeszközeinek összege nem éri el az elvárt osztalék összegét, akkor az ügyvezetés a szabad pénzeszközök összegének legalább 90%-át javasolja osztalékként kifizetni;
elvárt osztalék: a szabályozott ingatlanbefektetési társaság vagy szabályozott ingatlanbefektetési elővállalkozás külön jogszabályban meghatározottak szerint osztalékként kifizethető, a szabályozott ingatlanbefektetési társaságként vagy szabályozott ingatlanbefektetési elővállalkozásként történő nyilvántartásba vételtől a nyilvántartásból való törlésig elért eredményének 90%-a, továbbá a szabályozott ingatlanbefektetési társaság vagy szabályozott ingatlanbefektetési elővállalkozás projekttársasága esetében a projekttársaság jogszabályban meghatározottak szerint osztalékként kifizethető, a projekttársaságként történő nyilvántartásba vételtől a nyilvántartásból való törlésig elért eredményének 100%-a, ide nem értve a szabályozott ingatlanbefektetési társaság, szabályozott ingatlanbefektetési elővállalkozás vagy a projekttársaságuk esetében a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a továbbiakban: számviteli törvény) rendelkezéseivel összhangban az IFRS-ek szerinti éves beszámolóra történő áttérés kapcsán elszámolt egyszeri áttérési különbözet eredménytartalékban kimutatott összegét,a létesítő okirata alapján, 
Forrás - Wolters Kluwer - Minden jog fenntartva!
farkasfu
farkasfu szerda, 13:57
Előzmény: #8386  Pityu
Na ez többrétű dolog, min 3 !! :))
1.)
Részemről a nyugdíjas korom miatt, nem tervezek magasabbra (~1815) az idő és korom miatt! 
2.)
Technikailag van feljebb, mert ott csak a piros 3. szint van és egy korrekció után, mehet még feljebb, úgy cirka 3K környékére! Ehhez kell a további támogató funda is természetesen! Ha az 5. szakasz van Waterloo-nál, mint a kék trend alapján, akkor sincs gond! Az ABC korrekció után, ugyan úgy mehet felfelé az 5-ös szerkezet, előröl indulva a számozás! A piros 5. szakaszán belül lesz a kék, teljes 5-ös szerkezete! Megjegyzem, hogy most is ez van! A piros trend 3. szakaszát csináljuk 133.5- ~1815 között és ebben lesz a kék 5-ös szerkezete, ha a terv sikerül! Technikailag ez a terv! 
Most csináljuk a kék 3. szakaszát, 100%🐧935, de a cél, az ~1230/161%! Hogy hol fut ki, az nem tudni még, de mindenképpen 1160 felett várnám és akár 1400 is lehet, ahonnét egy "nagyobb" korrekció indul! (A Waterloo-s charton össze kell nézni a két trendet!)
3.)
Hiába a tervezett szintek, ha nem ott fordul az árfolyam. Vagyis ha Waterloo alatt, vagy felett fordul korrekcióba, akkor ott újra kell kalkulálni a további szintet is! Ezt persze minden szintnél meg kell tenni, amiből össze állt a terv!
Colombo
Colombo szerda, 13:47
Előzmény: #8388  Tutidolog
Szerintem a javasolt  osztalék mértékéről  semmiféle hír nem fog kiszivárogni.
Én arra számítok, mint az ANY-nál, ezért is állunk ezen a szinten már egy jó ideje. Amikor megjelenik hivatalosan a javasolt osztalék mértéke, na akkor vagy a menny, vagy a pokol.:)  
Tutidolog
Tutidolog szerda, 13:39
~2 órája nincs kötés.
Ez (illetve az elmúlt napok kereskedése) kb azt jelenti nekem, hogy ezen az árszinten április 4. előtt már nem igazán akar eladni senki érdemi mennyiséget. (igaz, hogy tegnap volt 1 nagyobb eladó, akinek meg is vették a pakkját)
Viszont a vevők is kivárnak hátha jön valami jel/hírmorzsa.
A jövő hét már érdekesebbnek ígérkezik majd...
galbubu szerda, 13:10
Előzmény: #8386  Pityu
Fején találtad a szöget, ez jó kérdés!
Pityu
Pityu szerda, 12:58
Előzmény: #8385  farkasfu
Olyan kérdésem lenne, hogy Waterloo után lesz egy A-B-C lefelé kör?
És utána nem mehet még új csúcsra? 
Vagy Waterloo után meneküljön mindenki ki merre lát?
farkasfu
farkasfu szerda, 12:15
Előzmény: #8384  Beze
Waterloo
Beze
Beze szerda, 12:14
Előzmény: #8380  farkasfu
Ezernél dobod? Vagy örök long mintaz OTP?
Yoakedvem szerda, 11:53
Előzmény: #8381  Tutidolog
Osztalék mértéke mely napon derül ki?
Tutidolog
Tutidolog szerda, 11:52
Előzmény: #8380  farkasfu
Majd április 4. +/- pár napon begyorsul :)

Topik gazda

Static
Static
4 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek