Szóval miattad lett ennyire aktív a topik, ami nem baj, de most vége a nyugalomnak, hallgathatjuk, hogyan fogunk zuhanni a mélybe, nézegethetjük a formásabbnál formásabb ékeket.. Ha már ék, akkor legyen ékkóves nyaklánccal egy meztelen nő, annak is több köze van az App.-hoz, mint. Geri chartjának.
“Viszont az ügyészség vádjában is az szerepel, hogy Jellinek Dániel a két számlával kapcsolatban F. Zsolttal megegyezett abban, hogy a fiktív számlákat befogadja, annak értékét pedig készpénzben F.-től visszakapja. A vád szerint Jellinek a számlákat leadta a teljesítést, ami mögött tudta, hogy nincs valódi gazdasági esemény, személyesen igazolta.”
Én rövid távú "játékos" vagyok zömmel...de aki itt hosszú távon gondolkodik annak igazából mindegy mikor lesz először osztalék, idén vagy jövőre...szerintem egy ilyen cégben zömmel hosszú távú befektetők vannak
Nyugalom gyerekek"! 🤣🤣 Elmondom a szitut! Tegnap este Akko topikban, Toka több éves fülescsészéjét véleményeztem, ami sehogy nem felet meg a kritériumoknak és egyben felhívtam a figyelmét a most kialakult csökkenő háromszögre, ami még nem jelent problémát! Szégyen ide, szégyen oda, ezt a fülest GERI-inv is benézte! Most jön a szokásos, gyerekes, bosszú hadjárat és ámokfutás a neten, hogy valamivel visszavágjon, feszkot keltsen itt! Majd utána megint jön bocsánatot kérni, mint múltkor! Ennyi a 🤡 története!
Ha nem lesz semmi para a világban és idén befektetnek (jól) emiatt nem lesz osztalék akkor jövőre magasabb osztalék és magasabb árfolyam várható...persze rövid távon lehet turbulencia, de előbb utóbb kell fizetni osztalékot :)
Őket láttad a részvénykönyvben? Mikor nézted meg? (Remélem nemrég!) Azért azzal remélem tisztában van mindenki, hogy a Rahimkulov gyerekekhez képest Lölő bácsi egy utcaseprő! (Hatalmas orosz tőzsdei cégekben is vannak több %-os részesedésük többek közt!)
Appeninn Holding Nyrt.