Pont hogy nem lett volna szabad megadni a "menedzsmentnek" és Főleg Gácsinak a felmentvényt az eddigi "munkájáért"; és futni hagyni az elmúlt 10 évért. Igaz, kisrészvényesek híján saját maguknak szavazták meg. OTT-ONE-nál is hasonló volt a végjáték forgatókönyve; az elkövetők diszkréten leléptek, kibújva a felelősség alól, az 'új menedzsment' pedig néhány hónapra elhúzva, mismásolva levezette a zökkenőmentes zárást. Maradtak a hoppon maradt reménykedők.
Engem inkább az érdekelne, hogy mit áraz ezen a csak névlegesen létező, nulla eszközzel rendelkező, évről-évre veszteséget termelő "cégen" még mindig 400 milliót a néhány kis speki. Ennél sokkal olcsóbban és tisztábban tőzsdére lehet már lépni. Az Amixa hasonló tőzsdére lépése csinált a 10 000 Ft-on is forgó EHEP-ből egy 300 Ft alatt is járó szinte alvó papírt.
Ha jol utana nezel az uj IG tag csak formalitas mert mindenki felmentest kapott es valakinek lenni kell. Az uj szekhely is ha utana jarsz akkor .... Ha minden igaz akkor az nyrtt most jol letisztitottak
Ingatlan gazdálkodástól a kozmetikumokig? Eléggé tág megfogalmazás... A kispapírok gyorsjelentéseinek szövege mindig csodálatos. Tevékenység nulla, tervekről nincs konkrétum, igazgató távozik, új igazgatósági tag kicsoda és mivel foglalkozik? Miért van tőzsdén a kispapírok egy része?
Kb igen :) Kozlemenyek alapjan amiket ki is veseztem az alapjan pozitiv dolgot varok, de magas kockazattal kezelem, ugy nem erhet meglepetes. Nagyon sokat olvastam es kutakodtam az Nyrt- felol
most még semmiről nem tudunk-csak fura mozgások vannak -pláne gácsi elmegy -nyilván jön valaki.az a kérdés kamu valaki .vagy végre -indul valami.az uj tulajjal
Magnus Aircraft Zrt. és a Nord General közötti kapcsolat elsősorban a Magnus repülőgépgyártó vállalat tulajdonosi hátteréhez és üzleti hálózatához köthető. Magnus Aircraft +4A két cég közötti főbb összefüggések:
Tulajdonosi kör: A Nord General (korábbi nevén Nordtelekom) és a Magnus Aircraft Zrt. egyes tisztségviselői és tulajdonosai között személyi átfedések mutatkoznak. A Magnus Aircraft elnöke, Tarány Gábor, korábban a Nordtelekomnál (később Nord General) is meghatározó szerepet töltött be.
Nord General Nyrt.