Tippmix feladva, most sutok egy kis retest, Sparban vettem 1 turosat meg egy almásat, akcios most..darabja 848 vagy 898 volt ...nem emlékszem.Igen ajánlom mert nagyon finom.
A választások előtt hirtelen sokan váltották át a forintjaikat euróra vagy dollárraSzokatlanul nagyot nőtt a lakossági devizabetétek összege a választást megelőző hetekben.
Persze de ez régi technika, én is csinálom, mikor már kicsit nagyobbacska akkor feltoltom foldel mert ott azokbol a kis szorszeru micsodakbol gyoker lesz, stabilabb lesz a noveny es erosebb is, bovebb termest hoz.Ezutan en meg is karózom.Ha megint no akkor az also leveleket amik a foldel erintkeznek szintén eltavolitom.Igy nem olyan konnyen kap fertozest vagy gombát.A kartonpapir szerintem nem kell, az lehet hogy vmi karton henger inkább ami lebomlik, addig meg tartja jobban a novényt.En a tojáshejat amit kozben gyujtok itthon kiszoktam szórni a tovekhet osszetorve.Annyi szokott lenni hogy a nejem ketchupot is készít.Én igy csinalom Schmidt Ur.
Olyat lattam ma Toka Úr, hogy a kb 20cm magas paradicsompalantanak levagtak az also ketto "ágát" majd kartonpapirt tekertek kore, kotegelovel osszekotottek es feltoltottek foldel, hogy ujabb gyokereket hozzon. Sokan kerdeztek kommentbe, hogy miert? De nem erkezett valasz. Hatha Ön tudja.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi