Igen, mert ez a leggyorsabb a leendo Miniszterelnok Urnak, nem veszthet időt.Barmit amit az uj kormany elfogad az Elnok 2-3 honapig blokkolhatja-visszakuldheti, normakontrolra kuldheti...az idő pedig most tényleg pénz.Eltávolitasa is nem keves idő, bar van csunyabb megoldas is meg kifinumultabb is.Meglatjuk milyen megoldás lesz-a helyében én lemondanék...elegánsabb....s nem tenném ki magam a mindennapi uvoltozesnek a Sandor Palota elott....hamarosan mindennapra van bejelentett helyfoglalás.
Koszonom a valaszat. Mar csak abbol a megfontolasbol kerdeztem, mert ha szakitani szeretnenk az Orban korszak gatlastalan erőpolitikajaval, akkor ez egy megfelelo lepes lenne talan, fuggetlenul attol ki vetette fel ötletkent. Tenyleg nem idoszeru, de Magyar Peter mondhatni elso megszolalsa a valasztasi eredmeny tudataban, hogy Sulyok mondjon le.
Fodor Gábor se nagyon osztogasson tanácsokat szerintem.Elhangzott mar pár név, nekem semmi bajom velük amúgy , de merlegelni kellene az egészségi állapotot is meg egy volt fideszalapitó szerintem nem megfelelo, lett volna ideje élesebb birálatra.Valóban kozepenallo szemely kellene aki erkolcsileg fedhetetlen s valamilyen témakörben ismert.Nekem mindegy Péter kit választ, szamomra a hangsuly nem ezen van és pár honapig nem is időszerű.Az hogy "gesztusként" kell választani s ez legyen a kiindulási pontja a választásnak az nem megfelelő kiindulasi alap.Okos emberek veszik körbe a leendő Miniszterelnök Urat, szerintem megfogják találni a megfelelő urat vagy hölgyet.
Tegnap Fodor Gabor atv esti musoraban megjegyezte, hogy van 2millio ember aki a fideszre szavazott es az uj kormany tehetne egy gesztust felejuk a leendo koztarsagi elnok szemelyet illetoen... Toka Urnak mi a velemeny errol?
Az a baj attol igen sokat ki kell járnom este, megiszom de ha választhatol inkább bort iszok.Egeszségere Balalajka Úr!Amugy a Csatt nem volt rossz, végignéztem, nem irok az Atv-nek.
Szucs Gabor alapjogok kozpont, meg mandiner...ez inkabb a hulye es beszel kategoriás a masik fideszes meg hulye es hallgat......a masik oldalon a holgy eleg okos, a partnere meg ezzel a habitussal olyan musorba aminek az a cime hogy Csatt nem valo, bár eleg intelligens.
Ennyire jó eredményt nem vártam.Most kevertem 1et meg nezem a Csatt-ot az Atv-n, de lehet holnap irok nekik hogy vmi okosabb fideszeseket hivjanak be...ez igy nézhetetlen, annyira ostobaságokat mondanak.....
Ki a franc merte remélni 1 héttel ezelőtt, hogy ennyire visszanyal a fagyi O1G-nek! Kicsit olyan érzésem volt, mint amikor 4 évig rettegtünk az érettségitől, aztán amikor túlestünk rajta nem is értettük, mitől voltunk így betojva! Részemröl max 1 évig tart a türelem az élszámoltatásra, ha addig csak maszatolás lesz, akkor sajna nincs rendszerváltás!
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi