Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka csütörtök, 12:08
Ha a bíróság ezúttal is a főtanácsnoki indítvánnyal megegyezően dönt, az azt jelenti, hogy Magyarország elveszíti jogosultságát a felszabadított forrásokra és arra lehet kötelezni, hogy a bizottsági döntés óta már lehívott összeget is vissza fizesse. Ez egyben azt jelentené, hogy ebben a költségvetési ciklusban Magyarország a közvetlen mezőgazdasági támogatásokon túl semmilyen uniós támogatásra nem lenne jogosult. „Csak akkor szabadulhatnak fel a források, ha teljesülnek például a korrupcióellenes kritériumok is – a 10,2 milliárd euró felszabadulása csak az igazságszolgáltatási reformra hivatkozással történt meg” – írja az EUrologus.
Toka csütörtök, 11:52
Előzmény: #25297  Toka
Rolam miket mondott nem erdekel.....ugy csinál néha mintha a clubb vmi ordogtőlvaló dolog lenne  ...itt megfér a fideszes meg a tiszas, az átmütott ,a hetero a meleg...miattam johetnek a bogárevők is...lényeg a tisztelet.
Toka csütörtök, 11:48
Farkasgu Ur tavozott...sajnálom, de ha vkit kitilt a moderátor annak oka van...a masokkal valo tiszteletnek meg kell nyilvanulnia a kommunikacióban is.El lehet mondani az ellenvéleményt szépen is.Valakinek az életkorára hivatkozni s tudását ahhoz mérni nem szerencsés.Labanc Ur lehet fiatal, de az intelligenciája magas, személyiségében sem latok kivetnivalót.Még egyszer hangsulyozom a kor az csak egy állapot, aki fiatal az nem biztos hogy buta...sőt...tapasztalatbol is mondom....egész életemben szerettem magam korulvenni fiatalokkal, teljesen más a megkozelitesük dolgokhoz...olyanokat tudnak hogy csak nézek.
Toka csütörtök, 10:27
Előzmény: #25295  Nacky
Helyes....a forint maradjon eros mert ma kifizetem a nyári nyaralást...
Nacky csütörtök, 09:47
Előzmény: #25290  Unforgiven73
Többször végighallgatottam, a véleményemet inkább le sem írom. Nem tudom, hogy egy józan, normális ember ezek után hogyan tud rászavazni. Az ügyvédek ilyenkor szokták azt mondani: jobb, ha azt vallja, hogy drogok hatása alatt állt.
Toka csütörtök, 09:29
Előzmény: #25290  Unforgiven73
Csütörtökön marad a viszonylag enyhe időjárás, illetve északon is megenyhül az idő.Délelőtt a Tisza vonalától nyugatra eső térségben sokfelé elvékonyodik a felhőtakaró, feloszlik a párásság és kisüt a nap. Keleten ekkor még zömmel erősen felhős égbolt a jellemzőbb. Elvétve kisebb eső is előfordul, de nem jellemző.Nagyjából a déli óráktól, nyugat felől ismét vastagodó felhőzet sodródik fölénk, miközben keleten csökken, szakadozik a felhőtakaró és időszakosan kisüthet a nap is. De ott sem tart sokáig a derűsebb idő, az esti órákra a keleti országrészt is eléri a nyugat felől terjeszkedő felhőzet.
Unforgiven73 csütörtök, 08:48
Toka csütörtök, 07:38
A mai névnap: LídiaLívia
Nacky csütörtök, 07:34
Előzmény: #25286  Nacky
Mi lesz veled ursula 😁😁😁😁😁
Nacky csütörtök, 06:42

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek